Best betaalde beroepen

Sinds tientallen jaren, is het een trend dat de medische banen zijn de VS gedomineerd op het gebied van lucratieve carrière. De trend heeft voortgezet, zelfs in de afgelopen jaren en de zorgsector is nog steeds bekend om het bieden van veiligheid, tevredenheid en talrijke best betaalde banen. Net als de medische sector, heeft de IT-sector gegroeid door sprongen en grenzen in de laatste paar decennia. Na Bill Gates introduceerde de Windows OS naar de wereld en er was toegenomen populariteit van computers over de hele wereld, tal van technische functies in verband met software en computer programmering werd zeer populair. Verder heeft de globalisering de wereld in een global village, en de grenzen van het bedrijfsleven hebben overtroffen nationale en internationale grenzen, verschillende banen hebben zich ontwikkeld in het beheer veld dat zeer betaalde banen.

Medical Field
De medische sector is een opslagplaats van vele best betalende banen 2010. In feite, hebben beroepen zoals dat van chirurg, tandarts, anesthesist en gynaecoloog altijd al een van de beste banen in de VS. Chirurgen, bijvoorbeeld, of het nu neurochirurgen of hart-specialisten hebben het potentieel om overal te verdienen tussen USD100, 000 tot USD400, 000 per jaar. Minstens 10 jaar ononderbroken onderwijs, met inbegrip van opleiding en stage, maakt een aspirant bekwaam genoeg om een ​​dergelijke hoge salarissen verdienen.

Beheer Veld
We weten allemaal dat chief executive officers (CEO’s) zijn tegenwoordig bekend om het verdienen van oogstrelende salarissen, en het is ook een van de hoogste betaalde banen. Dat geldt ook voor CEO’s van Fortune 500-bedrijven. Maar het is niet zo dat in de zakenwereld, maar CEO’s van dergelijke grote bedrijven hoge salarissen verdienen. In feite, zoals ondernemerschap is uitgegroeid tot een norm van de dag, zijn mensen die je de oprichting van nieuwe bedrijven en slagen erin, zijn ook het maken van flinke geld. De komende jaren zijn zeker gaan om te bewijzen dat het zijn een CEO gaat worden een van de best betaalde loopbaan. Op een gemiddelde, CEO’s zijn in staat om USD150, 000 verdienen per jaar. Ook business analisten, consultants, marketing managers, marketing executive banen, sales executives, investment bankers, enz., hebben allemaal lichte kans op het verdienen van fatsoenlijke salarissen.

IT Field
IT-banen zijn grootste hit over de hele wereld in de afgelopen decennia. In feite, is de groei in de technologie creëerde vele banen, in bijna elke natie. Een aantal van de best betaalde beroepen in dit gebied zijn geweest van de software engineers, programmeurs, netwerkbeheerders, IT-marketing professionals, informatie systeembeheerders en hardware engineers. Bovendien, onderzoek op IT-gebied is ook een heldere carrière optie voor mensen met een onderzoeksgerichte mentaliteit. Bijna al deze taken hebben de potentie te bieden salarissen in het bereik van USD50, 000 tot USD85, 000 per jaar.

Er zijn veel meer sectoren zoals reclame, marketing, communicatie, telecommunicatie, reizen en toerisme, onderzoek en ontwikkeling, genetische manipulatie, vacatures voor leraren, weg-en waterbouw, effectenhandel, en biotechnologie banen, die op grote schaal groeien in de huidige globale wereld . Bovendien zijn er tal van off-track carrière velden die onder de best betalende banen zijn zonder ook maar een graad. Schrijven, acteren, modelleren, mode ontwerpen, bloggen, fotografie, enz., zijn enkele van de meest populaire off-beat carrièrepaden. Maar deze velden zijn riskant en niet iedereen is in staat om hun stempel te drukken en gelijk aan de wil van JK Rowling of elke mode-tv fotograaf te verdienen.

Nieuwe Werken voor leraren
Career Opties in de farmacie
Elementary School Teacher
Job Interview Dress Code
Sportbeurzen
Leuk Werken die goed betalen
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Doelstellingen van de Carrière voor 2012
Hoe kan ik een Apotheker Word
Hoe maak je een nieuwe carrière in Uw jaren ’30 Kies
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden

Leave a Reply