Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s

Het lijkt mij, is scholing niet behagen u veel. Alles wat je nodig hebt is een maar liefst salarispakket met weinig inspanningen, of laten we zeggen, een associate’s degree. Ik wil niet mijn lezers ontmoedigen, maar er is een ding dat ik moet vertellen. Als je hebt besloten om op een baan te jagen spree te gaan met mate een geassocieerde deelneming in de hand, zorg ervoor dat u uw niche vrij goed. De reden hiervoor is, na een aantal jaren, als je je verveelt van wat je aan het doen bent, je zou willen overschakelen naar een andere carrière. Echter, om uw ongenoegen, zou er niet een veel veel opties om uit te kiezen. Het is echt gebeurd met velen. Maar, kun je los je das knopen, want er bestaan ​​een aantal velden die voldoende flexibiliteit bieden, zelfs na een lange loop van de dienst. Wat zijn dat? Nou, rekening houden met de volgende opties, die make-up voor de best betalende carrière met een diploma van een geassocieerde deelneming. Zodra u flauwvalt van de school, het land in een van deze als stagiair om een ​​proefrit hen. Wie weet, kun je net vinden van een carrière die u altijd al van droomde zelf!

Zoals het spreekwoord zegt, met een hoge opleiding komt een hoog salaris! De volgende velden lijkt erop buigen, als maar een beetje. De banen van veel professionals in de gezondheidszorg en IT-technici hebben overtroffen zelfs de meest lucratieve banen dat ten minste een vier jaar hbo-opleiding van een geaccrediteerde universiteit te eisen. Rekening houden met de volgende loopbaantrajecten die u kunt verwerven met een graad van geassocieerde deelneming.

Registered Nurses

Het is misschien gewoon verbazen dat je weet dat 42 procent van de geregistreerde verpleegkundigen (RNS) in de VS zijn degenen die slechts een associate’s degree te houden, en hebben niet onderzocht verder. Nou, als de gezondheidszorg specialiteiten amuseren, om mensen te helpen begrijpen wat hun dieetwensen geeft je immense geluk, steeds een geregistreerde verpleegkundige kan de best betalende carrière met een prachtig werkzekerheid voor u met mate gewoon een geassocieerde deelneming in de hand te zijn. Jaarsalaris: 73.000 dollar.

Computer Specialisten

Veel vrienden van mij hebben altijd een ding voor bits en bytes. U eerst de hele computersysteem, en zij zullen schroef het al weer, soms, in een betere conditie, indien nodig. Als u hetzelfde zijn, dan wordt de taak van een computer specialist geen behoefte aan een chique graad. Alles wat je nodig hebt is een associate’s degree, en een aantal relevante ervaring, en je zou kunnen nemen een flinke salaris naar huis! Jaarsalaris: $ 68.000.

Mondhygiënisten

Als je een mondhygiënist, zou je niet uit te stappen van je bed elke ochtend voor het dankwoord aan alle chocolade bedrijven van de wereld! Praat met uw patiënten, terwijl het uitspelen van de rotte tand, en je kon mint big bucks, zelfs wanneer u niet zo gekwalificeerd als een ervaren tandarts. Je zou ook een mondhygiënist die mondgezondheid hulp. Jaarsalaris: 62.000 dollar.

Radiologie Technici

In een wereld waar technologie overtreft zichzelf elke dag, de behoefte aan technici die bij kan houden met het snelle tempo van de technologie is steeds meer. Als die ingewikkelde beelden van het menselijk lichaam met behulp van CT-scans, röntgenfoto’s, MRI’s en je gelukkig maken, moet je in een radiologie technicus! Het beste ding over deze baan is, zou je niet de behoefte voelen om te schakelen naar een andere baan, want er is veel te leren in termen van technologie. Jaarsalaris: $ 60.000.

Paralegals

Kijken uit naar uw associate’s degree te gebruiken voor een nogal uitdagend vak? Een carrière als paralegal of een juridisch medewerker kan je een waardevol onderdeel van uw advocatenkantoor. Er zijn een aantal van de taken van een advocaat die u zou worden gevraagd om te doen. Van pleiten over wettelijke rechten op het beheer van de verantwoordelijkheden van de advocaat waarmee u werkt, is er veel te doen in deze baan. Jaarsalaris: $ 56.000.

IT Programmeurs

Hoe meer talen je kent, hoe beter het is voor jou. Door talen die ik bedoel,. Net, C, C + +, Visual Basic, Java, SQL, etc. Een associate’s degree is meer dan voldoende voor het krijgen van een baan als IT-programmeur, wanneer er een aantal programmeurs die genieten van een grote salarispakket met slechts een paar certificeringen in de hand. In slechts twee of drie jaar, kon je krijgen genoeg ervaring te pronken, en een promotie te vragen! Jaarsalaris: $ 54.000.

Opmerking: Alle bovengenoemde salarissen zijn bij benadering en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Terwijl de bovenstaande zes zijn zeker de best betalende carrières voor de toekomst die men kan kiezen uit een associate’s degree in de hand, wat volgt hieronder een lijst met wat meer carrière met grote loonschaal die je zou kunnen gaan voor, als je dat niet interesse in een van de hierboven besproken velden. Blader door:
Nucleaire Geneeskunde Technologen
Sonogram Technici
Techniek Technologen
Respiratory Therapeuten
Politieagenten
Fashion Designers
Schip Engineers
Court Reporters
Forensische Technici
Geologische Technici

Heb je net beseffen dat de carrière velden hierboven besproken worden gedomineerd door ‘technici’ van alle soorten? Uw associate’s degree dat zich richt op het leren van de technische aspecten van een bepaald gebied van uw interesse kunt u mint big bucks te helpen. Zoek uit je passie, en een doorbraak in een van de bovengenoemde carrière, die elk even lucratief. Of u nu op zoek bent naar die grote schakelaar in het leven, of ben je een newbie op wat zij noemen de echte wereld, is er geen schaarste aan mogelijkheden, en de hierboven carrière velden af ​​te bakenen dit feit beter dan iets anders.

Medische Examinator Job Description
Best betaalde banen Straight Out of College
Different IT Jobs
Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon
Selling Yourself: Maar Echt waar!
Gemiddelde salaris in de VS
Art Teacher Salaris
Overseas Jobs voor Amerikanen
Hoe kan ik een product Tester Word
Midlife Career Change Ideeën
Verrassende topsalarissen

Leave a Reply