Beste Carrière voor de komende tien jaar

De afgelopen paar jaar hebben gezien enkele duizenden mensen hun baan verliezen, die ons heeft gebracht tot de belangrijkste vraag – welke zijn de beste loopbanen voor de komende tien jaar dat stabiliteit en een fatsoenlijk inkomen zou bieden? Nu hoe zou u de term ‘beste’? Verschillende mensen hebben verschillende meningen op dit punt. Voor sommigen kan het het geld dat ze verdienen aan het einde van de maand, ongeacht het soort werk, terwijl het voor anderen, kan dit betekenen flexibiliteit, werken voor het welzijn van anderen, banengroei, kwaliteit van leven, enz., naast een fatsoenlijk salaris.

Als u op het punt om je afstuderen af ​​te maken en denkt aan carrièremogelijkheden op lange termijn doelen, dan moet je misschien graag willen weten over de hete loopbanen voor de komende 10 jaar. Deze dagen, is het uitgegroeid tot een uitdaging om een ​​carrière pad dat uw persoonlijke behoeften voldoet en wil, en op hetzelfde moment u helpt uw ​​doelstellingen en ambities te kiezen. Dus je moet proberen om de recente trends van de markt, die de zakelijke behoeften van bedrijven vormt, waardoor het scheppen van banen voor je te begrijpen. Als uw zorg is werkzekerheid, probeer dan de nadruk op bedrijven die enkele duizenden banen zouden toe te voegen in de komende jaren. Elke carrière optie die u kiest heeft zijn voor-en nadelen, dus zorg ervoor dat wat je ook kiest, je persoonlijke ambities en doelen worden bewaard in het achterhoofd. Het is heel belangrijk om je werk liever genieten dan steeds gefrustreerd aan het eind van de dag, waardoor verliezen interesse in je werk. Het volgende is een lijst van verschillende carrières en banen die het beste loopbanen voor de komende tien jaar of zo, dus doe eens naar deze opties tijdens het maken van uw beslissing.

Systems Engineer
Een systems engineer job is een van de meest opwindende banen, in ieder geval voor de komende tien jaar. Als systems engineer, zou je verantwoordelijk voor het managen van complexe en grote projecten in verschillende velden van militaire verdediging programma’s voor het transport netwerken. Je zou verantwoordelijk zijn voor het vinden van de technische vereiste voor het voltooien van een bepaald project, naast de coördinatie met een lager niveau ingenieurs voor het voltooien van het project. Met al een systems engineer is verantwoordelijk voor het definiëren en onderhouden van kwaliteit en effectieve systemen.

In het verleden, deze carrière was een gespecialiseerd veld en banen beschikbaar waren alleen in de defensie-en ruimtevaartindustrie. Echter, met de aard van de uitbreiding multinationals gaan door, system engineers zijn in de vraag in andere sectoren ook. Het scala van industrieën variëren van autobedrijven tot medische fabrikanten.

Om een ​​systeem ingenieur te worden, moet je een bachelor-of master’s degree in engineering, waar formele opleiding zou zijn tussen de 4 tot 6 jaar krijgen. Er zijn een aantal hogescholen die een systems engineering cursus aan te bieden, maar het is een nieuw veld. Het is belangrijk dat je een brede achtergrond in engineering hebben, want er zijn verschillende factoren die een systems engineer moet rekening houden. Je moet ook de basis van de computer programmeren en andere gebieden van engineering, met uitzondering van je specialisatie kennen. Werkervaring in een bepaald gebied van engineering of verschillende gebieden van techniek is nodig voor het aanvragen van deze functie. U kunt verwachten om een ​​gemiddeld salaris van ongeveer US $ 85.000, die kan oplopen tot zo hoog als US $ 125,000 per jaar te trekken. Voor deze functie moet je voorbereid zijn op lange baan uren en strikte deadlines.

Physician Assistant
Physician assistant is een van de beste loopbanen voor de komende tien jaar, en is een carrière-optie dat zou in de hoge vraag in de nabije toekomst. Als assistent van een arts, werk je onder supervisie van een arts. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van routinematige medische zorg, zoals het helpen tijdens een operatie of tijdens het diagnosticeren van een ziekte. Bovendien zijn in sommige staten, zijn ze bevoegd om te schrijven medicijnen. Een baan als arts-assistent geeft u de tevredenheid van de behandeling van patiënten, net als een dokter.

