Beste IT-bedrijven om voor te werken

De gedachte van het werken in de tech-sector lijkt misschien een cushy gedachte, maar er is veel dat gaat in het. Overeengekomen dat de betrokken voordelen zijn te briljant te onderscheiden, maar hoe zit het met al dat harde werk dat de contributie verdient? Denk er eens over na. Als het zo simpel was, zou meer mensen kijken voor een loopbaan in deze industrie. De waarheid is, we allemaal streven naar succes. Sommigen van ons doen dat op specifieke gebieden. Dus terwijl sommigen van jullie misschien op zoek naar de beste IT-banen voor 2012, kunnen anderen op zoek naar de best beoordeelde IT-bedrijven om mee te werken. Laten we beginnen dan met een aantal van de beste bedrijven.

Best Companies voor 2012

Een blik op deze lijst geeft u enig inzicht in de beste IT-organisaties.

SAS Institute
Dit hotel in North Carolina gevestigde bedrijf bestaat al sinds 1976. Een bekende naam als het gaat om software-oplossingen, is het populair voor de juiste redenen. Een bedrijf met een uniforme groei van de omzet, SAS is zeker een van de plaatsen die je moet gaan als je weet dat je voldoende gekwalificeerd bent om daar te zijn. Het bedrijf heeft ook gelooft sterk in tevredenheid van de medewerkers. De theorie dat een gelukkige werknemer is een productieve werknemer, is misschien wel de beste aanpak om te gaan na. Aan het eind van de dag, is succes van een bedrijf op basis van de energie te steken in door de werknemers.

Microsoft
Als ik Microsoft denk, ik denk ook dat er niet veel dat moet worden gezegd. De merknaam spreekt voor zich. Het hotel ligt in Washington, dit bedrijf is zonder twijfel een van de beste software bedrijven om voor te werken. Het bedrijf gelooft dat als je de ervaring, vaardigheid en passie, u zeker een lonende carrière bij Microsoft. Een bijkomend voordeel bij Microsoft is dat ze een aantal van deze groepen heeft, waardoor meer mensen een groter scala aan mogelijkheden. Of u nu van het idee van de conceptie van nieuwe ideeën, of je zou veel liever doen meer leuke dingen die entertainment gerelateerde … Microsoft geeft u de gelegenheid op alle fronten, gezien de diversiteit in hun bedrijf. Ze hebben alles van onderzoek naar online diensten en zelfs een Entertainment and Devices Division. Dergelijke veelsoortigheid kan nauwelijks ergens anders te verwachten, waardoor Microsoft een van de beste plaatsen om te werken.

Adobe Systems
Bent u op zoek naar een fantastische software baan in Californië? Waarom niet Adobe Systems uw bestemming? Adobe is alles over een positieve houding. Ze nemen enorm trots in het zijn goede werkgevers, en waarom niet. Hun geloof dat Goede ideeën kunnen komen van overal in de organisatie, en we weten dat de volgende grote idee zou de jouwe kunnen is reden genoeg om te geloven dat zij medewerkers en alles wat ze doen waarderen. Wat is er beter is dat Adobe gelooft in hands-on aanpak waar de opleiding betreft. Deze fungeert als niets anders dan een stimulans als je een frisser. Voor mensen met ervaring, moet je geen zorgen te maken, want zoals altijd, ervaring is welkom.

Cisco Systems
Cisco Systems, Californië, is een bedrijf dat zich voornamelijk met hardware. Opgericht in 1984, dit bedrijf is ervan overtuigd dat klanten het eerst komt en maken deel uit van het DNA van het bedrijf. Wat werkt als een positieve verandering in dit bedrijf is dat de uitgestrektheid laat u toe te bewegen op verschillende banen en profielen binnen het bedrijf zelf. Ze groot voorstander van het idee van het maken van de wereld een kleinere plaats met behulp van de technologie, dus als dat idee je aanspreekt, is het zeker een bedrijf dat u zou moeten overwegen bij.

Google
Google+ Wat kan ik meer zeggen? Er is niet een persoon die er zijn die niet heeft gehoord van hen, of misschien wel op een gegeven moment zelfs gedroomd van het werken met hen. Wat begon ruwweg ongeveer 13 jaar geleden als een samenwerking tussen Stanford studenten Larry Page en Sergey Brin, is vandaag een van de meest bekende zoekmachines beschikbaar. Nou, wat kan ik anders zeggen? Een bedrijf met uniforme groei in elk aspect, heb je geen reden om niet te overwegen willen werken bij Google.

