Cardiovasculaire Technologist Salaris

Een baan als een cardiovasculaire technoloog betrekking heeft op werken onder toezicht van een arts voor de diagnose en de behandeling van de gezondheid van complicaties van de patiënten ten aanzien van hart, bloedvaten, en andere hart-en vaatziekten. Over het algemeen zijn er drie belangrijke specialisaties in deze carrière, die grotendeels een impact hebben op de taken van deze medische professionals. En de specialisaties zijn vasculaire technologie, echocardiografie, ook wel bekend als elektrocardiogram (ECG) technologie, en invasieve cardiologie. Omdat het een medische baan, het salaris op dit gebied is respectabel.

Job omschrijving

Een cardiovasculaire technoloog moet medische apparatuur te bedienen voor het opnemen van de patiënt hartaandoening. Hij houdt ook toezicht op de patiënt bloeddruk en waarschuwt de arts als er een afwijking in de prijs inbegrepen. Voordat de medische testprocedures, bespreekt hij met de patiënt de fundamentele dingen over de tests, voor het verkrijgen van noodzakelijke samenwerking in de testprocessen. Hij moet alle details van de examens op te nemen en duidelijke en nauwkeurige rapportages te worden begrepen door de artsen voor verdere verwijzingen en procedures voor te bereiden.

Die gespecialiseerd is in echocardiografie moeten op elektrocardiogram (ECG) machines werken voor het verkrijgen van de metingen. Ze moeten de elektroden hechten aan het lichaam van de patiënt onderdelen en aansluitingen op de EKG machine. Het wijzigen van de instelling van het testen machines en apparatuur volgens de eisen van de artsen is ook een van de taken van deze specialisten. Sommigen moeten werken aan beeldvorming machines om röntgenfoto’s van het hart te verkrijgen en medische gegevens te onderhouden.

Salaris

Zoals bij elke andere baan, het jaarsalaris is afhankelijk van de werkervaring, de staat en de stad, werkgelegenheid instelling, onderwijs en dergelijke andere algemene factoren. Degenen met een tot vier jaar ervaring kunnen verwachten aan een jaarlijkse betaling van ongeveer 36.000 dollar naar 56.000 dollar te krijgen. Degenen die vijf tot negen jaar ervaring, kan om een ​​loon van 58.000 dollar tot 84.000 dollar per jaar. Professionals die hebben meer dan 10 jaar ervaring kan in aanmerking komen voor een maximale loon van rond de $ 90.000.

Als u werkzaam bent in een ziekenhuis, krijgt u mogelijk een per jaar betalen, variërend van 36.000 dollar tot $ 51.000. Overwegende dat die diensten verlenen in particuliere medische zorginstellingen kunnen een hoger loon, variërend van 56.000 dollar tot $ 75.000. In medische en diagnostische laboratoria, wordt de mediaan jaarloon voor een hart-technoloog geschat op rond de $ 58.000.

De salarisschaal kan zelfs variëren afhankelijk van de stad van de werkgelegenheid. Charlotte en Chicago worden opgenomen als de best betaalde steden voor hart-en technologen, met een mediane salaris van 63.000 dollar en 62.000 dollar respectievelijk. Steden als Nashville, Houston, en Indianapolis hebben een gemiddelde salaris bereik van 57.000 dollar, $ 52.000, en 58.000 dollar respectievelijk. In Atlanta, de mediaan loon is 54.000 dollar per jaar, in Phoenix, de gemiddelde beloning valt ergens rond de 48.000 dollar en dat in Orlando, het salaris is rond de $ 43.000. In de stad van Miami, de mediaan loon is iets minder, op ongeveer $ 40.000 per jaar.

De taken die in dit artikel zijn de basis werk dat deze professionals doen. Er zijn vele andere taken die moet worden uitgevoerd, afhankelijk van de richting. Merk ook op dat de salarisschalen zijn ruwe schattingen, die kunnen verschillen per veranderingen in de financiële stabiliteit van de economie.

Hoe maak je een Diplomat Word
Docent speciaal onderwijs Job Description
Hoe maak je een Receptioniste Word
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Interessante Carrière die goed betalen
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen
Wat Job is geschikt voor Quiz Me
Reumatoloog Salaris
Benoeming Setter Job Description
Het kiezen van een carrière Test
Wat doet een leraar-assistent Do

Leave a Reply