Beste Beroepen in het Medical Field

Gezondheidszorg de industrie is een bloeiende sector met een snelle groei. Ondanks economische kernsmelting, heeft deze sector erin geslaagd om een ​​gestage groei te handhaven. Elk jaar worden duizenden nieuwe banen gegenereerd in deze sector. Momenteel is deze industrie werk aan ongeveer 14 miljoen medische professionals in de VS alleen. Hoewel, de medische professie is synoniem met artsen en verpleegkundigen, zijn er verschillende andere stromen in de geneeskunde die eveneens lucratieve kansen op werk te bieden. In feite is de medische wereld carrières lijst gaat veel verder dan artsen en verpleegkundigen. Hoewel, de loonschaal misschien niet gelijkwaardig is aan die van artsen of verpleegkundigen, de opleidingseisen zijn een beetje ontspannen. Trouwens, deze minder bekende beroepen bieden andere voordelen zoals vaste werktijden en minder grillig schema.

Wat zijn de Top Medical Beroepen te krijgen in

Medische beroepen kunnen worden ingedeeld in twee soorten, een die zich bezighoudt met de kern patiëntenzorg, terwijl de andere is meer een ondersteunende aard. Het tweede type omvat voornamelijk technische en onderzoek banen.

Chirurgen
Chirurgen zijn ongetwijfeld een van de best betaalde professionals in het land. Ze werken in uiteenlopende gebieden, zoals cardiologie, neurologie, gastro-enterologie, cosmetische, gynaecologie, oogheelkunde, enz. Neurochirurgen zijn de best betaalde chirurgen met een jaarlijks inkomen van meer dan $ 250.000.

Algemeen Artsen
Huisartsen kunnen oefenen in hun eigen prive-klinieken of kan een ziekenhuis aan te sluiten. Ze handelen in het leveren van primaire zorg voor de patiënt, het uitvoeren van diagnostische procedures, aan te bevelen tests en evaluatie van de resultaten en verwijst specialisten aan patiënten die behoefte hebben aan geavanceerde medische zorg. Huisartsen kunnen verdienen ergens tussen de $ 150,000 – $ 200.000.

Verpleegkundigen
Verpleegkundigen werken op verschillende niveaus, in verschillende instellingen en in diverse stromen. Natuurlijk, het opleidingsniveau en het salaris verschillen ook in dat opzicht. Verpleegkundigen met een bachelor en degenen die werkzaam zijn in de chirurgische afdelingen zijn de best betaalde verpleegkundigen. Ervaring en opleiding zijn de twee factoren die het salaris van verpleegkundigen op dit gebied te beslissen.

Fysiotherapeuten
Dit is nog een andere carrière in de medische sector, die in de kern van de patiëntenzorg Aanbiedingen zonder het zien van het bloed te ondergaan. Fysiotherapeut vooral bezighouden met het bijstaan ​​van de patiënt om zijn spierkracht en mobiliteit te herwinnen. Mensen die hun mobiliteit verloren na een ongeval of een medische aandoening, profiteren veel van fysiotherapie. Om een ​​fysiotherapeut je nodig hebt om een ​​bachelor’s degree te verwerven, afgezien van een cursus in de fysiotherapie worden. Salaris is afhankelijk van de omgeving waarin je werkt en het aantal werkuren.

X-Ray Technici
X-ray technici nodig hebt om een ​​tweejarige associate’s degree te voltooien samen met relevante certificering in de X-ray-technologie. Het werk omvat, handling equipment, bereiden patiënten voor X-ray en documenteren van resultaten. X-ray technici kunnen verdienen ergens tussen de $ 30.000 – $ 50.000 per jaar.

Medische Onderzoeker
Medische onderzoekers en wetenschappers zijn in de vraag naar verschillende onderzoeken en studies uit te voeren op het gebied van de medische biologie en farmacie. Om een ​​medische wetenschapper te worden, moet je een doctoraat hebben in de biologische wetenschap of apotheek. Ze verdienen rond 61.000 dollar per jaar.

Paramedici en EMT
Dit is nog een andere job in de kern van de patiëntenzorg die u kunt nemen zonder een medische graad. Paramedici en Dringende Medische Technici (EMT) zijn de eerste om te rapporteren over de aanblik van een ongeval of incident. Ze evalueren de toestand van de patiënt, voert basisbehandelingen en transporteren de patiënt naar een ziekenhuis. Ze moeten werken aan onregelmatige uren, vaak op lange stukken en rekenschap moet afleggen over recht wanneer geëist.

Behalve deze, zijn er verschillende andere carrièremogelijkheden op medisch gebied. Echter, informeren naar de onderwijskwalificaties en eisen voor een bepaalde carrière in uw respectieve staat.

Chirurg Job Description
Carrière Werken met dieren
Carrière Advies voor Studenten
Medical Field Carrière Lijst
Medical Sales Salaris
Vacatures in de vraag naar de toekomst
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Eisen aan een leraar te zijn
Snelst groeiende Carrière 2012
Receptioniste Job Interview Attire
Beste Carrière voor 2012 en Beyond

Leave a Reply