NetApp
Een opslag / data management-bedrijf in Californië, NetApp staat een van de beste bedrijven om voor te werken. Hun kernwaarden zijn vertrouwen en integriteit, leiderschap, Eenvoud, Aanpassingsvermogen, Teamwork en Synergy, Ga verder, dingen gedaan te krijgen. Een sterke set van waarden, zoals bijvoorbeeld geeft je absoluut geen reden om te aarzelen bij het denken van de beste bedrijven om voor te werken. Een erkende naam als het gaat om data management, NetApp is zeker de juiste plek om op, indien deze lijn van het werk in het bijzonder is van uw interesse.

MITRE
Met twee hoofdlocaties, een in Virginia, de andere in Massachusetts, werd MITRE opgericht in 1958 als een non-profit organisatie. Dit bedrijf dat in wezen is een IT Consulting bedrijf, levert vooral de federale overheid met technische-en ingenieursdiensten. Als dit technische aspect van het bedrijf lijkt aantrekkelijk voor u, waar wacht je nog op? Ook, ze zijn erg goed als het gaat om zaken als redelijke werkuren en een evenredig loon, dat in feite een pluspunt. Dus als dit alles klinkt goed, MITRE is waar je zou moeten overwegen op zoek naar een carrière.

Rackspace Hosting
Specialisten in de hosting en cloud computing-industrie, heeft Rackspace Hosting al sinds 1998. Het hotel ligt in Texas, is dit bedrijf bekend bij de medewerkers om zijn comfortabele en relaxte werkomgeving. Elke medewerker krijgt de ruimte om te werken, zonder dat iemand adem in hun rug, en dit werkt als een groot pluspunt voor de meeste. Ze doen een goede baan, zelfs met de apparatuur die aan haar personeel om het beheer efficiënt werken. Een ander positief aspect is dat je absoluut jezelf kunt zijn, terwijl je toch bezig bent Rackspace Hosting. Het feit dat je niet je identiteit te verliezen is groot als het gaat om dergelijke high profile / hoge stress banen.

Salesforce
Salesforce is bekend op het gebied van customer relationship management en cloud computing. Een baan in Californië in Salesforce wordt gewaardeerd en bewonderd door mensen die er werken, vooral omdat het een van die concurrerende bedrijven die erin geslaagd zijn het maken van een merk voor zichzelf in de markt. Nu, wie niet wil worden geassocieerd met een succesvol bedrijf?

Intuit
Gevestigd in Californië, dit bedrijf is om kleine zakelijke dienstverlening, in wezen helpen met het beheer van kleine bedrijven. Intuit is zonder twijfel een uitstekende keuze als u wilt een bedrijf dat echt waardeert medewerkers. Afgezien van het feit goed in wat het doet, weet je dat je nooit zult voelen financieel instabiel zolang je hier bent, want als er een ding is dat Intuit weet hoe om goed te doen, is het te betalen hun werknemers, en niet te vergeten dat ze echt weten hoe ze ook hun werknemers tevreden te houden op de voorzieningen voorkant.

Brocade Communication Systems
Storage-en datamanagement is wat deze California gevestigde bedrijf doet. Brocade is bekend dat netwerkoplossingen die zijn zeer succesvol helpen van de wereld te bieden. Een bedrijf dat u briljante ontwikkeling op de professionele voorzijde, alsmede respecteert haar medewerkers belooft is zeker een goede keuze. Lange termijn carrière uit elkaar, kunt u ook zelf een stage bij Brocade als dat is wat u zoekt op dit moment.

De opgegeven bedrijven zijn enkele van de beste bedrijven om uit te kiezen in 2012, en zelfs anders. Hoop dat het je geholpen een beetje, en maakt het makkelijker voor u om in nul op waar je wilt werken en jezelf te zien op de lange termijn. Ik denk dat het tijd is om nu beslissingen te nemen. Veel Succes!

Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière
Reumatoloog Salaris
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Criminoloog Career Information
Senior Software Engineer Salaris
Alternatieve carrières voor Advocaten
High Betalen Stress Free Jobs
Stappen voor Becoming een professionele atleet
Werkloosheid Bereikt 3-Jaar Laag, volgens de officiële rapporten
Inkoop Agent Job Description
Beste manier om een ​​baan zoeken

Leave a Reply