Best Jobs in Amerika 2012

Een paar jaar zijn verstreken sinds de tsunami van recessie veegde de wereldeconomie. Er is al veel hersteld en veel dingen zijn nog steeds in snel herstel proces. We hebben ingevoerd in 2012 met een hoop voor volledige verbetering van de Amerikaanse economie en meer carrièremogelijkheden. Als het gaat om het selecteren de beste banen, lijkt er geen een criterium om de topfuncties beslissen. Voor elk individu, kan de definitie van beste banen sterk variëren. Sommigen van ons willen vet salaris, ongeacht enkele grote voldoening in het werk. Diverse anderen onder ons op zoek naar werkzekerheid, vrede op het werk en meer voldoening in het werk. Om te komen tot een lijst van de topfuncties 2012, moeten we een aantal vaste normen, toch? Alleen dan is het mogelijk om te beoordelen verschillende beroepen als beste of slechtste.

Best Jobs in de VS 2012: Wat bepaalt StepStone

Of het nu een zakelijke tycoon of een gemiddelde werkgever, zijn er een aantal fundamentele factoren die iedereen wil in een beroep. Het is een menselijke natuur om zich verheugen op een baan die stabiliteit, uitdagingen, groeikansen, hoge salarissen en een kans om bij te dragen aan de gemeenschap biedt. Sommige parameters die ieder van ons zal kijken terwijl we op een zoektocht naar een baan zijn als volgt.

Job tevredenheid: Ik kon niet denken waar deze factor zetten in deze lijst, dus ik heb het over deze eerste. Voldoening in het werk is een relatief begrip en is afhankelijk van persoonlijke keuzes. Maar bijna ieder van ons zal houden om te werken in een beroep dat maakt ons gelukkig voelen en productief. Als u geniet van wat je doet, het is zeker een beste baan, in ieder geval voor je.
Salaris bereik: Het doet er veel en vaak het meest! Wie zal niet willen om vet salaris verdienen? Een hoog betaalde baan wordt meestal de voorkeur van iedereen.
Career Outlook: Je wilt niet vast te zitten in dezelfde positie voor de jaren, toch? Of u wilt behouden het leren van nieuwe dingen en je profiel te verbeteren of op zijn minst, je verwacht loonsverhoging na verloop van tijd. De groei is wat elke professional verwacht van een beroep.
Stress: Je moet de waarheid pil slikken voordat ik iets zeg over deze parameter. GEEN beroep is vrij van stress. Gezien deze dag werklast, is een leraar ook benadrukt als een pilot. Maar dan toch zeker, is er wat gemak in een aantal banen als het gaat om stress. Als een schrijver bijvoorbeeld, kan iemand vinden het uiterst eenvoudig, zonder enige stress. Veel van mijn vrienden zijn relatief minder gestresst (ook al, zij hebben deadlines), maar een aantal die je in verkoop en marketing moeten altijd op hun tenen en je het erg, het is verdomd zwaar. Stress is samengesteld uit beide factoren: fysieke en psychologische. Wanneer ik spanning zeg, het betekent alleen, sommige gemak in het werken en niet te verwaarlozen stress. Ik hoop dat je het krijgen!
Werkomgeving: Terwijl u werkt in een airconditioned kantoor, iemand kan hebben om te werken in een kolenmijn voor uren. Zeker, we willen allemaal een comfortabele werkomgeving te hebben. Rustige werkomgeving vermindert stress, hoor.

De bedoeling van het geven van deze lijst is te benadrukken dat het gaat om een ​​aantal banen die zullen worden in de hoge vraag in de toekomst. En zeker, ze zijn best wanneer beoordeeld op hierboven besproken factoren. Ik heb ook de lonen van al deze beroepen, zodat u een idee over het verdienen van potentieel van deze beroepen te krijgen. De gegevens voor salarissen zijn geselecteerd uit het Amerikaanse Bureau of Labor and Statistics (BLS) website en diverse salaris bronnen. De salarisschalen zijn per jaar gegevens.

Beroep
Wat ze doen
Typische kenmerken
Winstpotentieel

Mondhygiënist
Biedt mondelinge en andere preventieve tandheelkundige zorg

Flexibele tijden voor werk
Snelst groeiende carrière in de medische zorg met 36% groei tot 2018 (Bron: BLS)

50.000 dollar tot $ 100.000

Financiële Planners / Analisten
Assist individuele en bedrijven in financieel management

Uitstekende groeimogelijkheden
20% groei in werkgelegenheid tussen 2008-2018, volgens de BLS.

