Beste Carrière voor Introverte

Voordat we ingaan op de beste loopbanen voor introverte mensen, laat het ons weten meer over introverte zelf. Velen van ons weten niet eens of we zijn introverte of extraverte. Introverte zijn ‘bekend als’ mensen die verlegen zijn en om alleen te zijn willen. Overwegende dat extraverten is bekend dat ze de mensen die uitgesproken en vriendelijk. Op sommige momenten bevinden we ons worstelen in beide typen persoonlijkheden. Het is raadzaam om een ​​persoonlijkheidstest te maken om jezelf duidelijk over de categorie die je valt in te nemen. Er zijn veel persoonlijkheid tests die online beschikbaar zijn. De meest bekende en populaire men zou de Myers-Brigg Personality test. U vindt er een heleboel gratis trial versies op het internet, maar het wordt aanbevolen om de volledige pakket te kopen. Het is een beetje zwaarder op de zak, maar absoluut de moeite waard. Dus, als je eenmaal hebt de test genomen en weet uzelf op een introvert te zijn, dit is wat ik te zeggen heb als je carrière adviseur!

Wat ik graag over ‘Zomer’ was dat ze deze vier heldere kinderen met een prachtige toekomst. Op een bepaalde manier, zij was degene met de hersenen, en dan heb je de schoonheid koningin en de jock en de introvert. ~ Kevin Williamson

Ik geloof dat iedereen in deze wereld is bedoeld om gelukkig en succesvol te zijn in het leven, en de enige reden waarom men niet gelukkig is, is het gevolg van het maken van de verkeerde keuzes in het leven! Mensen hebben altijd de neiging om keuzes te maken door te kijken naar de trend die de samenleving volgt. De gedachte om te gaan ‘out-of-the-way’ wordt altijd afgeremd door na te denken over wat anderen zullen denken van ons als ze komen te weten dat we ‘anders’ zijn. De angst en onzekerheid dwingt ons tot wat we nu eigenlijk, niet zijn. Wat we nodig hebben om te beseffen is dat er een reden is waarom God ons gemaakt als dit, te corrigeren? De pioniers die verantwoordelijk is voor het uitvinden van revolutionaire ideeën waren ook anders dan de rest van de wereld. Neem Albert Einstein bijvoorbeeld, valt hij onder de categorie ‘beroemde Introverte ooit’! Hij bleef altijd in zijn eigen wereld, zijn hart gevolgd, en nooit om wat anderen te zeggen had over hem, en dit alles omdat hij geloofde in wat hij deed, hij geloofde in zichzelf! De sleutel tot succes in het leven is om te geloven in wat je doet, en vooral, geloof in jezelf. Ik weet dat het moeilijk is als de maatschappij de neiging om introverte beschouwen als ‘anti-sociaal’, en altijd moet een kans op te halen op hen. Luisteren naar de termen als geek, freak, verliezer, snob, is niet bemoedigend helemaal en maakt een gevoel alsof een buitenaards wezen van een andere planeet, die op zijn beurt maakt een gevoel ellendig over zichzelf. Maar dan heb je twee keuzes te maken, hetzij steeds het gevoel ellendig en sorry voor jezelf en probeer te zijn wat je niet bent, alleen maar om de maatschappij die je nooit begrepen behagen, of, dank God voor het maken van je speciale, en leren te identificeren en erkennen uw mogelijkheden die u zal helpen bij het bepalen van uw plaats in deze wereld.

