Beste Undergraduate Technische Scholen

Een meerderheid van de aspirant van vandaag ingenieurs die onlangs uit de hand gelopen van de middelbare school hebben een droom van studeren in het beste undergraduate technische scholen. Echter, je moet weten dat het verkrijgen van toelating in deze gerenommeerde technische scholen is zeker geen gemakkelijke taak. U moet grondig studeren net voorbij de toelatingsexamens. Als je toevallig een kijkje nemen op de beste undergraduate technische scholen in de wereld, zul je merken dat ze allemaal uit de VS. Dit is te wijten aan de top-notch kwaliteit van het onderwijs door het land. De diploma’s van deze technische scholen zijn erkend over de hele wereld, en een student een diploma behalen van deze scholen heeft een hoog salaris voor banen trekken. Hieronder volgt een algemene lijst van de beste undergraduate technische scholen.

Een aantal van de beste Undergraduate Technische Scholen

Massachusetts Institute of Technology (MIT): MIT is zonder twijfel een van de beste undergraduate technische scholen in de wereld. Het biedt cursussen in een breed scala van technische gebieden, zoals luchtvaart, machinebouw, chemische technologie, enz. Deze technische school is gelegen in Cambridge, Massachusetts.

University of California, Berkeley: Dit is ook een van de best beoordeelde universiteiten in de engineering veld. Het is technisch programma’s zijn vooral gericht op bio-ingenieur, informatica, industriële engineering, elektrotechniek, en andere onderdelen van de techniek. Met ingang van het najaar van 2009, waren er 25.530 studeren in deze universiteit.

Stanford University: Dit is een particuliere universiteit, gestart in 1891, het aanbieden van erkende technische opleidingen die worden geaccepteerd over de hele wereld. Het heeft ongeveer 6.878 studenten.

California Institute of Technology: Deze universiteit is ook in de volksmond aangeduid als Caltech, en is gelegen in Pasadena, Californië. De belangrijkste natuurlijk aanbod omvat bio-ingenieur, milieu-wetenschap en techniek, werktuigbouwkunde, en chemische technologie.

Rose-Hulman Institute of Technology (Rhit): Rhit, gelegen in Terre Haute, Indiana, wordt beschouwd als een van de beste hogescholen om cursussen op gebieden zoals engineering, wiskunde en wetenschap te bieden. U vindt nog veel meer techniek majors in de aangeboden undergraduate programma’s.

Harvey Mudd College: Dit is een prive-universiteit die uitgebreide undergraduate programma’s op het gebied van engineering, wiskunde en wetenschap. Het werd opgericht in 1955 en is gelegen in Claremont, Californië.

Universiteit van Texas in Austin: Het is een openbare universiteit die een van de oudste onderwijssystemen heeft. Het begon in 1883, het aanbieden van programma’s op gebieden zoals engineering, letteren, rechten, natuurwetenschappen, en vele anderen.

De Cooper Union: Dit is een prive-universiteit, die werd gestart in 1859, en is gevestigd in New York, NY. Samen met de kwaliteit educatieve programma’s, het heeft ook een goede infrastructuur om studenten te ondersteunen bij hun studie. Het beschikt over een uitgebreide cursussen in de chemische engineering, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouw.

Georgia Institute of Technology: Ook bekend als Georgia Tech, werd opgericht in 1885, en is gevestigd in Atlanta, Georgia. Het biedt niet alleen undergraduate programma’s in engineering, informatica, en de wetenschap, maar richt zich ook op de architectuur en de vrije kunsten.

Carnegie Mellon University: Deze school is gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania en is gestart in 1900. De belangrijkste campus strekt zich uit tot ongeveer 140 hectare, en heeft vele hogescholen volgens faculteit, zoals Carnegie Institute of Technology, Mellon College of Science, en de School of Computer Science.

Andere Goede Undergraduate Technische Scholen

Universiteit van Florida
George Washington University
Purdue University
Northwestern University
University of Virginia
Dartmouth College
Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign
Boston University
Brown University
Villanova University
Cornell University
Oklahoma State University
Universiteit van Michigan

Dit zijn enkele van de beste undergraduate technische scholen. Er zijn vele andere universiteiten het vermelden waard in de lijst van top universiteiten het aanbieden van goede undergraduate ingenieursopleidingen. Als u denkt van het zoeken naar opname in een van de hierboven genoemde universiteiten, moet je voor te bereiden op de ingangen examens goed vooruit op voorhand.

Carrières die het meeste geld
Hoe maak je een carrière Pick
Hoe maak je een computer technicus te worden
Job Interview Voorbereiding Tips
Eisen voor Online Teaching Jobs
Verschillende Beroepen in de medische sector
Wat is een Endodontist
Airline Pilot Salaris
Verschillende banen in de Medical Field
Alternatieve carrières voor docenten
Seismoloog Salaris,

Leave a Reply