Een bijkomend voordeel van het werken als arts-assistent is dat je niet nodig om de soort geld nodig is om naar een medische school door te brengen. Bovendien is er geen effect van de recessie op dit gebied. Omdat dit een relatief nieuw gebied, het aantal vacatures zijn minder, maar in de toekomst, de nummers zijn waarschijnlijk toenemen.

Je moet twee jaar van de universiteit en ervaring in de gezondheidszorg hebben voor het krijgen van toegelaten in de opleidingsprogramma’s van een arts-assistent. Verschillende kandidaten met een bachelor-of masteropleiding zijn ook van toepassing voor dergelijke opleidingen. Het gemiddelde salaris van een ervaren arts-assistent is ongeveer US $ 90.000.

College Professor
Een universiteitsprofessor’s carrière is een van de aanstaande hete loopbanen voor de komende 10 jaar. Ze hebben niet alleen leren leerlingen en kwaliteit papier, maar ook besteden veel van hun tijd aan het schrijven van boeken en artikelen, naast het doen van onderzoek. De belangrijkste reden voor het college professoren als een van de beste carrière voor het komende decennium, is dat je genoeg tijd voor jezelf tijdens de feestdagen. Bovendien, in vergelijking met andere beroepen, de werkdruk is minder.

Er is hevige concurrentie voor het college hoogleraren in vier jaar colleges, vooral voor de tenure-track positie. Er zijn echter een aantal posities in instellingen die professionele cursussen en community colleges uit te voeren. In deze instellingen, kunt u kiezen voor een niet-tenure track instructeur of adjunct lid van de faculteit. Met de huidige economische crisis het nemen van een tol op de economie, zijn verschillende werkende professionals post terug naar hogescholen om hun vaardigheden te verbeteren.

Naast de hierboven genoemde voordelen, een aantal instellingen bieden gratis of gereduceerde collegegeld voor leden van de familie, naast gratis toegang tot de bibliotheek. Echter, het nadeel is dat het beginsalaris van een universiteitsprofessor is aan de onderkant, en er is een kloof tussen het beloningspakket van de faculteit leden van community colleges en die van de universiteiten. Om een ​​universiteitsprofessor, vooral voor tenure-track positie, een Ph.D. te worden vereist. U kunt rekenen op een beloningspakket van ongeveer US $ 75.000, als je ervaren genoeg. De pay pakket kan oplopen tot US $ 125.000, afhankelijk van de instelling.

Nurse Practitioner
We weten allemaal dat een geregistreerde verpleegkundige de taak van een huismeester voert, maar de rol van een nurse practitioner met zich meebrengt niet alleen om de zorg, maar ook de diagnose van een aantal aandoeningen. Een geregistreerde verpleegkundige met wat extra training kan gaan om een ​​nurse practitioner te worden. In het recente verleden hebben tal van geregistreerde verpleegkundigen gekozen te worden nurse practitioners, wat aangeeft dat het een lucratieve optie en de beste carrière voor de komende tien jaar.

Nurse practitioners zijn de eerste aanspreekpunt wanneer een patiënt contact op met een arts. Ze zijn zeer ervaren mensen met een gespecialiseerde opleiding, die hen helpt diagnosticeren en behandelen van een aantal kwalen. Hoewel ze zijn niet opgeleid om een ​​arts te zijn, hun taken en verantwoordelijkheden zijn een stap boven de geregistreerde verpleegkundigen. Het takenpakket van een nurse practitioner omvat het uitvoeren van fysieke examens en het diagnosticeren van kwalen. Door de schaarste aan gekwalificeerde artsen en toename van het aantal retail-klinieken, nurse practitioners zijn in hoge vraag. Met het groeiende aantal mensen kiezen om te worden nurse practitioners, zijn het onderwijs eisen stijgen.

