Botanist Salaris

De persoon die wetenschappelijk studies planten, variërend van grote bomen tot kleine algen staat bekend als een botanicus. Volgens de nationale statistieken, de mediaan salaris in de VS varieert tussen EUR 32.000 tot EUR 69.000. Plantkunde is een tak van de biologie en wordt beschouwd als een zeer oude wetenschap zijn als de vroege mens bestudeerde planten voor hun medicinale en voedingswaarde. De taak kan er uitgebreid veldwerk soms op afgelegen locaties en kan ook veel laboratoriumwerk. Om in dit beroep moet je een groot deel van de fascinatie voor planten en een aangeboren interesse in biologie. Een paar andere kwaliteiten die je nodig zou kunnen hebben zijn goede dataverzameling vaardigheden en het inzicht om gegevens te interpreteren.

Kwalificatie en Job Description

Net als de meeste beroepen, salaris van een botanicus is ook afhankelijk van de educatieve kwalificaties en ervaring van de kandidaat. Voor een entry-level baan als botanicus, zult u in ieder geval nodig hebt een bachelor’s degree in de biologische wetenschappen die worden aangeboden door vele hogescholen. Er zijn hogescholen die bieden masterprogramma’s en sub specialisaties in sectoren als de tuinbouw, plant pathologie, landbouwkunde, bosbouw, etc. Studenten ook upgraden hun opleiding met een doctoraat en neem een ​​baan als onderwijzer met universiteiten.

Botanicus worden meestal ingehuurd door de federale, om deelstaatregeringen, onderwijsinstellingen, musea, enz. ondernemen verschillende werkprofielen. Het salaris van een botanicus is sterk afhankelijk van de werkgever en de geografische locatie van de baan. Volgens het functieprofiel, kan het werk variëren van het bestuderen van kleine algen soorten, planten-DNA aan het werken op grote ecosystemen. Onder laboratoriumomstandigheden kan een botanicus worden verplicht om planten monsters, plantencel delen, te bestuderen op het vinden van zijn geneeskrachtige of voedingswaarden te werken. Op het veld van een botanicus zou moeten studeren de planten natuurlijke omgeving, levenscyclus van een plant en de effecten van klimatologische omstandigheden.

Gemiddeld salaris

Het salaris van een botanicus is heel lonend met mensen die ervaring hebben bekend dat omhoog van 80.000 USD verdienen. Hoewel het percentage botanist verdienen dit bedrag zo laag als 10 procent. Bijna 50 procent van de salarissen variëren tussen de cijfers van USD 35.000 tot USD 65.000. De meeste van deze banen zijn met de overheid en statistieken geven aan dat er gaat een goede groei in het salaris in de komende 10 jaar te zijn. Sommige entry-level banen voor botanicus zoveel USD 32.000 per jaar betalen voor onervaren kandidaten. Onderwijsinstellingen bieden ook een goede weg voor de werkgelegenheid van de botanici. Botanicus onderwijs in hogescholen als professoren verdienen een goed salaris rond de USD 75.000 en goede groeimogelijkheden. Onderzoek posities meestal open voor postdoctorale studenten hebben een hoge beloning. Ervaren kandidaten in het onderzoeksveld is bekend dat ze jaarlijks verdienen omhoog van USD 100.000.

Plaatsing
Salaris in USD

Onderzoek Technici
32.000

Forensische Technician
39.000

Marine Botanist
36.000

High School Teacher
42.000

College Professor
80.000

Wanneer u salarisschalen overwegen voor banen volgens de huidige stand verstandig statistieken zijn er een aantal variaties. Volgens de statistieken botanicus met ervaring en diploma’s meer te verdienen in stedelijke gebieden dan op het platteland. Hier is een toestand verstandig geschatte salarissen voor botanicus.

Status
Salaris in USD

New York
85.000

Californië
75.000

North Carolina
70.000

Texas
69.000

Michigan
65.000

Alaska
58.000

Het gemiddelde salaris is vergelijkbaar met andere biologische wetenschappen zoals zoölogie en ornithologie. Voorspelling voor de komende jaren komen tot en met 2018 te zeggen dat dit gebied gaat meer dan gemiddelde groei te zien. Mensen met een voorliefde voor planten leven en de evolutie hebben een goede ruimte op dit gebied.

Hoe kan ik een product Tester Word
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Easy Way een baan te vinden
Online Jobs voor 14-jarigen
Alternatieve carrières voor Advocaten
Programmer Analyst Job Description
Best Jobs Zonder een College Degree
Vacatures Zonder een High School Diploma
Kindergarten Teacher Salaris
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Opdrachten die betalen meer dan 100K

Leave a Reply