Aspecten van Job tevredenheid voor Introverte

Wanneer het denken van de beste carrières mogelijk voor een introverte persoonlijkheid, ik de woorden van de beroemde psycholoog herinneren, Carl Jung, introverte mensen psychische energie naar buiten stroomt, opgedaan met eenzaamheid. Ik zo bewonder deze kracht van introverte mensen. Solitude kun je dingen waar te nemen in een meer diepgaande manier in vergelijking met wanneer je in een menigte of wanneer u ‘meer van een extraverte’. Er is een zeer beroemde boek genaamd 200 Best Jobs For Introverte door de redactie @ Jist en Laurence Shatkin, Ph.D. De auteurs van dit boek zijn onderverdeeld introverte persoonlijkheden in zes categorieën, die werd ontwikkeld door John Holland en gebruikt in de Self-Directed Search (SDS). Ga door deze categorieën en ontdek welke zou geven u de voldoening in het werk dat je zoekt. De categorieën zijn:
Realistisch: Introverte die vallen onder deze categorie zijn goed in banen die een realistische benadering in het leven. Ze vinden het heerlijk om te werken met natuurlijke elementen die flora en fauna te betrekken. Ze houden van het werken met elementen zoals hout, metaal gereedschappen en machines.
Investigative: De onderzoeksinstantie soort introverte kan gaan voor banen die extreme denken vereisen, en werkt voor het vinden van feiten en cijfers op basis van het denken attributen die hij / zij bezit. Introverte zeker het geduld en de standvastigheid om een ​​dergelijke vorm van werk te doen, omdat ze energie halen uit eenzaamheid en daarmee hun geest is altijd op zoek naar meer.
Artistieke: Introverten de neiging om zeer artistieke, omdat ze weten hoe ze de schoonheid van het leven waarderen en niet alleen dingen voor lief nemen. Daarom is een kunst carrière is een van de beste loopbanen voor introverte mensen. Artistiek, kunnen ze bijdragen aan banen die te betrekken werken met formulieren, ontwerpen en patronen, het creëren van nieuwe ideeën of een dergelijk werk dat kan worden gedaan zonder na een duidelijke set van regels en voorschriften.
Sociaal: Deze categorie zou laten schrikken, waarom introverte wie bekend is dat anti-sociaal persona hebben, zou willen een sociaal werk te doen? Ik denk niet dat introverte mensen zijn anti-sociaal. Ze nemen de tijd om open te stellen en passen inch Ze vinden het niet erg het delen van hun ideeën en gedachten, alles wat ze denken is het veroordelend en foutzoeken ogen om hen heen. De samenleving nooit verschillende ideeën of mensen een kans geeft, ze (mensen met nieuwe ideeën) moeten vechten en zich te bewijzen de hele tijd. Ik denk dat banen die het werken met mensen, communiceren, en mensen leren, zal niet alleen een uitdaging voor introverte mensen, maar als ze de angst van het oordeel te verwijderen door anderen en hebben de macht om te overtuigen en naar voren zetten hun punt, kunnen ze de negatieve manier van denken te veranderen betrekken en maak deze wereld een positieve en een betere plaats om te leven in!
Ondernemend: Introverte bezitten verschillende sterktes, zoals focus, geduld, en het krijgen van werk gedaan in een tijdige wijze. Al deze sterke punten minus de vrees voor kritiek en opmerkingen, kunnen ze erg goed in banen die het opstarten en uitvoeren van projecten te betrekken. Dit kan betekenen dat leidinggevende personen, het nemen van beslissingen, het nemen van risico, en vaak te maken met bedrijven.
Conventioneel: Als u de introverte die niet graag een deel van een grote groep en initiëren projecten, als je niet van mensen te bemoeien met je werk, dan conventionele banen kan een goede optie zijn omdat het hier gaat na een stellen procedure en routines. Het omvat voornamelijk werken met gegevens en details die al zijn ingesteld, in tegenstelling tot ideeën die moeten worden goedgekeurd!