De eerste stap van het worden een nurse practitioner is om een ​​geregistreerde verpleegkundige. Voor steeds een geregistreerde verpleegkundige, moet je een bachelor’s degree, waarna u kunt kiezen voor een master’s degree en aanvullende opleiding. Zodra u klaar bent met een master’s degree in de verpleegkunde, kunt u een aanvraag voor een licentie van een nurse practitioner. Ook al heb je niet nodig om naar een medische school, het vereist nog steeds dat u om te gaan voor een geavanceerde graad met een gespecialiseerde opleiding, naast het passeren van de licentie-examen. U kunt verwachten om iets te verdienen ongeveer US $ 75.000, die kan oplopen tot ongeveer US $ 110,000 per jaar, een keer krijg je een paar jaar ervaring.

Information Technology Project Manager
IT-project managers van een vennootschap is verantwoordelijk voor het maken van een business plan, het begeleiden van activiteiten, het toewijzen van opdrachten aan teamleden, en het verstrekken van een richting om de stroom van het werk. IT-projectmanagers werken in een verscheidenheid van terreinen, variërend van onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen tot engineering, en de verwerkende industrie ook.

Je moet een bachelor’s degree, samen met de kennis van de programmering en systeemanalyse, een informatie-technologie project manager te worden. Minstens 7 jaar ervaring als programmeur of data-processor is ook vereist. Er zijn verschillende hogescholen die gespecialiseerde cursussen in de programmering en het bedrijfsleven, die u voor te bereiden op de rol van een data processor aan te bieden. In sommige bedrijven, vooral grote organisaties, kan een MBA nodig zijn. Als je hebt gewerkt voor ongeveer 10 jaar als programmeur, kun je alles verwachten ongeveer US $ 100.000 tot US $ 150.000 per jaar.

Certified Public Accountant
Een accountant is een expert in het analyseren en opstellen van financiële rapportages. Rapporten kunnen bestaan ​​uit iets te maken met de financiering van een bepaalde organisatie, variërend van inkomen, winst-en verliesrekeningen, balansen, fiscale aangiften. Met een groeiend aantal mensen het opstarten van nieuwe business ventures, openbare accountants zijn in hoge vraag. Als bedrijven groeien, zouden ze moeten openbare accountants, om het opzetten van een boekhoudsysteem.

Voor steeds een openbaar accountant, moet u een diploma in de boekhouding te hebben. Je moet om te beginnen zo vroeg mogelijk tijdens je middelbare school en een levendige belangstelling voor wiskunde te nemen. Terwijl in universiteit, probeer dan het bouwen van je basis boekhoudkundige kennis, als een aantal bedrijven de voorkeur het aannemen van mensen met een master’s degree. Een certificatie-examen is ook vereist met ten minste 150 uur van boekhouding en business classes, naast een soort van accounting werkervaring. Op een gemiddelde, kunt u rekenen op een jaarsalaris van US $ 75.000, die kunnen ook gaan tot ongeveer US $ 150.000, na verloop van tijd.

Geoscientist
Als u op zoek bent naar een carrière die geeft je een hoop geld, en is ook de beste carrière optie voor de komende tien jaar, waarom dan niet kiezen voor een geoloog te worden? Als een geoloog, moet u de fysieke aspecten, de structuur en de samenstelling van de aarde te bestuderen. Er zijn een aantal aardwetenschappers die werken om uit te vinden natuurlijke hulpbronnen zoals metalen en aardolie onder het oppervlak van de Aarde. U zult ook de studie van de rots samenstelling van het aardoppervlak. Afhankelijk van het vakgebied, zijn er verschillende categorieën van geowetenschappers.

Voor het invoeren van het gebied van aardwetenschappen, moet u een bachelor’s degree. Als je wilt gaan voor onderzoek posities in staats-of federale geologische diensten en in particuliere bedrijven, moet je gaan voor een master’s degree programma. Aan de andere kant, een doctoraat is een must als je wilt gaan voor het onderwijs posities en onderzoek op hoog niveau. Er zijn verschillende aardwetenschappers die direct hun diensten aanbieden aan het publiek, en voor dat een vergunning is vereist. Uitstekende computervaardigheden nodig zijn, naast kennis van de operationele geavanceerde elektronische technologie, zoals remote sensing, digitale kaarten en geografische informatiesystemen.

