Beste Betalen Vacatures voor mannen

Als u ooit onderzocht de onderzoeken met betrekking tot de arbeidsmarkt, bijna alle van hen hebben gelijkaardige voorspellingen te maken met betrekking tot de best betalende loopbanen voor mannen en vrouwen in de toekomst. Volgens hen zal het grootste deel van de carrièremogelijkheden worden gegenereerd in vijf sectoren van de economie, namelijk de gezondheidszorg, informatietechnologie, onderwijs, bedrijfsleven en financiën en media. Dus, als de werkzekerheid is uw selectiecriteria, op zoek naar banen in deze sectoren. Marktonderzoeken wijzen er ook op dat het merendeel van de banen in deze sectoren hoog zullen zijn te betalen ook. Echter, als het gaat om top carrière, salaris-wise, deze sectoren zijn niet de enigen die een carrière te maken binnen Er zijn tal van best betalende banen in andere sectoren ook. Scroll naar beneden voor een volledige lijst van de top betaalde banen voor mannen in Amerika vandaag.

Artsen en Chirurgen
Politieke Wetenschappers
Computer-en Information Systems Manager
Psychiater
Air Traffic Controllers
Apothekers
Natural Science Managers
Podologen
Engineering Managers
Petroleum Engineers
Tandartsen
Astronomen
Chief Executive Officers
Marketing Managers
Rechters
Advocaten
Airline Pilots

Om een ​​beter begrip van deze carrières te krijgen, hebben drie van hen zijn hieronder nader toegelicht, met inbegrip van het onderwijs kwalificaties nodig zijn om deze beroepen en de taakomschrijving van elk van deze te gaan.

Artsen en Chirurgen
Met een salaris dat $ 200, 000 kunnen oversteken per jaar, afhankelijk van de werkervaring, chirurgen bovenaan de lijst van de top betalende carrière. Om in dit beroep, een persoon moet hebben afgerond zijn bachelor’s degree in de wetenschap, gevolgd door een vier jaar medische school en ongeveer drie tot acht jaar stage of verblijf in een ziekenhuis. De belangrijkste taak van deze professionals is te onderzoeken de patiënten, diagnose van hun ziekte en behandeling voorschrijven voor hetzelfde.

Marketing Manager
Vandaag de dag, wanneer de duisternis die door de economische recessie langzaam en langzaam wegnemen, hebben de bedrijven komen in een expansion mode. Bedrijven zijn op zoek naar manieren en het inhuren van professionals die kunnen verhogen hun omzet en winst. Dit heeft de vraag naar marketing managers verbeterd, aangeprezen als een van de top carrière voor de toekomst.

Om in deze carrière, moet een persoon een bachelor’s degree in Business Administration, marketing of een verwant gebied. Masters in Business Administration hebben de voorkeur, maar is niet vereist. Een marketing manager met een werkervaring van meer dan zes jaar kunnen verwachten om ongeveer $ 100.000 per jaar verdienen. Een marketing manager de taak met zich meebrengt productontwikkeling, marktonderzoek, het ontwerpen van prijsstrategieën, het verhogen van een product marktaandeel, het behoud van de klant tevreden, onder vele anderen.

Chief Executive Officers
Hoewel zeer weinig mensen zijn in staat om deze positie te bereiken, maar het is een van de goed betaalde carrière voor mannen, met salarissen zo hoog als ongeveer $ 150.000 en hoger. Om een ​​CEO van een bedrijf te worden, is een bachelor’s degree in business of marketing nodig. Een Masters in Business Administration is wenselijk, maar het is geen voorwaarde. Een CEO is de hoogste positie in een bepaald bedrijf en voert een aantal banen, afhankelijk van de industrie en bedrijf dat hij leidt. Het ontwerpen van business strategieën en het bedrijfsbeleid, zijn leiding en coördinatie van de activiteiten van een bedrijf en met uitzicht op de hogere management een aantal van de belangrijkste functies van een CEO.

Hoewel, deze carrières zijn uit verschillende bedrijfstakken, maar een ding is gemeenschappelijk voor alle van hen. Ten eerste moet een persoon jaren van het onderwijs in te voeren deze gebieden. Anderzijds de loonsverhoging bijna altijd evenredig met het aantal jaren werkervaring. Dus, alleen als je bereid bent om in je tijd en moeite, dat je moet denken aan het maken van een carrière in een van deze velden.

Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Online Writing Jobs
Nucleaire Apotheker Salaris
Courier Service Vacatures Overzicht
Wildlife Rehabilitator Salaris
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Meest gewilde Jobs
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Geofysicus Salaris
Apotheker startsalaris
Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan

Leave a Reply