Best Jobs in de wereld

Voor velen van ons, banen die goed betalen, veilig zijn, zelfs in tijden van recessie, bieden voldoende groeimogelijkheden in de toekomst en bieden gunstige werkomstandigheden, met geen stress op alle, zal worden aangeduid als de ideale carrièremogelijkheden. Hieronder is een lijst van enkele van de beste banen in Amerika, die min of meer te combineren al deze criteria.

Lijst van Beste Banen

Wiskundige
Statisticus
Bioloog
Computer Systems Analyst
Socioloog
Geschiedschrijver
Accountant
Meteoroloog
Motion Picture Editor
Paralegal Assistant
Astronoom
Actuaris
Software Engineer
Filosoof
Parole Officer
Industrieel Ontwerper
Econoom
Computer Programmeur
Natuurkundige
Medisch Laboratorium Technician

Van deze, zijn sommige in detail uitgelegd voor u, om een ​​beter idee van het functieprofiel en de opleidingseisen aan die bepaalde veld te krijgen.

Geschiedschrijver
Om in dit beroep, een persoon moet hebben gehad formele opleiding van de geschiedenis in zijn hogeschool of op graduate school niveau. Om een ​​historicus te worden, moet een persoon beschikken over uitstekende vaardigheden in het schrijven, onderzoek en in kritisch denken. Een historicus kan werken op een aantal gebieden, variërend van het onderwijs (als docent / hoogleraar) aan het bedrijfsleven (het handhaven geschiedenis van ons bedrijf en de oude records) aan musea en bibliotheken. Historici kunnen het schrijven veld zelfs op door het uitgeven van boeken over de geschiedenis. De belangrijkste taak van een historicus is om historische informatie van eerdere tijdperken te analyseren en vervolgens geschreven verslagen van het te handhaven.

Astronoom
De belangrijkste taak van een astronoom is het toepassen van zijn kennis van fysica en wiskunde om diverse problemen op gebieden zoals ruimtevaart, navigatie, weersvoorspellingen, satellietcommunicatie en ook om technieken te ontwikkelen om astronomische gegevens en nieuwe bevindingen te registreren op te lossen. Om in onderzoek of om als leraar te werken op dit gebied, een persoon dient te beschikken over een doctoraat in de fysica of een verwant gebied. Om een ​​industrie baan, een master’s degree is genoeg. Om dit veld in te voeren, moet een persoon een goede wiskundige, analytische, schrijven en probleemoplossende vaardigheden met een levendige belangstelling voor het verkennen van nieuwe dingen.

Socioloog
Een socioloog is de taak van het menselijk gedrag te bestuderen door het observeren van interactie in de groep, het uitvoeren van onderzoek en door het verrichten van studies. Een socioloog over het algemeen gespecialiseerd in een gebied, zoals sommige kunnen onderzoeken politieke organisaties, kunnen sommige onderzoeken stammen, terwijl anderen kunnen onderzoeken religieuze groepen. Om een ​​socioloog, een persoon dient te beschikken over een master’s degree of een doctoraat. Een socioloog kan werken als leraar / docent of kunnen ondernemen onderzoeksprojecten of hij kan werken als een beleidsanalist en de studie van de verschillende beleidsmaatregelen geïnitieerd door de overheid. Een persoon, die dit beroep moet een goede kennis van interviewtechnieken, statistische en onderzoeksmethodes en een goed vermogen om te analyseren, te verzamelen en interpreteren van gegevens.

Accountant
Volgens de wet, om een ​​Certified Public Accountant (CPA) zijn, samen met een bachelor / master’s degree in de boekhouding of enig verwant ingediend, een persoon moet slagen voor een nationaal niveau test voor accountants. Beschouwd als een van de hete loopbanen voor de komende 10 jaar, een accountantsverklaring belangrijkste taak is het schrijven van een bedrijf financiële verslagen. Hij moet ervoor zorgen dat het bedrijf financieel stabiel is en dat de belastingen goed zijn betaald. Een accountant kan ook diensten zoals de planning van investeringen, budget analyse en een aantal juridische diensten.

Bioloog
Het zijn de biologen taak te bestuderen en te verkennen van de relatie tussen milieu en levende wezens. Er zijn vele sub-velden in dit vak, waarin een persoon kan specialiseren, zoals men kan ervoor kiezen om een ​​aquatisch bioloog, biochemicus, botanicus, fysioloog, zoöloog, biofysicus en microbioloog worden. Een persoon dient te beschikken over een masterdiploma en een doctoraat te krijgen in dit beroep.

Om een ​​van deze banen, een goede carrièreplanning moet recht worden gedaan na de middelbare school als al deze beroepen vereisen een afgestudeerde / postdoctorale / doctoraat. Dus, als u bereid bent om hard te werken na een verblijf van jaren studie, dan zijn deze recessie proof banen zijn ideaal voor jou.

Computer Hardware Engineer Salaris
Goede Career Choices for Men
Industrieel Ontwerpen Carrière
Hoe kan ik een baan Snelzoeken
Spannende Carrière
Receptioniste Job Interview Attire
Medical Sales Recruiters
Best Jobs in de wereld
Computer Networking Salarissen: Salaris van een Network Administrator
Goede Career Choices for the Future
De meeste vaste banen in Amerika

Leave a Reply