Als u kiest voor deze carrière, moet je voorbereiden om weg te blijven van uw buurt en dierbaar zijn voor langere tijd. Bovendien zal je ook in afgelegen gebieden werken in uiteenlopende klimatologische omstandigheden voor verkenningen en enquêtes. Voor alle betrokken hard werken, kunt u verwachten om iets te krijgen rond US $ 75.000 per jaar om te beginnen, en als je meer ervaring, dan kunt u verdienen meer dan US $ 100.000 per jaar.

Fysiotherapeut
Als een fysiotherapeut, zou u verantwoordelijk voor het dienen van mensen die hebben geleden van een blessure, ziekte of ziekte, en helpen de patiënt te herstellen zijn of haar bereik van de beweging, flexibiliteit en kracht. Bovendien, ze helpen bij het bevorderen van de algemene gezondheid van een patiënt. Fysiotherapeuten zijn in dienst van ziekenhuizen, revalidatiecentra en verpleeghuizen. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van individuele behandelprogramma’s voor patiënten en aanleren van specifieke oefeningen.

Als u kiest voor deze carrière, moet je een bachelor’s degree, die gespecialiseerde programma’s in de fysiotherapie omvat hebben. Voor u om een ​​licentie te krijgen, moet u het examen vastgesteld door de staat passeren. Je moet ook uw licentie bij te werken na een bepaalde periode, voor die je nodig hebt om jezelf bijgewerkt. Zodra u begint te oefenen en ervaring opdoen, kunt u verwachten om overal rond US $ 60.000 verdienen per jaar.

Computer of Network Security Consultant
Computer of netwerk security consultant is een van de beste loopbanen voor de komende tien jaar, waar u de mogelijkheden van het verdienen van een fatsoenlijk bedrag zitten in uw eigen kantoor. Als een computer of netwerk security consultant, zou u verantwoordelijk voor het beschermen van netwerken en computersystemen tegen virussen, sypware en hackers. Met groei is het gebruik van computers sterk toegenomen, die op zijn beurt de vraag naar computer consultants toegenomen. Er zijn verschillende bedrijven die hun verrichtingen te automatiseren, maar zijn niet zo groot genoeg om een ​​computer specialist werken er full-time basis. In dergelijke gevallen zijn deze bedrijven huren consultants op contractbasis.

Om een ​​computer security consultant te worden, hoeft u niet om een ​​formele computer science graad hebben, aangezien de meeste van de vaardigheden kan worden autodidact. Echter, een diploma in de informatica is nuttig om te begrijpen de fijne kneepjes van de betrokken opdracht. In sommige bedrijven kan het nodig zijn een certificering in de informatie-beveiliging. Het is ervaring die telt op dit gebied zo is, probeer het opdoen van ervaring als een staf computer specialist. Als een computer security consultant, zult u in staat om iets te verdienen ongeveer US $ 100.000 per jaar.

Anesthesioloog
Indien een patiënt een operatie ondergaat, is de anesthesist die beheert anesthesie. Anesthetica zijn niets anders dan medicijnen die tijdelijk verlies van lichamelijke sensatie veroorzaken tijdens een operatie. Een anesthesist is een arts die patiënten bewaakt tijdens chirurgie en schrijft medicijnen en behandeld na de operatie.

Net zoals een MD of een chirurg, een anesthesist is een zeer gekwalificeerde medische professional. Naast de standaard medische kwalificatie, een anesthesist moet ondergaan een uitgebreide training. Voor steeds een anesthesist, moet u eerst een undergraduate-diploma van vier jaar en vervolgens een medische school programma voor vier jaar. Zodra u een vierjarige opleiding te voltooien in de geneeskunde, moet je verder te ondergaan speciale opleiding van nog eens vier jaar. Je moet een goede achtergrond in de biologie, naast chemie, wiskunde en natuurkunde hebben, voor een carrière als een anesthesist. Zodra u klaar bent met uw gespecialiseerde opleiding, kunt u verwachten om iets te verdienen ongeveer US $ 300.000 per jaar.