Top Loopbanen voor Introverte

Persoonlijk geloof ik niet in de term “top carrière ‘als zodanig. Ik bedoel, als je echt goed in iets en hebben gekozen als een carrière, zult u zeker de top bereiken. Als je eenmaal hebt gerealiseerd welke categorie je valt in, kun je door de onderstaande opties als de volgende stap in de richting van je carrière keuze en kiezen wat zou het meest geschikt zijn voor u:
Schrijver: Dit is een carrière-optie die bestaat uit voornamelijk introverte mensen. De beste manier om de woorden die je niet kunt spreken hardop, over te brengen is om pen ze naar beneden. De een voordeel dat een schrijver heeft, is de macht om uit te reiken naar zo veel, zonder dat iemand om je gedachten te lezen. Alleen die lezers die verbinding maken met je zal uw klanten. Als u onder degenen die hebben veel om de wereld te vertellen, maar aarzelen om dit te doen, gewoon beginnen met penning van je gedachten en wie weet, je zou verbaasd zijn om te weten dat u verbinding maakt met zo veel mensen over de hele wereld, en dat ook door je schrijfvaardigheid. Ik deed hetzelfde, en het gevoel is ongelooflijk bevredigend.
Acteur: Steve Martin, de beroemde en getalenteerde acteur / schrijver, is bekend dat het een introvert zelf. Maar je kunt niet maken dat uit als je hem ziet op het scherm, in het bijzonder als The Pink Panther, kunt u? Er zijn zoveel dingen die we aarzelen om het ‘zijn zelf’ doen, maar, als we in iemand anders de huid, hebben we het niet erg ze te doen. Het kiezen als uw beroep zou geven u de vrijheid om verschillende rollen te spelen en dingen te doen die je nooit zou doen zelf, tenzij je in je karakter. Het publiek zal loven ‘je acteren’ en schuld ‘het karakter’!
Animal Keeper / Instructeur / Dierenarts / Zoöloog: Velen van ons liever het gezelschap van dieren in plaats van mensen. Ik ben een dierenliefhebber mezelf en ik weet dat de hoeveelheid geluk en opluchting je krijgt als je pat en knuffelen ze. Dieren zijn er met je onvoorwaardelijk, ze niet oordelen, veroordelen, of bekritiseren u. Als je een dierenvriend, dan banen die dieren te betrekken is een goede optie om te overwegen.
Accounting: Als jij degene bent die niet graag inmenging van teamwork en is blij met het doen van het werk helemaal zelf in uw hut, met focus en eenzaamheid, dan, de boekhouding is een goede optie. Vacatures als financiële administratie, boekhouding, kunnen analisten alleen worden gedaan, volgens de vastgestelde richtlijnen en procedures, en niet hoeft te communiceren met anderen.
Onderzoek en ontwikkeling: Als je van het observeren van dingen en willen gaan in de uiterste diepten van een bepaald onderwerp, dan onderzoek en ontwikkeling banen kan blijken te zijn de moeite waard voor.
Leraar / Professor: Het beste ding over vacatures voor leraren is dat je een vast schema om dagelijkse te volgen en te onderwijzen volgens planning te hebben. Als u denkt dat het onderwijs is iets wat je wilt doen, ga ervoor! Het merendeel van de leraren die ik heb gekend zijn introverte mensen door de natuur. Dat is de reden waarom, wat ze ook zeggen, heeft een betekenis. Een goede leraar is niet degene die leert door middel van het uitwerken van een veel, het is degene die verklaart met een betekenisvolle zin.
Schilder / Beeldhouwer / Exhibitionist: Introverte personen hebben de neiging om minder te spreken, niet omdat ze dat willen, maar omdat ze geen kans krijgen om. Vandaar dat ze op zoek naar andere middelen om zich te uiten, betekent net als schrijven, schilderen, beeldhouwen, enz. Als u niet wilt dat dit alles te doen, maar hebben een ‘oog voor de kunst’, dan kunt u een exhibitionist worden.
Consultant: Eenzaamheid geeft de sterkte van het observeren en het vinden van detail oplossing voor situaties dan ook een andere carrière-optie zou zijn geworden een adviseur, de aard geheel afhankelijk van uw persoonlijke interesses.
Gezondheidszorg: De zorgsector biedt de meest best beoordeelde loopbanen voor introverte mensen onder anderen. Dit geldt ook voor carrière opties zoals apothekers, technoloog, informatie over gezondheid technici, artsen, voedingsdeskundige, en ga zo maar door.
Architectuur / Landschapsarchitectuur / Interieur ontwerpen: Als je gefascineerd bent met goede interieurs en hebben de creativiteit factor in u, dan kunt u gaan voor deze carrière mogelijkheden. Landschapsarchitectuur is iets, dat geeft je een kans om uw eigen meesterwerk met behulp van de natuur te creëren. Immers, een introverte persoonlijkheid is degene wiens daden spreken luider dan woorden.
Dancer / Singer: Zoals ik al eerder zei, elke kunstvorm die geeft je een vrijheid om je innerlijke zelf te drukken, is de moeite waard het kiezen van een carrière. Als u liever in plaats zingen van te zeggen, en te laten zien hoe je je voelt dansen, wat wacht je nog op? Ga en volg je hart.
Be Your Own Boss: Na het doorlopen van de hiervoor genoemde carrière mogelijkheden, als je nog steeds het gevoel dat je gewoon niet passen in een van deze carrièremogelijkheden, waarom ga je niet wees dan uw eigen baas en beginnen iets van thuis. Een van mijn goede vriend is een introvert. Ze probeerde het werken in bedrijven, maar ze kon het gewoon niet passen inch Ze had altijd een passie voor koken. Ze is echt goed in het maken bonbons en gebak en nu is ze aan het doen is het professioneel! Je denkt dat je wat talent dat je kunt veranderen in een carrière? Waarom niet geef het een serieuze carrière-georiënteerde gedachte?

Je hoeft niet echt nodig om te zoeken naar opties als het gaat om het maken van een carrière. Het enige wat u hoeft te doen is het verzamelen van de kracht om de wereld te laten zien wat je bent, en het realiseren van uw natuurlijke mogelijkheden. Iedereen heeft een talent, en jij ook. Het enige wat u hoeft te doen, is om het te identificeren in jezelf. Hoe verwacht u dat de wereld om iets dat je zelf niet erkennen? En als u een van degenen die denken dat je talent verloren gaat in de race te voldoen aan de eisen en het behagen van de samenleving, haal diep adem en denk opnieuw. Wanneer u een geschenk te krijgen, en stoppen met het gebruik, is het geschenk weg te gaan? Nee, het blijft altijd bij je en het is aan u als u wilt om het te gebruiken of te verspillen. De keuze is aan jou om te maken. Vergeet niet, altijd een baan die uw interesse en niet uw kwalificaties past. Neem mijn voorbeeld heb ik bijvoorbeeld mijn meesters deed in de handel, maar ik volg mijn interesse en werkt als schrijver. Hoop dat dit artikel helpt u uw doel te realiseren in het leven. All the best!

Computer Information Systems Werken
Carrière Werken met baby’s
Overbrengen Hogescholen
Hoogste betaalde banen in de wereld
Loan Officer Salaris
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
Overheid Medewerker Salarissen
Investment Banker Salaris
Medische Carrière Lijst
Senior Software Engineer Salaris
Wat Carrière goed geld verdienen

Leave a Reply