Beste Carrière in de geneeskunde

Wat met de verspreiding van vele ziekten en ook de behoefte aan meer medische hulp op diverse terreinen, een aantal mensen nu geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de geneeskunde. Omdat in de medische wereld betekent niet alleen dat een arts of een verpleegkundige of een tandarts. Er zijn verschillende opties voor degenen die wensen om dit pad te betreden. Als u een van hen, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit veterinair tot sportgeneeskunde om zelfs de nucleaire geneeskunde in de lijst van een loopbaan in de geneeskunde is enorm. Als u op zoek bent naar dergelijke lijst van medische banen, dan gewoon verder lezen. Dit artikel gaat over de beste loopbaan in de medische veld dat u kan nastreven.

Diverse Vacatures kunt u kiezen voor

Er zijn zo veel mogelijkheden op het gebied van de huidige medicijnen. Als je van dieren houdt, dan heb je de mogelijkheid om het oppakken van een carrière in de misschien wel de diergeneeskunde, of als u geïnteresseerd bent in sport en op hetzelfde moment in de geneeskunde, dan kun je een carrière in de sportgeneeskunde te streven. Onderstaande is een lijst die geeft je alle informatie, inclusief het salaris dat je krijgt.

Sports Medicine
Steeds meer mensen draaien hun aandacht op de noodzaak om te behandelen en te voorkomen sportblessures een hulp bij de verbetering van de fysieke als de mentale gezondheid van de sporter. Bij een sportmedisch carrière, moet je een hbo-opleiding in medicijnen, verpleging, sport psychologie, oefening wetenschap en fysiotherapie hebben.

De beste carrières in dit gebied zijn de sportgeneeskunde artsen, waar de persoon te maken heeft met sportblessures en diverse sport gerelateerde ziekten. Ze hebben te diagnosticeren en de behandeling van de gewonde sporter en moeten geneesmiddelen voor te schrijven aan hen en soms hebben ze zelfs een operatie uit te voeren op hen. Zij moeten beschikken over een vergunning om geneeskunde uit te oefenen echter van een geregistreerde medische school.

Een andere carrière op dit zelfde veld dat u kan nastreven, is dat van een atletische trainer. De belangrijkste taken zijn om te werken met de atletische teams en het uitvoeren van opleidingsprogramma’s om elke vorm van letsel aan de atleten te voorkomen en voert ook rehabilitatieprogramma’s voor de geblesseerde sporter te snel te herstellen. Zij werken met de sportgeneeskunde artsen. Ze kunnen ook het opzetten van de voeding die de sporter in zou moeten volgen wanneer ze worden behandeld. Het gemiddelde salaris varieert van ongeveer USD 25.000 tot USD 36.000.

Men kan ook streven naar een carrière als fysiotherapeuten die helpt gewonde sporters naar hun juiste functies van het lichaam en ook om elke vorm van permanente handicaps te voorkomen en ook om zich te ontdoen van elke vorm van lichamelijke pijn te herstellen. Het gemiddelde salaris van de fysiotherapeuten varieert van ongeveer USD 25.000 tot 46.000 USD.

Hier zijn nog enkele carrière in de sportgeneeskunde die je kunt uitproberen.

Kinesitherapeuten
Oefening Fysiologen
Biomechanists
Revalidatieartsen
Personal Trainer
Sport voedingsdeskundigen

Diergeneeskunde
Je hebt waarschijnlijk moet dit te weten, dat dierenartsen zijn degenen die ziet er na de dieren als ze ziek zijn. Zij omgaan met verschillende groepen van dieren en vogels en zelfs vee. De belangrijkste verantwoordelijkheden van deze dierenartsen zijn voor de dieren en vogels te behandelen, hen te helpen wanneer ze zwanger zijn, het opleiden van de eigenaars over hoe om te kijken na hen, het uitvoeren van een goede check-up van de dieren, enz. Als een dierenarts, kan men ook les te geven in scholen en universiteiten over hoe de zorg van de dieren te nemen. U kunt ook het uitvoeren van een onderzoek met betrekking tot de verschillende voedingsmiddelen, de ziekten en ook de medicijnen die gerelateerd zijn aan dieren. Hiervoor moet je een diploma in de diergeneeskunde van een erkende universiteit en moet de vergunning tot uitoefening te hebben. U kunt rekenen op een salaris van ongeveer USD 30.000 tot USD 62.000.

Een andere carrière op dit zelfde gebied is dat van een veterinaire technicus of assistenten waarvan de belangrijkste verantwoordelijkheid is om bijstand te verlenen aan de dierenartsen. Ze moeten de dierenartsen te helpen bij het veiligstellen van de dieren, hen te voorzien van medicijnen, ze enz. Het salaris van diergeneesmiddelen scheren, varieert van USD 15.000 tot USD 25.000.

Alternatieve Geneeskunde
In de lijst van alternatieve geneesmiddelen, deals met medische behandelingen die meer is gericht op de genezende kracht van kruiden en andere medicinale planten. De verschillende velden die men kan proberen is aromatherapie of misschien homeopathie. Ze werken aan diverse gezondheidsproblemen te behandelen door het behandelen van de hele persoon in plaats van alleen het getroffen gebied. Ze behandelen breed scala van problemen, variërend van pijn in de rug, hoofdpijn tot kanker met hulp van Ayurveda, hypnose, reiki, enz. Veel mensen weet en beseft wat zijn de verschillende voordelen van alternatieve geneesmiddelen en dus meer en meer mensen toegang tot deze carrière . De verschillende carrières op dit gebied zijn

Reiki Trainer
Yoga Teacher
Acupuncteur
Nurse-mid vrouw
Holistische Geneeskunde

Carrière in de nucleaire geneeskunde
Een van de beste carrière in de geneeskunde is dat als een nucleaire geneeskunde technoloog. Hun belangrijkste taken zijn de radio-farmaceutische bereiden en ook te behandelen en op te sporen diverse ziekten in verband met nucleair gebied. Voor deze functie moet je hebben uitgevoerd in de nucleaire geneeskunde technologie opleiding die gaat voor 4 jaar en je moet ook uit te voeren een 1 jaar certificaat cursus die worden aangeboden door de ziekenhuizen. Je moet leren alles over de effecten van straling, hoe ze invloed hebben op ons lichaam en hoe men kan behandelen, enz. Het salaris in dit gebied varieert van ongeveer USD 30.000 tot USD 40.000. De verschillende carrières op dit gebied zijn …

Allopathische arts
Chiropractie
Adviseur
Cytotechnoloog
Mondhygiënist
Tandarts
Diëtiste
Epidemioloog
Klinisch geneticus
Gezondheid Educator
Histoloog
Industriële Hygiënist
Medisch assistent
Medische Librarian

Medische Technoloog
Verpleegster
Nurse anesthesist
Opticien
Optometrist
Perfusionist
Physician’s Assistant
Prothesist
Psychiater
Straling Therapeut
Röntgenoloog
Sanitair
Sonographer
X-Ray Technician

Daar, nu heb je de lijst van de loopbaan die u zal helpen om te beslissen welke alle veld dat u kunt toepassen, die meer geschikt zijn voor u als het komen tot het maken van een beslissing over uw carrière in de geneeskunde.

Het kiezen van een carrière Test
Managing Director Job Description
Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière
Hoe maak je een High School leraar te worden
Verschillende politieke wetenschappen Carrière
Laterale Career Move
Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid
Jobs voor Dog Lovers
Hoe LinkedIn gebruiken om een ​​baan zoeken
Umpire Salaris
Job Interview Attire

Leave a Reply