Gynaecoloog
Een gynaecoloog is een arts die gespecialiseerd is op het gebied van het voortplantingssysteem, zwangerschap, arbeid en bevalling. Ze hebben ook medische zorg tijdens de bevalling, bieden gezinsplanning advies, en helpen bij het opsporen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Om een ​​gynaecoloog te worden, moet je een vierjarige medische graad aan een medische school, waarna je nodig hebt om verder te voltooien een vierjarig gynaecologie residency programma, verloskunde, gynaecologische oncologie, echografie, en het werk in de reproductieve endocrinologie te voltooien. Bovendien moet u ook een 6-maanden residency ervaring in eerstelijns-en preventieve zorg. Zodra deze stappen zijn voltooid, moeten worden gecertificeerd door de American Board of Obstetrie en Gynaecologie, die moeten worden vernieuwd na elke 10 jaar. Zodra u klaar bent met dit programma, kunt u verwachten om geld te verdienen ongeveer US $ 200.000 per jaar, die zelfs kan oplopen tot US $ 325.000.

Psychiaters
Psychiaters diagnosticeren en behandelen patiënten met psychische stoornissen. Zelfs in gevallen van angst, ongewoon gedrag of mentale retardatie, het is een psychiater die helpt een individu. Meestal, psychiaters met psychiatrische hulpverleners, psychiatrische verpleegkundigen en psychologen, om een ​​patiënt te behandelen. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u werken in uw eigen kantoor of in klinieken en ziekenhuizen.

Naar een psychiater te worden, moet u een gespecialiseerde opleiding in de psychiatrie hebben. Na je bachelor, moet je toelating te nemen in een medische school, waarna je tot een jaar stage te ondergaan. Zodra u klaar bent met deze stap, een driejarige gespecialiseerde psychiatrische training is verplicht, en je moet om dit te krijgen als een inwoner in een ziekenhuis. Zodra u klaar bent met al deze stappen, kunt u een vergunning aanvragen door te verschijnen voor een onderzoek. Echter, moet u ten minste 4 tot 5 jaar ervaring moeten een gecertificeerd psychiater te worden.

U kunt ook kiezen zich te specialiseren in verschillende gebieden van de psychiatrie, zoals juridische, educatieve of kinderpsychiatrie, of kan een onderzoeker of docent in een ziekenhuis of medisch college te worden. Als psychiater, kunt u verwachten om iets te verdienen rond US $ 175,000 per jaar, die kan oplopen tot US $ 275,000 per jaar, met ervaring.

Nurse anesthesist
Een verpleegster anesthesist werkt als een gespecialiseerde verpleegkundige, en is verantwoordelijk voor het werken samen met een anesthesist. Hij of zij helpt een anesthesist in de loop van een operatie om anesthesie te beheren, en is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de na de operatie de gezondheid van patiënten. Nurse anesthesisten heeft een zeer verantwoordelijke functie, het is zij die mix de juiste concentratie van anesthetica, en dit vergt veel aandacht en vaardigheid.

Net zoals een dokter, moet je een aantal stappen doorlopen voordat de kwalificatie om te oefenen als verpleegster anesthesist. U moet eerst kwalificeren als verpleegkundige, waarvoor u nodig hebt om een ​​vier-jarige opleiding in een van beide verpleging of wetenschap. Zodra u in aanmerking komt voor het beoefenen als verpleegkundige, moet je om te werken voor minstens een jaar, en het is pas na die u kunt toepassen voor een gespecialiseerde opleiding tot verpleegkundige anesthesist te worden. Dit programma is meestal voor 24 tot 36 maanden, en is van een master’s degree niveau, waarna je nodig hebt om een ​​aanvraag voor een vergunning. Zodra je geslaagd al deze stappen, kunt u verwachten om overal rond US $ 150.000 te verdienen per jaar.

Sales Director
De verantwoordelijkheden van een sales director omvat het instellen en het voldoen aan de verkoop doelstellingen van een organisatie. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe klanten, naast het coördineren van de dag-tot-dag werking van het sales team. Hij zet quota, doelen en gebieden van het team, naast begeleiding en opleiding van de teamleden. Analyse en evaluatie van de markt helpt hem krijgen een breder perspectief van de markt, naast het geven van hem een ​​idee van de potentiële gebieden waar de verkoop volume kan verhogen.

