Beste ICT-banen voor 2012

Informatie Technologie (IT) heeft vandaag is een van de snelst groeiende industrieën, het creëren van werkgelegenheid voor duizenden. Een carrière in de IT is ook een van de best betalende carrières vandaag, die heeft geresulteerd in een enorme vraag naar verschillende IT-banen. Lees verder om te weten, welke zijn de beste IT-banen voor 2012.

Project Manager
Een Project Manager is verantwoordelijk voor de algemene aspecten van een software project, vanaf het begin tot de sluiting. Hij is degene die interageert met de klanten en duidelijke doelstellingen voor het project. Hij beslist ook de tijd die nodig is voor de voltooiing van het project en zorgt ervoor dat het project de kosten, tijd en kwaliteit parameters voldoet zoals ingesteld door de klant. Om een ​​project manager te zijn, moet je een bachelor’s degree in Information Technology (IT). Een Project Manager moet inherente leidinggevende kwaliteiten en organisatorische vaardigheden op te bouwen en beheren van een effectief team. In de VS, de gemiddelde jaarlijkse basissalaris van een Project Manager is 84.142 dollar.

Database Administrator
De gegevens zijn integraal aan een organisatie die het noodzakelijk maakt dat iemand de gehele database van de organisatie beheren minimaliseren verlies van gegevens, het voorkomen gegevensredundantie, handhaven gegevensintegriteit en tegelijkertijd, zodat gebruikers informatie uit de database . Om een ​​baan als database administrator zak, moet je certificeringen hebben in de populaire platformen zoals Oracle en SQL Server. Dit is het werk van een Database Administrator of DBA. Als een van de beste IT-banen, het jaarlijkse basissalaris van een DBA, in de VS, varieert van 65.367 dollar naar 107.347 dollar.

Data Modeler
De taak van een Data Modeler is het ontwerpen van de blauwdruk voor diverse toepassingen en productiesystemen. Een data modeler speelt een belangrijke rol in een IT-bedrijf, want hij is verantwoordelijk voor de goede en effectieve lopen en de werking van applicaties. Om succesvol te zijn als een data modeler, moet je vaardigheden in data warehousing hebben, en op hetzelfde moment, bezitten sociale en probleemoplossende vaardigheden. Het salaris van een data modeler in de VS is ongeveer $ 100.000.

Netwerkbeheerder
De persoon die verantwoordelijk is voor het beheer en de configuratie van de hardware en software van een computer systeem heet de netwerkbeheerder. De taak van een Network Administrator is het netwerk veiligheid en integriteit, server onderhoud te garanderen, het toewijzen van IP-adressen aan de systemen op het netwerk aangesloten, en om een ​​soepele werking van het netwerk te garanderen. Om succesvol te zijn als een netwerkbeheerder, moet u beschikken over een goede kennis van servers, toegang protocollen en Active Directory. De jaarlijkse basissalaris van een Network Administrator in de VS, varieert van 49.739 dollar tot 80.639 dollar.

Software Engineer
Een van de meest populaire IT taken die ooit zijn, een Software Engineer levert software-oplossingen. Hij ontwerpt diverse software programma’s volgens de behoeften van de gebruikers, toetst hun fouten, en implementeert ze. Hij moet kennis hebben van de computer programmeertalen. De jaarlijkse basissalaris van een Software Engineer in de VS varieert van 52.356 dollar tot 80.470 dollar.

Web Developer
Een Web Developer is een software ontwikkelaar die zich bezighoudt met het ontwerpen van webpagina’s en applicaties voor het web. Hij is een expert in HTML en andere talen, die hem in staat stelt om interactieve websites te ontwerpen en te verbeteren om ze aantrekkelijker te maken voor de gebruikers. Hij moet werken aan kaders zoals Java, Peril, Python, Ruby, PHP, enz. Door de enorme vraag naar Web Developers, het is een van de beste IT-banen voor de toekomst. De jaarlijkse basissalaris van een Web Developer in de VS is iets tussen 58.000 dollar tot $ 120.000

System Analyst
Een System Analyst definieert doelstellingen voor het systeem in overleg met de directie van de organisatie waarna, hij is het die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van een systeem dat voldoet aan de doelen besloten. De taak van een Systeem Analist is het definiëren van het systeem input, verwerking en output. Hij is ook verantwoordelijk in waardoor het systeem kosteneffectief. Vandaag de dag is een Systeem Analist werken met object-georiënteerde programmeertalen, multimedia en het internet. In de VS, een jaarlijks basissalaris bereik van 43.473 dollar tot 68.901 dollar, maakt een carrière als Systeem Analist, een van de beste.

Applicatie Ontwikkelaar
Het creëren en ontwikkelen van toepassingen (software programma’s die bepaalde functies uit te voeren) voor de gebruikers, is wat het profiel van een Application Developer is alles over. De programmeur maakt gebruik van een Application Program Interface (API) om te communiceren met het besturingssysteem en andere programma’s van de computer. Tekstverwerkers, mediaspelers, foto-editing software, games, enz., vallen allen onder de grote verscheidenheid van applicatieprogramma’s. Om succesvol te zijn als een applicatie ontwikkelaar, moet u een expert op het gebied van software ontwikkeling. De snelle groei in het veld, als gevolg van de voortdurende behoefte aan nieuwe en betere toepassingen, heeft dit een gewilde carrière-optie en zeker een van de hete IT-banen voor 2012. In de VS, kan het jaarlijkse basissalaris van een Applicatie Ontwikkelaar van alles zijn tussen de 51.081 dollar aan 76.689 dollar.

Zo zie je dat als je wilt een carrière te maken in de IT, zijn er een heleboel van ICT-jobs om uit te kiezen. Ik hoop dat dit overzicht van de beste IT-banen voor 2012 helpt je kiest een mooie carrière. Hier is wensen u veel succes!

Top betaalde banen voor vrouwen
Hoog betaalde banen in de medische sector
School Teacher Salaris
Zookeeper Salaris
Best Entry-level Overheid Jobs
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Telefoon Interview Questions
Hoogste Betalen Graden
Basic interviewtechnieken
Managing Director Salaris
Inkoop Agent Job Description

Leave a Reply