Beste Betalen Vacatures voor de Toekomst

De recente economische recessie heeft aangetoond dat financiële zekerheid is van groot belang. Dat is waarom mensen die zijn ofwel overwegen een carrière te veranderen of staan ​​op het punt naar de universiteit gaan, willen in de eerste plaats weten over de best betalende carrièremogelijkheden vandaag, zodat ze kunnen hun carrière dienovereenkomstig plannen.

Lijst van Beste Carrière voor de Toekomst

Artsen en Chirurgen
Financiële Analisten
Politieke Wetenschappers
Computer-en Information Systems Manager
Kinderarts
Petroleum Engineers
Tandartsen
Psychiater
Air Traffic Controllers
Apothekers
Anesthesioloog
Natural Science Managers
Podologen
Human Resources Managers
Engineering Managers
Astronomen
Verloskundige en gynaecologen
Chief Executive Officers
Marketing Managers
Internisten
Rechters
Advocaten
Airline Pilots

Hieronder zijn de educatieve kwalificaties beschikken om een ​​aantal van deze beroepen, samen met de salarissen die je kunt verwachten te krijgen in te voeren.

Chirurgen
Als een chirurg die u kunt verwachten van een salaris zo hoog als $ 200.000 per jaar. Om een ​​chirurg, hoewel, moet jaar studeren, te beginnen met een bachelor’s degree in de wetenschap, de medische school en een stage die kan oplopen tot acht jaar.

Computer-en Informatiesystemen Managers
Het salaris van een Computer and Information Systems Manager kan gaan zo hoog als $ 112.000. Eerder, om in dit beroep, werd geen formele onderwijs of opleiding nodig. Met ervaring en verworven kennis, werd programmeurs en data-analisten gepromoveerd tot computer-en informatiesystemen manager te worden. Maar nu, is een vierjarige hbo-opleiding in computer engineering of computer science of informatie wetenschap hard op weg een eerste vereiste.

Apothekers
Dit is een andere baan die goed betaalt. Om een ​​apotheker, moet men een bachelor’s degree in Science, gevolgd door een driejarige ‘Doctor in de Pharmacy-programma (Pharm.D. Het salaris in dit veld kan ergens rond de $ 100.000 per jaar.

Marketing Managers
Om een ​​marketing manager, moet men een bachelor’s degree in marketing of bedrijfskunde. Een master’s degree is de voorkeur van sommige werkgevers, is het echter niet de belangrijkste selectiecriteria. Ervaring op het gebied en kennis van de markt zal zorgen voor een betere carrièrekansen en salaris dan het hoger onderwijs. Het salaris is ongeveer 108.000 per jaar.

Advocaten
Om in deze top carrière, moet men een bachelor’s degree in vakken als geschiedenis, pre-recht en politieke wetenschappen. Na deze, moet een persoon om het verwerven van een graad in de rechten, die overal kan tussen de twee tot drie jaar. Advocaten kunnen verwachten tot ongeveer 110.000 dollar per jaar verdienen.

Chief Executive Officers
Het salaris van een Chief Executive Officer is rond de $ 150.000. Wat de opleidingseisen, is er geen vaste regel. Ervaring in de industrie telt meer dan onderwijs om een ​​CEO. Toch is een bachelor-of masterdiploma in business administration is wenselijk.

Dit zijn, volgens de meeste arbeidsmarkt onderzoek voorspellingen, enkele van de beste betaalde banen. De meerderheid van de banen in sectoren zoals gezondheidszorg, business and finance, media, informatietechnologie en onderwijs zijn naar verwachting veilige en goed betaalde. Dus, naast het salaris, kijken waar je interesses liggen en kiezen voor een carrière in een van deze sectoren, voor een financieel veilig en tevreden toekomst. All the best!

Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Hoe maak je een Criminoloog Word
Part-Time High betaalde banen
High Income Vacatures
Kassier Job Description
Medische Examinator Job Description
Verrassende topsalarissen
Hoe maak je een High School leraar te worden
Luchtvaartmaatschappij Vacatures
Chief Operating Officer Job Description
Carrière als Stage Manager

Leave a Reply