Omdat het een leidinggevende functie, moet u een jarenlange ervaring hebben (minimaal 10) in marketing of sales. Er zijn verschillende sales managers die hun carrière beginnen als sales medewerkers, ervaring opdoen door de jaren heen, en ga dan verder naar een sales manager. Je moet ook een goede kennis van wiskunde en statistiek hebben. Als je een master’s degree in business, het is een extra voordeel, aangezien meerdere werkgevers dergelijke kandidaten de voorkeur. De winstpotentieel van een sales manager is hoog, want het is niet alleen beloofd het loon dat je krijgt, maar het bedrag van de commissie die u kunt verdienen is zeer hoog. Op een gemiddelde, kun je verwachten dat iets rond US $ 150.000 per jaar, zonder inbegrip van de commissies, die kan oplopen tot US $ 240.000. Lees dit artikel op vormen van marketing banen, om een ​​beter idee over deze industrie te krijgen.

Advocaten
De wet is een carrière die u kunt kiezen voor, want het heeft een uitstekende winstpotentieel. Ja, het is een carrière dat een lange tijd om genoeg geld te verdienen is, maar als je dat zelfvertrouwen uit te blinken, u kunt verdienen veel. Vandaag de dag, elk gebied vereist een wet professioneel, en met de toename van het aantal juridische complicaties alledaagse, advocaten zijn in hoge vraag.

Advocaten advies, alsmede aanwezig ondersteunend bewijs in het voordeel van hun klanten in de rechtszaal. Ze hebben ook raad cliënten over hun verplichtingen en wettelijke rechten. Als advocaat, zal u gevraagd worden om te interpreteren en toe te passen op specifieke situaties, waarvoor u nodig hebt om precedenten onderzoek en de regels te interpreteren. U kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in een bepaald ingediend van de wet, zoals het strafrecht, burgerlijk recht, enz.

Om een ​​advocaat te worden, moet je een bachelor’s degree van een wet school, waarna je nodig hebt om de bar examen. Zodra u klaar bent met deze stap, en enige andere stappen voorgeschreven door de bar, u kunt verdienen overal ongeveer US $ 100.000 per jaar.

Dierenarts
Een dierenarts onderzoeken en onderzoekt dieren, naast hen te behandelen in geval van ziekte, aandoening of letsel. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het immuniseren en voorschrijven van geneesmiddelen voor het welzijn van de dieren. Een dierenarts is bevoegd om een ​​operatie uit te voeren, naast het instellen van oefeningen en dieet routines. U kunt ervoor kiezen om een ​​klein dier dierenarts, waarin je je eigen kleine kliniek te openen of mogen zelfs kiezen om te werken in een dierentuin, boerderij of een boerderij te worden. Enkele duizenden van dierenartsen in dienst zijn van de staat en federale overheden als vee inspecteurs.

Om een ​​dierenarts te worden, heb je een diploma licentiaat in de Doctor in de Diergeneeskunde nodig hebt, waarna je nodig hebt om de licentie-examen door de betreffende deelstaatregering passeren. Voor het aanvragen van een afstudeerproject programma in een Veterinary College, die u nodig heeft op zijn minst een paar jaar van de bachelor-opleiding in een hogeschool of universiteit. Tijdens deze periode moet je focus van de studie zijn op biologische en fysische wetenschappen. Zodra u klaar bent de veterinaire opleiding, kunt u verwachten om rond $ 75.000 te verdienen per jaar.

Senior Financial Analyst
Ook wel een investering of effectenrekening analist, financiële analisten zijn verantwoordelijk voor het doornemen van de administratie van een bedrijf en geven suggesties over de wegen en middelen te investeren geld. De feiten en cijfers verzameld door een financieel analist zijn geanalyseerd met behulp van spreadsheets en statistische software. Een goede achtergrond in de statistiek is een voorwaarde om een ​​financieel analist. Als financieel analist, kunt u een baan in een verzekeringsmaatschappij, stock brokers, bedrijven of banken.

