Beste Steden voor Young Professionals

Met ingang van februari 2011, de werkloosheid in de VS was ongeveer 9,5 procent. Dit cijfer is een oorzaak van zorg niet alleen voor de werkloze jonge bevolking, maar ook voor de Verenigde Staten de overheid. Echter, dit is een gemiddelde berekend over het hele land. Dit percentage varieert van stad tot stad. Het is mogelijk dat een bepaalde stad kan enorme kansen op werk krijgen een groeiende industrie en gunstige arbeidsomstandigheden in vergelijking met andere steden. In deze steden kunt u een betere kans op een baan, beheersbare kosten van levensonderhoud, en groter dan gemiddeld inkomen. De Forbes magazine publiceert een lijst met top 10 beste steden voor jonge professionals elk jaar, waardoor het gemakkelijk is voor de jonge grads naar de stad waar ze kunnen solliciteren kiezen. In dit artikel zal ik een lijst van de verschillende belangrijkste steden voor jonge professionals, zodat je de kans krijgt om te slagen op het hoogste niveau in de beste plaatsen.

Top steden voor Young Professionals

De Forbes magazine gemaakt in deze lijst met een gedetailleerde analyse, rangschikking van de top metro’s op basis van de mediaan salarissen van afgestudeerden, waar de recente grads van elite-universiteiten als Harvard, Stanford, Princeton, enz., besloten zich te vestigen en de kosten van levensonderhoud index. De gegevens die ze kreeg van de analyse hielp hen een rangorde van de verschillende steden, waardoor het veel gemakkelijker voor de jonge professionals om hun carrière kickstart van de beste steden voor banen.

Houston, Texas
Ja, ik weet dat er een hoop geruis over de hitte en vochtigheid niveaus van Houston, maar het enorme gewicht van de aanwezigheid van 25 Fortune 500-bedrijven ‘hoofdkantoor in deze Texaanse stad, maakt het tot een broedplaats van kansen op werk. De omgeving is zeer veel zaken met kinderen, en de overvloed aan olie geld maakt het zeer populair in de zakenwereld. Jonge afgestudeerden hebben het extra voordeel van lage kosten van levensonderhoud en een bruisend nachtleven.

Washington, DC
Met een van de laagste werkloosheidspercentages van 6 procent, deze stad is bekend om de overvloed aan banen bij de overheid en aan de overheid gerelateerde sectoren, en een belangrijke vermindering van de criminaliteit, waardoor het een van de meest leefbare steden in de VS in afgelopen tijd. Rise of betaalbare buurten, dankzij de constante instroom van jonge gradiënten, en de stabiliteit van de overheid banen, overschaduwen de negatieve aspecten van deze stad, zoals de typische metroverkeer snauwt en vochtig klimaat.

Minneapolis – St. Paul, Minnesota
De twee steden, met zijn contrasterende culturele achtergronden, heeft een werkloosheidspercentage van 7,5 procent, die een goede 2 procent lager is dan het landelijk gemiddelde. De robuuste zakelijke omgeving, en de kosten van levend wezen onder het landelijk gemiddelde, maakt deze stad een uitstekende uitvalsbasis voor jonge afgestudeerden. Maar liefst 19 van top 20 Fortune van de Minnesota’s 500 bedrijven ‘hoofdkantoor is hier gevestigd, en dus, het heeft de op een na grootste economie in de Midwest regio, die alleen achter Chicago.

New York, NY
Zoals het VN-hoofdkwartier in New York is een belangrijk centrum van internationale zaken. Het is de thuisbasis van ‘s werelds grootste beurs met betrekking tot de totale marktkapitalisatie, en wordt de financiële hoofdstad van de wereld. De kans op een baan in New York zijn niet te vergelijken met andere steden met een baan beschikbaar zijn in bijna alle sectoren, vanaf gastvrijheid te financieren. De kosten van levensonderhoud is het hoogst in de VS, maar dan, net als in elke stad, jonge grads uit te vinden een manier om de goedkope buurten in de nabijheid van de stad, om hun kosten te beheersen.

Boston, Massachusetts
The Economist de meest leefbare steden ranking, plaatst Boston op de derde plaats in de VS, zelfs als de kosten van levensonderhoud is een van de hoogste. Boston trekt veel jonge grads, want het is een belangrijke scheepvaart-poort en heeft een steeds groeiende industrie. Als vooraanstaand financiële sector, deze stad is een internationaal centrum van het hoger onderwijs en de geneeskunde, als gevolg van het grote aantal hogescholen en universiteiten hier gevestigd. De overvloed aan onderwijs, onderzoek, gezondheidszorg en toerisme banen, samen met een bruisend nachtleven, maakt Boston een goede trekpleister voor jonge professionals.

Andere Top 10 steden voor Young Professionals

Dallas, Texas
Seattle, Washington
Denver, Colorado
Atlanta, GA
Austin, Texas
Charlotte, NC
Chicago, Illinois
Kansas City, Missouri
Lansing, Michigan
Salt Lake City, Utah

Daar heb je je lijst van beste steden voor jonge professionals om te leven. Wat een jonge professional voortdurend verlangt is opwaartse mobiliteit. Als je eenmaal het juiste platform voor uw groei, moeten er geen weg terug. Een stad of de locatie van de baan mag alleen van belang in het begin van je carrière. Uw prestaties is de enige sleutel om de interessante groeiperspectieven vooruit. Dus, het allerbeste voor een succesvolle carrière!

Actuaris startsalaris
Life Coach Salaris
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Top Jobs in Demand
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Loss Mitigation Specialist
Presentatie Ideeën voor Interviews
CEO Job Description
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Werkloze vorderingen dalen, maar nummers kunnen worden Scheve

Leave a Reply