Bounty Hunter Salaris

Ooit gedacht maken van een carrière in de rechtshandhaving die strikt is niet officieel of onder het bestuur van een of andere wet handhaver? Zo ja, dan wordt een premiejager kan altijd een goede keuze voor je. Ze zijn niet een of andere functionarissen van de politiediensten of overheidsinstantie, maar ze spelen vaak een cruciale rol in het bijhouden van criminelen die gevlucht zijn van juridische procedures breken van de rechter ultimatum of waarschuwingen. Bounty hunter is, in principe, een archaïsche term en wordt nog steeds gebruikt voor professionals die zijn moedig en slim genoeg om te volgen en criminelen die misleiden de rechter te vangen en te vluchten weg zonder te betalen het verschuldigde bedrag in ruil voor borgtocht. Zeker een riskante beroep, het gaat om het omgaan met bedreigingen en gevaren voor het leven en dus ook dit beroep vraagt ​​moed en vaardigheden in zelfverdediging. In het algemeen, deze professionals zijn gespierd, sterk en met een goede fysieke uithoudingsvermogen vermogen.

Job
Premiejagers voornamelijk werken in het vastleggen van criminelen en overgave dat ze betrokken politiediensten. Ze zijn ook bekend onder verschillende andere namen, zoals borgtocht deurwaarder, borgtocht voortvluchtige onderzoeker, en vluchtige recovery agent. Zij over het algemeen, worden ingehuurd door borgtocht slaaf aan de criminelen waarop de borgtocht lijfeigenen hebben geïnvesteerd hun geld te vangen. Hun taak taken omvat de volgende taken:
Voer surveillance net als een undercover agent of een detective agent.
Lees, begrijp, onderzoeken en interpreteren staatswetten. Wees je bewust van de verschillende strafbare wetten.
Taken uit te voeren, zoals criminele achtergrond controles, opsporing kentekenplaten, het verkrijgen van telefoongegevens, het nemen van vingerafdrukken, het verzamelen van bewijzen, enz.
Maak arrestaties en het vervoer van de gevangene aan de respectieve wet handhavers.

Gemiddeld salaris
Het salaris net als diverse andere salarisschalen voor banen is afhankelijk van verschillende factoren, maar vooral door training en opleiding. Hier onderwijs en opleiding betekent niet dat je moet een aantal specifieke graden in bounty jacht hebben. In principe, als zodanig, is er geen specifieke opleiding vereist voor steeds een premiejager. Het merendeel van de mensen die werkzaam zijn als premiejagers hebben gewerkt bij de politie, het leger en private opsporingsdiensten echter een afstuderen graad in sommige zaken of bètavakken verwacht door werkgevers. Veel politieagenten na enige werkervaring en andere mensen in militaire dienst na pensionering schakelaar op dit beroep, alleen voor een carrière te veranderen. Aangezien echter dit beroep heeft opgedaan erkenning en het belang, federale rechtbanken voorkeur kandidaten die hebben een soort van opleiding in Karate of andere fysieke gevechtstechnieken naast goed redeneren en verbale vaardigheden.

In de afgelopen jaren hebben een aantal prive bounty jacht scholen is vastgesteld dat subsidie ​​graden en opleiding in verband met dergelijke onderwerpen. Daarnaast zijn er diverse online opleidingen met betrekking tot bounty jacht. Het salaris schommelt afhankelijk van de borgtocht obligaties bedrag, kan dat overal tussen de US $ 500 – US $ 100.000. Over het algemeen worden ze betaald 10% commissie van de borgsom bedrag en dit is wat het salaris. Dus als ze veel gevallen krijgen in een jaar op de standaard 10% commissie tarief, kan de loonsom maximaal zes cijfers steken in een jaar. Toch salaris in de eerste jaren is niet erg hoog. Daarom moeten de kandidaten klaar zijn om te werken en een goede ervaring op te doen om betere salarissen te bevelen.

In dit bedrijf van voortvluchtige herstel, hoe beter ervaren je bent, zal meer het salaris. Onervaren premiejagers minder betaald krijgen en toegewezen criminelen met lagere borgsom bedrag. Het salaris in eerste jaren is ongeveer US $ 25.000 en na 5 jaar werkervaring, dan kan schieten tot US $ 100.000! Het hangt allemaal af van je contacten en prestaties. Succesvol zijn in dit gebied vereist echter een aantal consistente jaren van hard werken, de voldoening in het werk verkregen door het werken op uw eigen en als je per eigen plannen is zeer de moeite waard. In dit vak, jij bent de enige leider te beslissen hoe de taak aan u toegewezen, die vaak niet het geval is in veel beroepen te voltooien.

Dingen om te overwegen voordat u uw baan
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Zwakke punten voor sollicitaties
Career Quiz voor middelbare scholieren
Dressing voor een interview
Jobs voor Dog Lovers
Art Carrière Lijst
Kwaliteit Analyst Job Description
Reden voor Leaving Huidige vacatures
MBA Salaris

Leave a Reply