Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012

Door de vraag van de markt en de beloning bereik, banen in de Informatie Technologie (IT) sector worden opgenomen in de top betaalde banen van 2012. De gemiddelde beloning van degenen die werkzaam zijn in de IT-banen komt op de tweede alleen voor die in de gezondheidszorg beroepen. Als gevolg van een drastische stijging van deze carrièremogelijkheden, zijn veel mensen naar uit om in deze zeer goed betaalde sector en een baan te vinden. Volgens een recent onderzoek in de arbeidsmarkt, banen in de ontwikkeling van software en andere gebieden van IT zijn terug en het aanwerven kijkt omhoog weer.

ICT-banen in de vraag in 2012

Database Administrators
Zoals de naam al portretteert, database administrators, ook wel aangeduid als DBA, bent verantwoordelijk voor het volledige onderhoud en de werking van bedrijfsdatabases. Ze worden meestal ingehuurd bij grote bedrijven in voor het uitvoeren van database-implementatie en onderhoud. De mediane inkomen van DBA’s is opgenomen op ongeveer $ 80.000 per jaar.

Project Managers
IT-project managers werken in de rol van een teamleider voor een bepaald project. Zij houden toezicht op de algemene werking en de ontwikkeling van projecten uitgevoerd door teamleden, zoals programmeurs, programmeurs, schrijvers, ondersteunend personeel, enz. Op dit moment, een IT-project manager krijgt over het algemeen een mediane loon van ongeveer 91.000 dollar per jaar.

Software Engineers
Software engineers zijn expert coders die goed thuis in alle aspecten van codering en programmering. Zij zijn verantwoordelijk voor het realiseren van projecten binnen de termijn voor te leveren prestaties zoals die door de klant. Deze professionals kunnen kiezen om op grote schaal worden gecertificeerd in hun respectieve domeinen van werk. Het gemiddelde inkomen van deze computer programmeurs wordt verwacht dat ze 90.000 dollar per jaar. Met de mediaan loon, dit is zeker een van de best betalende IT-banen.

Netwerkbeheerders
Netwerkbeheerders, of gewoon ‘netwerk admins’, in de eerste plaats concentreren op het beheer en het toezicht op de werking van het netwerk van componenten in een systeem. Gemeenschappelijke systemen worden gewerkt zijn onder andere LAN / WAN, servers, computer hardware, beveiliging van gegevens, VPN’s, routers, enz. Het is van oordeel dat deze IT-expert jaarlijkse winst van meer dan $ 80.000 trekt.

Ontwerpers van het Web
Webdesigners zijn software programmeurs die werken voornamelijk op het gebied van het ontwerpen van online webpagina’s en interfaces. Net als software coders, ook deze hebben aan een verscheidenheid van programmeertalen zoals HTML, XHTML, XML, JavaScript, Flash, PHP, ASP, en vele anderen gebruiken. Op dit moment kunnen webontwikkelaars ontvangen een jaarlijkse gemiddelde salaris van ongeveer € 77.000. Dit is een van de beste IT-banen, waarin je je creativiteit te gebruiken om met volle teugen.

Game Designers en ontwikkelaars
De taak van game designers en ontwikkelaars uit het bedenken van een idee van game design en de ontwikkeling ervan. Hoewel beide banen technisch anders brengen ze werken in samenwerking met elkaar. De gemiddelde inkomsten van game designers en ontwikkelaars gaat om rond de $ 85.000 en 90.000 dollar respectievelijk. Dit soort carrières zijn het meest geschikt voor degenen die hebben een voorliefde voor codering en een belang in gaming. Deze carrière zeker komen in de lijst van top tien banen in de IT-sector.

Computer Support Specialisten
Computer support specialisten zijn IT-medewerkers die werken in de steungroep van een specifieke praktijk van een bedrijf. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor computergebruikers die een probleem met de systemen. IT-support medewerkers werken meestal onder de tweede niveau IT-ondersteuning groep aan wie zij ook verslag uitbrengen aan. Deze personen kunnen zelfs IT-engineers, DBA’s, en netwerk beheerders met de relevante certificering. Hun mediane salaris varieert van 61.000 dollar tot 65.000 dollar, dat is heel behoorlijk.

Met het oog op het groot te maken in de IT-gebied, samen met de nodige opleiding en werkervaring, moet u ook certificeringen bezitten. Deze certificeringen zijn zeker nuttig bij het verhogen van baan en inkomen vooruitzichten. Enkele van de beroepsorganisaties voor certificeringen zijn Microsoft, Red Hat, CompTIA, Cisco, en ga zo maar door. Het salaris cijfers van IT-professionals die hierboven genoemd zijn slechts een ruwe schatting en kan variëren, afhankelijk van verschillende variabelen, zoals ervaring.

Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen
De Academische Tenure System
Reumatoloog Salaris
Rechter Salaris
Commercial Pilot Salaris
Construction Management Career Information
Criminoloog Salaris
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Goed betaalde banen met geen Degree
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Hoe om de plaatselijke werkgelegenheid, dat je vaardigheden match te vinden

Leave a Reply