Best betaalde banen

Wat zijn de best betaalde banen? Chief Executive Officers? Nou zeker, ze maken een hoop geld, maar gaat iedereen niet gaan om een ​​CEO te worden. Beursmakelaars? Nou, Wall Street geïnspireerd vele generaties van ondernemers, investeerders en beursmakelaars, enz., maar de lelijke kant van het is de onzekerheid en het hoge risico wordt geassocieerd met het. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, de best betaalde banen in Verenigde Staten niet in het Wall Street, maar in het ziekenhuis in uw buurt! De gezondheidszorg heeft de beste salaris, bonus, werkschema en voldoening in het werk. Aan de andere kant, het eten-horeca blijft een van de laagst betaalde sectoren met een afwasmachine verdienen ongeveer 17.750 dollar per jaar. Hieronder staan ​​de carrières die de hoogste te betalen.

Chirurgen (206.770 dollar)
Anesthesisten (197.750 dollars)
Orthodontisten (194.930 dollar)
Verloskundige en Gynaecologen (192,780 dollar)
Kaakchirurgen (190.420 dollars)
Algemeen Internisten (176.740 dollar)
Prosthodontists (168,810 dollar)
Andere Artsen en Chirurgen (165.000 dollar)
Familie en Huisartsen (161.490 dollar)
Chief Executives (160.440 dollar)

(Bron: US Department of Labor)

Laten we nu een blik op de top betaalde banen voor vrouwen te nemen.

Apotheker (85.664 dollar)
Advocaat (78,468 dollar)
Software Engineer (70.252 dollar)
Arts / Chirurg (63.960 dollar)
Human Resource Manager (59,124 dollar)

De hoogste betaalde banen bovengenoemde hebben bovenaan de lijst consequent uit de afgelopen jaren. Dus, als je gewoon over naar de universiteit gaan en willen worden in de competitie van best betalende mensen in het land, zorg ervoor dat u uw cursussen zorgvuldig te kiezen. Met de snelle veranderingen in wetenschap en technologie, zijn diverse nieuwe wegen geopend in de markt. Bedrijven hebben behoefte aan een jonge, geschoolde arbeidskrachten in te vullen de vacatures in hun bedrijven. Dus, om een ​​goed betaalde baan te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u klaar bent voor de komende carrièremogelijkheden. Laten we een kijkje nemen op een aantal banen die een hoog potentieel voor groei in de toekomst.

Data Technology: Het tempo waarin videocamera’s, radio frequentie ID chips, computers, sensoren worden geproduceerd, moeten gegevens technologie zal een van de best betalende banen in de toekomst. Sommige vaardigheden die je nodig zou hebben om onder de knie zijn beeldvorming, visualisatie, networking, enz. De mensen die leren de nieuwe instrumenten sneller zullen betere kansen op het maken het groot in een van de meest lucratieve carrière.
Computational Biology: Wat gebeurt er als je combineert informatica, scheikunde, biologie en wiskunde samen? Het resulteert in het nieuwe interdisciplinaire veld bekend staat als computational biology. Het zal een betere analyse van de genetische studie van de mens en zal helpen bij het onderzoek van de verschillende wetenschappelijke onderwerpen. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in de computationele biologie, een bachelor’s degree in een biologie, is de wiskunde of computers nodig.
Parallel Programmeren: Als je goed bent met computers en zijn geïnteresseerd in het bestuderen van de technische achter-processors, enz., dan parallel programmeren kan een van de beste betaalde banen voor u in de toekomst. Parallel programmeren zal een van de top carrière in de vraag als dit soort programma’s zal sterk het stroomverbruik van computers te verminderen. Een bachelor’s degree in computers is een eerste vereiste in dit gebied van werk.
Space Tourism: Nou, dit lijkt misschien omdat wij al te optimistisch, maar er zijn berichten dat de eerste ruimte hotel kan openen in het jaar 2012. Nou ja, kan het creëren van veel banen in de horeca en aerospace engineering. Als u houdt van torenhoge avonturen, zal dit beroep kun je om plezier te hebben en geld te verdienen, zowel op hetzelfde moment!

Dit waren enkele van de beste loopbanen voor de toekomst. Zoals eerder besproken, de best betaalde banen zijn vandaag in de zorgsector, maar dat betekent niet dat je een medische cursus, alleen maar omwille van het. Je moet gepassioneerd over wat je wilt doen in het leven, en dit moet je hoogste prioriteit bij het kiezen van een carrière.

Becoming een notaris
Krijg een Online Teaching Job
Interessante Carrière
Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Beste ICT-banen voor 2012
Wat Jobs het meeste geld verdienen
Jobs Werken met kinderen
Hoe maak je een Detective Word
Paraprofessionele Salaris
Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen

Leave a Reply