Voor u om een ​​financieel analist te worden, moet je een graad in business administration hebben. Het zou profiteren u als u kiest voor cursussen met betrekking tot wiskunde, boekhouding, statistiek, economie, bedrijfskunde of finance, tijdens je initiële cursus. Je zou verwachten te analyseren en te begrijpen jaarrekening en corporate accounts. Zodra u klaar bent met deze cursus, dan kunt u rekenen op een salaris van ongeveer US $ 90.000 per jaar, die kan oplopen tot US $ 125,000 een jaar later.

IT Business Analyst
De verantwoordelijkheden van een IT business analist is erg groot. Zij zijn verantwoordelijk voor het bepalen van de behoeften van de onderneming. Typisch, ze te bespreken met de directie van het bedrijf en ga door de documenten aan de behoeften vast te stellen en als er een afwijking in de werking van het bedrijf te analyseren en suggesties voor wijzigingen, zodat de organisatie ten goede komen. Ze ontwikkelen strategieën, doelstellingen en een business plan, aan een bedrijf dat moet worden vastgehouden aan om deze doelen te bereiken. Een business analist moet een goede kennis hebben van de rekeningen, de basis van de werking van verschillende software, wetten met betrekking tot arbeid, en de rollen en verantwoordelijkheden van iedere leidinggevende functie.

Wilt u een IT business analist te worden, moet u een zakelijke of financiële bachelor’s degree. Je moet uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken om een ​​succesvolle business analist te worden. Hij of zij moet in staat zijn om te communiceren met het midden management van de onderneming over de noodzaak om te veranderen. Bovendien moet hij ook in staat zijn om werknemers te motiveren zich aan te passen aan nieuwe beleidsmaatregelen en strategieën die het bedrijf ten goede zal komen te implementeren. Een business analist carrière optie is lucratief, en zou halen je iets ongeveer US $ 100.000 per jaar.

Software Ontwikkelaars en Software Quality Assurance Technici
Software ontwikkelaars verantwoordelijk voor het schrijven gecodeerde instructies (genoemd softwareprogramma’s) met verschillende computertoepassingen. Ze creëren websites, systemen voor de verwerking, games, etc. Zodra een software wordt ontwikkeld, een software kwaliteitsborging technicus test deze programma’s om ervoor te zorgen dat het programma de prestaties houdt zich aan het ontwerp en de specificaties.

Om een ​​software ontwikkelaar te worden, moet je een hbo-opleiding in de software engineering of computer wetenschap. In sommige bedrijven wordt een graduaat vereist. Je moet een goede kennis van diverse computerprogramma’s zoals Java hebben, C en C + +. Er zijn nationale certificering cursussen beschikbaar die u kunt ook voor kiezen samen met uw formele onderwijs op de universiteit. Je moet bedreven zijn in wiskunde, natuurkunde en informatica, als je wilt om uit te blinken op dit gebied. Probeer en leren een aantal basisvaardigheden op de computer te programmeren terwijl op school, zodat het gemakkelijker wordt terwijl u deze programma’s in detail te bestuderen. Je moet enige ervaring om te werken met top-notch bedrijven hebben, maar er zijn bedrijven die onervaren afgestudeerden aannemen en leiden ze op kosten van het bedrijf. Je moet voortdurend een upgrade van uw vaardigheden en kennis over de verschillende nieuwe software die zich in de markt. Als je eenmaal een beetje ervaring op dit gebied, kunt u verwachten om rond $ 75.000 te verdienen. Na een paar jaar van het werken als software ontwikkelaar, kunt u er ook voor kiezen om een ​​video game designer te worden.

Voor een software kwaliteitsborging technicus, hoeft u niet per se nodig om het formele onderwijs in computer engineering of computer science, maar er zijn bedrijven die een achtergrond in netwerkbeheer en software programmeren vereist. Sommige bedrijven verkiezen het inhuren van kandidaten die kunnen gewoon begrijpen computers en hebben enige ervaring met het werken op een computer. Ze hoeven niet echt nodig om deskundigen, omdat deze bedrijven het gevoel dat sinds de eindgebruikers geen experts zijn, een persoon met kennis van computers zou het werk doen prima. Het salaris van een software kwaliteitsborging technicus is afhankelijk van het bedrijf en de hoeveelheid werk.

