Bioengineering Salaris

In de afgelopen jaren heeft de technologie is gecombineerd met biologie te bestuderen, te analyseren en te behandelen gezondheid gerelateerde problemen en dit heeft geleid tot de groei van een eigen veld bekend als bio-ingenieur. Door elkaar gebruikt met de term biomedische engineering, heeft dit veld myriaden definities en het scheppen van set-ups. Volgens een definitie gegeven door de National Institutes of Health, de top van de Amerikaanse medische onderzoeksbureau, biomedische techniek is de toepassing van de biowetenschappen, wiskunde en technische principes te definiëren en problemen op te lossen in de biologie, geneeskunde, gezondheidszorg, en andere gebieden. Op het gebied van bio-ingenieur, in de afgelopen jaren carrièremogelijkheden zijn fors toegenomen. Studenten van de biologie en aanverwante onderwerpen hebben prachtige kansen om heldere carrière te maken op dit gebied.

Salaris voor bio-ingenieur
Het salaris hangt in het algemeen af ​​van verschillende factoren, zoals werkgever, de locatie en werkervaring. Meer het aantal jaren een individu heeft gewerkt in de biomedische aanverwante gebieden, wordt meer de voorkeur gegeven aan hem als het gaat om werkgelegenheid. Daarnaast kan een dergelijke professionals eenvoudig uitvoeren van de taak van de salarisonderhandelingen. De markt is altijd bereid om kandidaten met geluid werkervaring te huren als medewerkers met werkervaring zijn zich bewust van de fijne kneepjes van het vak en het bedrijf moet nemen minder inspanningen om hen op te leiden in tegenstelling tot de onervaren kandidaten.

Op basis van werkervaring

Aantal jaren
Salaris in US $ ca. per jaar

Minder dan 1 jaar
50.000

1 – 4 jaar
60.000

5 – 9 jaar
70.000

20 plus jaren
90.000

Het salaris hangt ook af van de aard van de werkgever het inhuren van u. Aangezien het toepassingsgebied van de mogelijkheden in de biomedische veld is immens, er zijn tal van job set-ups, waarin de bio-ingenieur worden ingehuurd en dus hun salarissen verschillen aanzienlijk.

Gebaseerd op Werkgever

Werkgever
Salaris in US $ ca. per jaar

Bedrijven
51.000

Ziekenhuizen
55.000

Prive praktijk / bedrijven
70.000

Staats-en lokale overheid
55.000

Hogescholen en universiteiten
50.000

Federale overheid
58.000

Werklocatie is een dominante factor voor elk beroep. Als u werkt in een stad waar de kosten van levensonderhoud hoger is, dan is het salaris voor die stad zou zeker hoger zijn dan relatief die in goedkope gebieden.

Gebaseerd op Locatie

Werken Stad
Salaris in US $ ca. per jaar

New York
70.000

Houston
51.000

San Diego
65.000

Los Angeles
65.000

Chicago
60.352

Bioengineering is een opkomend gebied en het belang ervan is enorm toegenomen in de afgelopen jaren. In verscheidenheid aan medische banen en op hetzelfde moment in de techniek industrieën met betrekking tot menselijke, planten en dieren, zijn bio-ingenieur ingehuurd voor het uitvoeren van onderzoek en studie met betrekking tot verschillende gezondheidsproblemen doorgegeven kwesties. Veel bio-ingenieur werken ook voor milieustudies en ze te analyseren bedreigingen van technologie op het milieu.

Het spectrum van taken die de bio-ingenieur recht te doen is verspreid in een groot aantal activiteiten. Naarmate de technologie evolueert en gezondheid gerelateerde problemen nemen toe met elke dag die voorbijgaat, biomedische technologie een cruciale rol spelen om de bedreigingen van diverse technologie gerelateerde gezondheidsproblemen complicaties tegen te gaan. Biomedische ingenieurs werken ook voor medische training en zij zich bewust zijn van beide aspecten van het ziekenhuis banen, met betrekking tot de zorg voor de patiënt en op hetzelfde moment, de technische aspecten.

Beste Steden voor Vacatures 2012
Pilot Salaris
De Academische Tenure System
Top 10 universiteiten in de wereld
Top universiteiten ter wereld
Ornitholoog Salaris
Computer Technician Job Description
Machinist Job Description
Carrière Werken met autistische kinderen
Carrière Werken met kinderen met kanker
CIO Job Description

Leave a Reply