$ 50.000 tot 120.000 dollar

Actuaris
Voorspelt ziekte, dood, natuurrampen en gebeurtenissen door het interpreteren van statistieken.

55% actuarissen werken in verzekeringssector
Moeten minstens 40 uur per week te werken.
Grote werkgelegenheid in adviesbureaus.

40.000 dollar tot 200.000 dollar

Wiskundige
Werk als professoren of consultants in de industrie, het onderwijs en de industrie werken.

Ph.D. in de wiskunde is essentieel voor succes op dit gebied.
22% procent groei, volgens BLS statistieken tussen 2008-2018

$ 50.000 tot 110.000 dollar

Socioloog
Bestudeer de menselijke evolutie, de maatschappij, de gemeenschappen en de verschillende sociale, politieke en organisaties van het bedrijfsleven.

De sociologen dragen hun kennis in wetenschappelijk onderzoek, politieke wetenschapper werken, federale overheid takken en in verschillende banen.
Kan ook werken in het uitvoeren van onderzoek met betrekking tot de groep interacties en de groei van de samenleving.

30.000 dollar tot $ 100.000

Computer Systems Analisten
Zij maken gebruik van IT-instrumenten om organisaties te helpen om hun technologische doelen. Een van de belangrijkste medewerkers van alle organisaties die in de gaten houdt toezicht op en de samenwerking van netwerken en pc’s

Geen tekort aan banen als computersystemen analisten zijn een must in elke organisatie.
Werkervaring is heel belangrijk.
Uitstekende kennis en onderwijs met betrekking tot computergebruik verhoogt kansen op werk.

$ 30.000 tot 90.000 dollar

Audioloog
Diagnosticeren en behandelen van mensen met gehoorproblemen.

Doctoral graden (Au.D.) zijn nodig voor onderzoek en betere kansen op werk.
Een belangrijk percentage van de audiologen werken in medische gebieden.

40.000 dollar 70.000 dollar

‘S werelds ergste of beste banen afhankelijk zijn veel van onze individuele voorkeuren en de manier waarop we onze mening te vormen over onze banen. Tenzij we werken niet op een eiland, afzijdig van de wereld, met zo min mogelijk middelen om te overleven, moeten we niet klagen, want elke baan heeft zijn eigen voor-en nadelen. Op een bepaald moment, kan elke taak lijken te eentonig en routine werk. Het hangt af van hoe wij blinken uit in een beroep, verhogen onze benchmark of excellence en vinden nieuwe wegen van innovatie in het. Zonder die houding ten opzichte van werk, voldoening in het werk in een werk is zelden mogelijk. Misschien bent u onder enorme stress, zittend in uw hut aan een besluit dat het lot van uw bedrijf zou schrijven in de komende jaren te nemen. Maar dan heb je een airconditioner en een topklasse kantoor in de wereld. Hoe zit het met een ondergrondse lasser, diep in het water, de vaststelling van een aantal metalen staven en verbinden hen? Wat heeft hij te klagen? Veel dingen, toch? Maar dan een baan, het van een CEO of van een veegmachine heeft zijn eigen aandeel in de hoogte-en dieptepunten. We winnen wat, verliezen we wat.

Veel lezers moet zijn verrast om de banen die zij doen vinden, niet in de lijst. Begrijp dat deze lijst is gemaakt gelet op de verschillende factoren en dus kan het niet bevatten vele beroepen. Of het nu wiskunde, statistiek, medische wetenschappen, computers, IT of geesteswetenschappen, de reikwijdte van grote carrière mogelijkheden bestaan ​​overal. Alles wat we hebben te doen is om loyaal inzetten om de vereiste kwalificaties te bereiken en te bewijzen onze vaardigheden.

Korte Carrière dat goed salaris
Telefoon Interview Etiquette
Wat Carrière Haal het meeste geld?
Midlife Career Change Ideeën
Machinist Job Description
Wat moet ik Major In
Interview Follow-up E-mail
Career Change Op 40
Beste Betalen Vacatures voor mannen
Voordelen van Becoming een Leraar
Curator Job Description

Leave a Reply