Best Medical Vacatures voor de Toekomst

Als u denkt van de toegang tot de werkgelegenheid in de medische sector, laat me je vertellen dat je goed bezig. Vandaag de gezondheidszorg is de grootste werkgever in de Verenigde Staten door het verstrekken van de werkgelegenheid aan meer dan 15 miljoen mensen. Zelfs in de recessie, is de gezondheidszorg huren bij schokkende cijfers. Neem een ​​kijkje op dit artikel voor meer informatie over de beste medische carrière voor de toekomst te leren kennen.

Veel technologische uitvindingen zijn gebeurd in de afgelopen 10 jaar en de meeste van hen zijn gebeurd in de medische sector. De moderne geneeskunde is toegenomen de levensduur van de mens door een paar jaar en zorgde ervoor dat miljoenen banen.

Best Medical vacatures Demand

Dus je hebt besloten dat je liefde te bestuderen over het menselijk lichaam en hebben een diepe interesse in kennis over de genezing van de verschillende gezondheids-kwalen. Er zijn veel velden in de gezondheidssector, waar je kunt gaan en hebben een grote carrière. Hier zijn enkele van de beste carrière voor de toekomst.

Chirurgen
Bijna elke dag mensen lijden aan vreselijke ongelukken. Sommige breken hun botten, iemand die behoefte heeft aan een nieuwe lever of een nier en iemand lijdt aan een groot hart probleem. Chirurgen zijn gespecialiseerde artsen die chirurgische regels te gebruiken voor een effectieve behandeling. Nadat u uw doctorsgraad, moet u beslissen op welk veld u wilt specialiseren en dus blijven je studie. Na 2 tot 5 jaar ervaring in het werken onder deskundige chirurgen, een chirurg werkt onafhankelijk met zijn / haar team van artsen en verdient bijna $ 100.000 per jaar.

Anesthesiologists
Een anesthesioloog is een medisch professionele die geeft of beheert een verdoving voor de operatie. Deze tak van de geneeskunde is altijd al in de vraag en is nog steeds een van de top carrière voor de toekomst. Studeren voor deze baan is niet eenvoudig als het strekt zich uit tot 11 jaar soms zelfs meer, afhankelijk van hoe snel je kunt voltooien. Echter, zodra je academici voorbij zijn, zult u worden voorzien van de meest lucratieve carrière in het gebied van de geneeskunde. Een 4 jaar master diploma, 4 jaar opleiding en daarna nog eens 4 jaar gespecialiseerde opleiding maakt je een gekwalificeerd anesthesioloog die verdient bijna 120.000 dollar per jaar.

Verpleegkundigen
Zolang wij mensen leven op deze planeet, zal de vraag naar verpleegkundigen nooit naar beneden gaan. Aging mensen moeten verpleegkundigen 24/7 om voor hen te zorgen en mensen die houden ziek behoefte verpleegkundigen aan hun zijde. Het belangrijkste doel van verpleegkundigen is om te dienen de behoeftigen en zieken. Artsen willen ook gekwalificeerde verpleegkundigen die een gedetailleerd beeld van wat geneeskunde is alles over en wie kan hem ook helpen in het omgaan met patiënten. Een geweldige optie voor de toekomst, een verpleegkundige moet hebben van ten minste 4 jaar van de medische school. Een zekere mate biedt u een rand, het salaris van een verpleegkundige is afhankelijk van de plaats van haar werk en op de een aantal jaren heeft zij gewerkt. Het salaris begint vanaf $ 55.000 en gaat tot $ 95.000.

Straling Therapeut
Momenteel is de behoefte aan straling therapeuten is aanzienlijk toegenomen. Straling therapeuten verdienen tot $ 60.000. Een gekwalificeerde straling therapeut moet een bachelor’s degree programma te voltooien in de radiotherapie en daarna voor een 12 maanden certificaat programma voor bestralingstherapie kiezen. De meeste straling therapeuten werken in ziekenhuizen en de behandeling van kanker centra. Zij voeren de X-ray en CT-scans en geven u een gedetailleerde update over de verschillende operationele procedures.

Apotheker
De groei van een apotheker zal naar verwachting met 16% groeien in de komende jaren. Het geld is goed, 90.000 dollar per jaar. Om een ​​gekwalificeerde en erkende apotheker, moet je een doctoraat in de apotheek genoemd PharmD hebben. Dit is een 4 jarige opleiding en kun je je inschrijven voor deze opleiding als je eenmaal hebt voltooid 2 jaar van de universiteit.

Best Medical Vacatures voor 2012

Als je ooit een lijst maken van de beste carrière voor 2012, garandeer ik dat de meeste keuzes in die lijst gaat komen uit de medische wereld. Immers, dienstbaarheid aan de mensheid is dienst aan God. Hier zijn nog enkele nobele banen.

Fysiotherapeut ($ 47.000)
Tandartsen ($ 65.000)
EMT en paramedici ($ 47.000)
Respiratory Therapeuten ($ 47.000)
Klinisch Laboratorium Technici ($ 38.000)
Diagnostic Medical echoscopisten ($ 60,000)

Dit zijn de beste medische carrière voor de toekomst. Als je hoopt om je carrière te maken in de geneeskunde, ik stel voor dat je voor banen die zijn populair en vorm te geven je leven en carrière.

Preschool Teacher Job Description
Atletische Trainer
Vacatures voor Engels Majors
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Hoe kan ik een Apotheker Word
Lijst van carrières die mensen te helpen
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te
Beste Steden voor Vacatures 2012
Krijg een Online Teaching Job
Top 10 universiteiten in de wereld
Courier Service Vacatures Overzicht

Leave a Reply