Beste Carrière zonder diploma

Het is niet noodzakelijk dat een goed inkomen men een graad. Er zijn veel professionele eisen in de samenleving, waar korte duur trainingen en certificeringsprogramma’s nuttig kan zijn. De taak van een webdesigner is een van de hoge betalende carrières zonder een diploma, er zijn veel van dergelijke top betaalde banen zonder diploma. Een poging om de beste carrière te werven zonder een diploma wordt gemaakt in de volgende paragrafen.

Grote Werken zonder diploma

Hier zijn enkele van de beste carrière zonder een diploma. De baan die komen van deze carrièremogelijkheden zijn die gerelateerd zijn aan de basisbehoeften van de dag-tot-dag leven en zijn in grote vraag. Men kan profiteren van de keuze van deze carrières zoals hieronder vermeld.

Carrière in politie: De politie is het beste voor degenen die graag om hartstochtelijk te dienen mensen en hen te beschermen (en hun eigendom). Het is een van de best loopbaan zonder graad. De basisopleiding periode die nodig is om een ​​politieagent te worden is minder dan 4 maanden. De belangrijkste verantwoordelijkheid van een politieagent is het uitvoeren van rechtshandhaving. De basis ding die nodig is voor het scheppen van een politieagent is lichamelijke conditie. De kandidaten worden ook gecontroleerd op een criminele achtergrond. Salaris van politieagenten zijn afhankelijk van hun post. Detectives en toezichthouders verdienen meer dan andere agenten. Het gemiddelde jaarsalaris van de politie is $ 47.000. Meer informatie over politieagent functieomschrijving kan worden verkregen via deze link.

Plumber: Dit is een andere baan die niet vereist dat een graad. Een middelbare school diploma, gevolgd door industriële scholing op een junior college is genoeg om een ​​loodgieter te worden. Zodra de opleiding is voltooid, moet de kandidaat gaan voor een stage programma waar hij / zij krijgt zowel theoretische als praktische kennis met betrekking tot sanitair. Verkrijgen van een vergunning moet de laatste stap alvorens weg te rijden met het werk te zijn. De taak van een loodgieter is niet erg gemakkelijk. Men moet zeer bekwaam en geduldig te zijn in zijn benadering van het begrijpen van de problemen. Mogelijkheid om naar de wortel van het probleem is een belangrijk punt van de loodgieter functieomschrijving. Men moet ook fysiek fit om te hurken, bukken en kruipen voor de uitvoering van het werk zonder problemen. De jaarlijkse loodgieter salaris van 39.079 dollar is de gemiddelde zoals gespecificeerd door de Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics (voor 2009).

Web Designer: Een webdesigner is de taak van een grote vraag deze dagen met de groei van het internet (websites). Het is een van de snelst groeiende loopbaan zonder graad. Kennis van programmeertalen zoals HTML, JavaScript, XHTML en PHP is nodig om in het ontwerpen van websites. Becoming een ‘Certified Web Professional’ door middel van een certificaat aangeboden door ‘International Webmasters Association’ moeten openen vele paden voor web ontwerpers om hun carrière te beginnen. Een webdesigner is de taak vergen niet alleen technische kennis. Hij moet een creatief persoon met de mogelijkheid om te visualiseren en een aantrekkelijke grafische interface en content voor een website. De gemiddelde jaarlijkse inkomsten van webdesigners zoals vermeld door een bron, ‘PayScale’ is rond de $ 47.000.

Commerciële Driver: De taak van een commerciële bestuurder gaat rijden verschillende types van voertuigen, waaronder bestelwagens, vrachtwagens en vrachtwagens. Het is een van de best loopbaan zonder mate omdat een bestuurder baan altijd in de vraag. De voertuigen zijn ook categorieën als lichte en zware, op basis van hun gewicht capaciteit. Hoge capaciteit voertuigen kunnen zijn voorzien van een gewicht van meer dan 26.000 kilo en die gecategoriseerd als licht voertuig kan minder lading te verwerken. Een certificatie-programma aangeboden door de ‘Professional Truck Driver Instituut moet nuttig zijn om een ​​goede baan te krijgen. Afgezien van de rijvaardigheid, andere verantwoordelijkheden dat bestuurders moeten te hanteren zijn keuring van voertuigen, vrachtwagen onderhoud, beveiliging van het materiaal, enz. De gemiddelde vrachtwagenchauffeur salaris is rond de $ 50.000.

Lijst van Beste Carrière zonder Degree
Hier zijn enkele andere banen die niet nodig een graad.

Luchtverkeersleiders
Operations manager
Begrafenisondernemer

Transport manager
Industriële productie manager
Computer technische ondersteuning specialist

Opslag en distributie manager
Kernenergie reactor operator
Gaming manager

Computer specialist
Onroerend goed makelaar
Nucleaire technicus

Commerciële piloot
Mode-ontwerper
Power plant distributeur en dispatcher

Scheepswerktuigkundige
Nucleaire geneeskunde technoloog
Straling therapeut

Mondhygiënist
Lift Reparateur
Home Health Aide

Fitness Trainer
Fraude Onderzoeker
Event Manager

Schrijver
Ergotherapie Assistant

Verkoper

Monteur
Immigratie en Douane inspecteur
Nucleaire geneeskunde technoloog

Beschrijving van de beste carrière zonder een diploma in het artikel hierboven, moet nuttig zijn voor de lezers om de juiste richting te kiezen voor een grote carrière. Een goede carrière is er een die ons helpt genieten van het werk dat we doen en biedt ook een fatsoenlijk inkomen. Het is niet altijd nodig om een ​​beste banen zonder een hbo-opleiding om een ​​goede baan te landen en leiden een goed leven hebben. Het vinden van de vaardigheden en de toepassing daarvan in de carrière die we nastreven, is de sleutel tot succes.

Becoming een notaris
Hoe voor te bereiden voor een interview
Carrières die betalen over 100k een jaar
Computer Programming Carrière
Hoogste Betalen Graden
Wat Career is geschikt voor u
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen
Met behulp van Job Search Engines
Entry-Level Oil Rig Jobs
Becoming een Apotheker

Leave a Reply