Beste Carrière voor 2012

De recente fase van de recessie heeft geleid tot enorme veranderingen in de arbeidsmarkt. Een deel van de banen die eerder werden beschouwd als goed betaalde en veilig, misschien niet eens bestaan ​​vandaag! Dit heeft geleid tot veel verwarring in de hoofden van de mensen die op de rand van het starten / wijzigen van een carrière.

Volgens arbeidsmarkt deskundigen, zal vijf sectoren van de economie dat wil zeggen, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en financiën, informatie technologie, onderwijs en media / communicatie, blijven groeien, ondanks de recessie. Dus een aantal van de beste carrièrekansen vandaag liggen in deze sectoren. Voor al die mensen die willen de beste carrières kennen voor 2012, lager is dan wat nuttige informatie over een paar banen, in elk van deze sectoren.

Gezondheidszorg
De zorgsector is een grote behoefte aan mensen die momenteel en volgens arbeidsmarkt analisten, zal de vraag naar personeel in deze sector blijven stijgen in de komende jaren. U kunt overwegen om een ​​arts-assistent of een fysiotherapeut of een verpleegkundige. Het gemiddelde salaris voor al deze beroepen ligt tussen de $ 60000 tot 70000 dollar per jaar. Om een ​​physician assistant te worden, moet je een bachelor’s degree hebben, samen met een twee-jarige opleiding speciaal ontworpen voor arts-assistenten. Om een ​​fysiotherapeut te worden die u nodig heeft een master’s degree-level programma op fysiotherapie en je nodig hebt om een ​​licentie te verkrijgen door het afleggen van een examen. Om een ​​verpleegster te worden, moet je een afgeronde drie jaar verpleegkundige diploma of een vierjarige bachelor’s degree in de verpleegkunde (Bachelor of Science in de verpleegkunde), gevolgd door het passeren van de verpleging examen. Naast de diploma, moet een persoon beschikken over sociale vaardigheden en moet mededogen om te slagen en een carrière in deze ziekenhuis banen te maken. Hier is een lijst van enkele van de meest gewilde banen in de zorgsector.

Artsen en Chirurgen
Medische assistenten
Physician Assistants
Apothekers
Medical Records en Health Information Technici
Fysiotherapeut Aides
Fysiotherapeut assistenten
Psychiaters
Anesthesioloog
Mondhygiënisten
Tandartsassistenten
Persoonlijke en Thuiszorg Aides
Ergotherapeut Assistenten
Registered Nurses

Information Technology
IT-banen, zoals software-ontwikkelaars, software testers, technische schrijvers, enz. zeker in aanmerking komen voor een hoge salaris loopbanen voor 2012. Ondanks de recessie is er een aanhoudende stijging van de vraag naar IT-mensen. Op een gemiddelde, kan een IT-professional met een paar jaar ervaring verheugen op ongeveer 90.000 dollar in een jaar. Om een ​​software ingenieur te worden, moet je een bachelor’s degree in de informatica. Om een ​​netwerk systeem analist te worden, moet u ofwel een bachelor’s degree in de informatica of een liberal arts opleiding. In sommige gevallen, een tweejarige Associate Degree is alles wat je nodig hebt om dit beroep in te voeren, dat is vandaag de dag gerekend tot de top carrière. Hier is een lijst van enkele van de meest gewilde banen in de IT-sector.

Network Systems en Data Communications Analisten
Computer Software Engineers, Toepassingen
Database Administrators
Computer Software Engineers, Systems Software
Computer Systems Analisten

Handel en financiën
Er is veel van de omvang van de groei in deze sector in termen van werkgelegenheid. Recessie heeft geleid tot de vraag naar accountants en auditors, die het beheer van een bedrijf de rekeningen en de jaarlijkse winst-en verliesrekening. Financiële analisten en financiële planners die een bedrijf adviseren over het nemen van de juiste beslissingen, zodat winst kan worden gemaakt, zijn in grote vraag ook. Ervaren financiële planners kunnen verwachten om ongeveer $ 100000 per jaar te maken in de komende maanden. Overige zakelijke taken, zoals sales manager, human resources manager, marktonderzoek professionals zijn naar verwachting de hete loopbanen voor de komende 10 jaar. Hier is een lijst van enkele van de meest gewilde banen in de zakelijke sector.

Financiële Examinatoren
Algemene en Operations Managers
Beheer Analisten
Sales Managers
Financiële Managers
Treasurers, Controllers
Marketing Managers
Chief Financial Officers
Financiële Analisten
Financieel Adviseurs

Onderwijs
Onderwijs banen, zowel in school of op de universiteit, zal altijd een van de meest gewilde carrière. Immers, recessie of geen recessie, zal er altijd een vraag naar goede leraren. Om leraar te worden, heeft u een vierjarige bachelor’s degree in het basis-/ secundair onderwijs. Een bachelor’s degree moet worden gevolgd door een jaar certificaat cursus in de opleiding leraar. Om leraar te worden moet u een licentie om les te geven verkrijgen van de staat departement onderwijs. Als u van plan bent een professor, moet je klaar bent met PHD. Vacatures voor leraren in vergelijking met andere banen, hebben minder werk timings. De salarissen zijn concurrerend, terwijl de stress niveaus zijn minder, als een leraar krijgt een aantal feestdagen gedurende het hele jaar. Al deze pluspunten maken banen in de onderwijssector, de beste carrière optie voor 2012. Hier is een lijst van enkele van de meest gewilde banen in deze sector.

Zelfverrijking Onderwijs Leerkrachten
Speciaal Onderwijs Leerkrachten
K-12 en Mainstream K-12 School Teachers
Leraren in het beroepsonderwijs
Onderwijsadministrateurs

Media / Communicatie
Met de enorme toename van het verkeer op het internet, zal er een grote vraag naar mensen zoals inhoud schrijvers, bloggers en degenen die onderhouden van websites. Reclame professionals, video game ontwerpers, acteurs, editors, grafisch ontwerpers en andere media banen zijn vandaag de dag tot de top carrière in Amerika. Zo kunt u overwegen om een ​​carrière in de media door het invoeren van een van deze beroepen. Hier is een lijst van enkele van de meest gewilde banen in deze sector.

Editor
Schrijver
Anker
Reclame Manager
Public Relations Manager
Journalist
Journalist
Art Director

De beste betaalde banen van 2012

Voor degenen onder u die specifiek voor de best betalende banen op zoek in het komende jaar, hier is een lijst van een paar van hen. Nogmaals, de meeste van deze banen van de vijf bovengenoemde sectoren.

Anesthesiologists
Chief Executive Officers
Internisten, General
Verloskundigen en Gynaecologen
Familie en Huisartsen
Air Traffic Controllers
Marketing Managers
Optometristen
Prosthodontists
Psychiaters
Orthodontisten
Chirurgen
Kaakchirurgen
Dienst Executives

Vacatures in een van deze sectoren zal u voorzien van de juiste soort van verzekering en salarissen in de komende toekomst. Bekijk waar uw interesse ligt en dan het verwerven van de kwalificaties en ervaring die nodig zijn, op het gebied van uw keuze in te voeren. Veel geluk,

Opdrachten die betalen meer dan 100K
Geneticus Salaris
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Het vinden van een baan na de universiteit
Becoming een Apotheker
Beste Tijdelijke Vacatures
Career Change Op 40
Eten en vergelijk Salaris
Computer Carrière en salarissen
Top Jobs in de vraag naar de toekomst

Leave a Reply