Best Jobs Zonder een College Degree

Volgens de bevindingen van de Verenigde Staten Bureau of Labor, ongeveer 40% van de banen in het jaar 2011 ging naar mensen die niet over een universitaire graad. Dit aantal zal naar verwachting 60% te bereiken in de komende vijf jaar. Hoewel, het is altijd gunstig voor een diploma te behalen, niet hebben van een betekent niet dat je niet kunt behendig werk te krijgen. Laten we een kijkje nemen op een aantal carrières die niet vereisen een zekere mate.

Carrière zonder diploma

Wedding Planner
Als je denkt dat je goed bent in het organiseren van evenementen en feesten, kunt u uw hobby een stap voor door het nemen van huwelijk planning als je carrière. Vandaag de dag, de meeste mensen zijn te druk om de bruid en bruidegom te helpen met het plannen van de decoratie, locatie, catering, huwelijksreis enz., en dit is waar wedding planners stap inch Je zou ervoor moeten zorgen dat de bruiloft is een gladde en een gedenkwaardige affaire voor iedereen. De meeste mensen zetten hun eigen winkel met opstartkosten variërend tussen de $ 2000 – $ 3000. Echter, als u niet wilt dat uw geld te investeren in dit gebied van werk, kunt u heel goed werken als freelancer of met een gerenommeerd bedrijf. De vaardigheden die nodig zijn voor deze carrière zijn iets dat je het beste kunt leren on-the-job. U kunt de hulp van een certificatie-programma of doe een beetje van zelfstudie om inzicht te krijgen in de job rol van een weddingplanner.

Assuradeur
Verzekeringsmakelaars moeten verzekeringen te verkopen, en ze krijgen een commissie voor elke verkoop die ze maken. Hoewel, het wordt beschouwd als een van de meest stressvolle banen in de markt, want je moet blijven verkopen de hele dag lang, hebben veel mensen een fortuin voor zichzelf door uit te blinken op dit gebied. Een van de grootste voordelen van deze carrière is dat er geen limiet aan het bedrag dat men naar huis nemen elke maand. Het salaris is afhankelijk van je prestaties, en als je goed kijkt, zult u zeker zak een goede som per maand. Elke staat heeft een aantal regels die vereisen een individu om een ​​licentie die wordt voorafgegaan door een schriftelijke verzekering examen te krijgen. Deze kunnen eenvoudig worden doorgegeven, maar zoals eerder vermeld, de echte test ligt in het overtuigen van mensen om hun geld in uw bedrijf.

Vermogen Distributeur
Er zijn een heleboel mensen die zich onvermoeibaar inzetten om ervoor te zorgen dat we elektriciteit 24 × 7 te krijgen. Er zijn ketels en turbines te worden gecontroleerd en spanning te regelen. De taak is niet moeilijk fysiek, maar het vereist een actief te zijn en wacht staan ​​voor lange uren. U kan ook nodig zijn om te werken in roterende shifts, wat betekent dat je soms zou kunnen werken nachten. Er is geen vereiste voor een hbo-opleiding, maar een middelbare school onderwijs is noodzakelijk. De mediane inkomen van de macht distributeurs is rond de $ 40.000.

Motor Mechanic
Als u weet dat de ingewanden van een auto en het probleem te verhelpen op uw eigen, kan een carrière als automonteur heel goed bij jou past. Er is veel van de technologie die verder gaat in het maken van auto’s deze dagen, en de meeste van de onderdelen worden gerund door computers en technologische apparaten. Om de vaardigheid van het interpreteren computers en technologie te leren, kan men deelnemen aan een beroepsopleiding. Een groot deel van het leren gebeurt on-the-job. Het gemiddelde salaris van een motor monteur is rond de $ 35.000.

Loodgieter en elektricien
Loodgieters en elektriciens zijn een van de alomtegenwoordige veel, maar de markt voor hen is zo groot, dat er geen gebrek aan banen. Ze werken meestal freelance en individueel. Het gemiddelde inkomen is in het bereik van $ 30.000 – $ 40.000, die voor een groot deel afhankelijk van de stad waar ze aan het werk bent

Air Traffic Controller
De verantwoordelijkheid van een luchtverkeersleider is ervoor te zorgen dat het vliegverkeer beweegt soepel. Ze piloten te helpen met het taxiën, luchtverkeer, opstijgen, weersomstandigheden, enz. Alle kandidaten worden geselecteerd door de Federal Aviation Administration, en moet men een aantal medische en drugstesten te wissen. Voor meer informatie over deze, kunt u een bezoek van de FAA website.

Dit zijn niet de enige carrière mogelijkheden voor mensen zonder een diploma. In feite, in de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe wegen geopend, zodat mensen met alleen een middelbare school onderwijs aan bekwame werk te krijgen. Enkele andere carrière opties zijn:
Prive-detective
Real Estate Agent
Event Manager
Technisch / Web Writer
Web en Graphics Designer
Court Reporter
Tour Guide
Home Health Aide
Verkoper
Fashion Stylist

Dit waren een aantal carrièremogelijkheden voor mensen die niet beschikken over een universitaire graad. Het niet hebben van een hbo-opleiding betekent niet het einde van de wereld. Als je goed bent in iets en kan een werk te doen, zijn er niet al te veel mensen die gaan om u te storen op de afwezigheid van letters achter je naam. Echter, om een ​​van deze banen, is het essentieel dat u de nodige vaardigheden te ontwikkelen en hebben de relevante ervaring. Er zijn tal van certificeringsprogramma’s die kunnen u helpen bij het verkrijgen van bekwame werkgelegenheid. Je moet uitzoeken uw gebied van interesse en nemen een cursus dienovereenkomstig. Hard werken en een beetje planning kan betekenen dat u een financieel stabiele leven te leiden.

Orthopedisch Chirurg Job Description
Job Description voor Executive Pastor
Interview Zwakke punten
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
College Grants
Geofysicus Salaris
Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon
Federale Employee Benefits
Hoe kan ik een baan zoeken
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Best Entry-level Overheid Jobs

Leave a Reply