Technical Writer
De taak van een technisch schrijver met zich meebrengt uit te leggen complexe technische ideeën in eenvoudige taal, zodat het gemakkelijk is voor de gemiddelde lezer te begrijpen. Als technisch schrijver, zou je worden verondersteld om rapporten en artikelen over de recente trends in de gebieden zoals techniek en wetenschap te schrijven. Enkele technische schrijvers zijn technici en wetenschappers die zijn experts in hun vakgebied, maar het is niet verplicht voor een persoon om een ​​technische achtergrond hebben. Er zijn schrijvers Niet-technische achtergrond ook.

Vandaag de dag, elk gebied van business vereist technische schrijvers, zij het verzekeringsmaatschappijen, banken, rederijen, uitgeverijen, uitgevers van kranten, en zelfs de federale overheid kantoren. Om een ​​technisch schrijver te worden, hoeft u geen behoefte aan een gespecialiseerde vakgebied verwerven, maar een hbo-opleiding in techniek, wetenschap, Engels of journalistiek zal u goed van pas komen. Er zijn werkgevers die behoefte hebben aan hun werknemers aan een wetenschappelijke achtergrond hebben. Uitstekende onderzoek vaardigheden is een belangrijke voorwaarde om een ​​technische schrijver te worden.

Als u wilt een technische schrijver te worden, probeer dan een paar jaar werkervaring met het schrijven voor school kranten. Je moet een levendige belangstelling in het Engels hebben, los van de wetenschap, zodat u technische termen en jargon te begrijpen. Een technisch schrijver kan putten een salaris van overal ongeveer US $ 70.000 per jaar en kan oplopen tot ongeveer US $ 100.000 per jaar ook als je ervaring opdoen.

Ergotherapeut
Als een ergotherapeut, zou je verantwoordelijk voor het voorbereiden rehabilitatieprogramma’s voor mensen die emotioneel, geestelijk of lichamelijk gehandicapten. Het programma moet zodanig zijn dat de patiënten in staat zijn tot dag tot dag uitvoeren zonder afhankelijk iemand. Een ergotherapeut heeft tot doel te helpen een individueel zelfstandig wonen. Oefeningen om fysieke kracht en onderwijs basisfuncties uit te breiden, zoals aankleden, met behulp van een computer, eten en koken, zijn een aantal gebieden waar een ergotherapeut moet werken op.

In het verleden, een bachelor’s degree in de ergotherapie was genoeg om dit veld in te voeren. Maar vandaag de dag, is een master’s degree van een erkende universiteit vereist. Bovendien moet u ook een licentie te verwerven om als een ergotherapeut, en voor dat je nodig hebt om een ​​certificatie programma passeren.

Hier is een lijst van enkele meer banen dat zal heet zijn voor het komende decennium ten minste:
Apotheker
Boer
Customer Service Executive
Event Specialisten
Make-up Artist
Pedagogisch werker
Solar Power Installer
Mondhygiënist
Bouw Estimator
Risk Management Manager

Ik hoop dat dit overzicht van verschillende carrières geeft u een scala aan opties om uit te kiezen uit een van deze beste loopbanen voor de komende tien jaar. De beroepen die hierboven genoemd zijn van dien aard dat ze altijd zouden zijn in de vraag, en zal het altijd aan te brengen in de lijst van de top 10 een loopbaan in de komende 10 jaar, dus je hoeft alleen te maken over hoe om te excelleren in uw vakgebied, en hoeft niet zorgen over de concurrentie die voor ons ligt. Zorg ervoor dat u uw basics goed te krijgen in een zeer vroeg stadium, zodat u kunt het soort geld en leven dat je altijd naar verlangde te krijgen. Wijselijk Ontdek de verschillende carrière mogelijkheden en kies de juiste carrière voor jezelf. Veel Succes!

Interview Follow-up Letter Sample
Career Test voor middelbare scholieren
De meeste Dangerous Jobs
Wat Carrière Haal het meeste geld?
Bank Teller Salaris
Verschil tussen een hogeschool en universiteit
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Personality Test Voor Carrière
Air Hostess Eisen
Computer Technician Job Description
Best Night Jobs

Leave a Reply