Best betaalde banen Straight Out of College

In deze tijd van recessie, mensen willen tot het nemen van dergelijke carrière die niet alleen goed betaalde, maar ook veilig. Carrière waarin een persoon kan beginnen met het verdienen een aantal goede bedrag in het eerste jaar van het invoeren van het beroep, recht van de universiteit. Hieronder volgt een lijst van deze banen, met inbegrip van het salaris te verwachten in deze beroepen, alsmede mini functiebeschrijvingen van hetzelfde.

High School Teacher
Salaris: $ 35000 – 54000 dollar
Job Description: De taak van een middelbare school leraar gaat lesplanning, het leveren van de lezing, klasmanagement, het controleren van de opdrachten en toetsen, het geven van feedback en motivatie voor de studenten en ten slotte, dat in contact met de ouders en de school begeleiders om die studenten te garanderen leren zo veel als ze kunnen en uit te groeien tot vertrouwen, bewust en gezagsgetrouwe volwassenen. Dit is niet alleen een van de best betalende banen na de universiteit, maar heeft een aantal extra voordelen te als lange zomervakantie, kerstvakantie en in mindere werkuren!

Software Developer
Salaris: 52000 dollar – 81000 dollar
Job Description: Junior software ontwikkelaars werk met zich meebrengt onderhouden en ontwerpen van software applicaties. Ze zijn voortdurend in contact met klanten en afhankelijk van hun behoeften, verbeteren van de snelheid en het gebruik van de software. Sommige van hun andere taken zijn het creëren van klant software handleidingen, documenteren van het project en het ontwikkelen van soortgelijke modellen voor nieuwe software technologieën.

Registered Nurse
Salaris: 46000 dollar – 66.000 dollar
Job Description: Een geregistreerde verpleegkundige belangrijkste taak is om fysieke en emotionele zorg te bieden aan de patiënten en om steun te bieden aan hem en zijn familie. Afhankelijk van de opleiding, kan een verpleegkundige uitvoeren van een verscheidenheid van taken, zoals het toedienen van medicijnen aan een patiënt, het helpen van de arts in chirurgische procedures, het uitvoeren van een patiënt klinische beoordeling, het leveren van baby’s, het onderwijzen van de patiënt en zijn familie hoe de ziekte te beheersen, onder anderen.

Farmaceutische Vertegenwoordiger
Salaris: $ 35000 – 67000 dollar
Job Description: Hun taak is om te verkopen een bedrijven medicijnen en andere medische producten. Voor deze, farmaceutische vertegenwoordigers ontmoeten met artsen en overtuigen hen om hun bedrijf de producten stellen voor om de patiënten die hen bezoeken. Ze leggen de voordelen van de geneesmiddelen aan de arts en tonen hoe de product beter dan de andere op de markt.

Investment Banker
Salaris: $ 61000 – 120000 dollar
Job Description: Een investment banker’s belangrijkste taak is om te kopen, verkopen en verhandelen van effecten, zowel voor de overheid als grote bedrijven huizen. Een investment banker beheert beleggingsportefeuilles van personen en bedrijven, en stelt hen de beste investeringen, het bijhouden van de economische scenario in het achterhoofd.

Network Systems Administrator
Salaris: 39.000 dollar – 68.000 dollar
Job Description: De taak van deze IT-professional is om ervoor te zorgen dat de computer-systemen zijn efficiënt, zodat een organisatie werk soepel kunt blijven draaien. Als er software of hardware problemen in het netwerk, is het netwerk systeembeheerder de taak om ze te verbeteren.

Internet Marketeer
Salaris: $ 31000 – 44000 dollar
Job Description: Een Internet marketeer werk omvat reclame, verkoop en marketing van een bedrijf het product door middel van verschillende media zoals websites, e-mail nieuwsbrieven, banner reclame en mobiele telefoon tekst waarschuwingen. Internet marketeers moeten een goed begrip van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Marketing (SEM).

Actuaris
Salaris: 56000 dollar – 110.000 dollar
Job Description: Een actuaris kan worden gebruikt bij een financiële dienstverlener, verzekeringsmaatschappij, overheidsinstelling, consultancy, hogeschool of universiteit. Ze evalueren de risico organisaties geconfronteerd zou kunnen worden bij het maken van bepaalde financiële beleid, waaronder verzekeringen. Hiervoor moeten ze verschillende soorten financiële gegevens en statistieken bestuderen. Actuarissen kunnen worden betrokken bij het maken van pensioenregelingen en het beleid als in het analyseren van de verzekering tarieven.

Technisch
Salaris: 51.000 dollar – 75.000 dollar
Job Description: Engineering is een groot veld en u kunt kiezen uit steeds een civiele, chemische, elektrische, software of nucleair ingenieur, onder andere. Omdat er verschillende terreinen in engineering, zodat het werk zal variëren in overeenstemming met de tak van de techniek die u kiest. Als je wilt gaan door wat boeken zeggen, de taak van een ingenieur is vooral om de wetenschappelijke en wiskundige formules toe te passen om de problemen van het dagelijks leven op te lossen!

Financial Analyst
Salaris: $ 44000 – 63000 dollar
Job Description: Een financieel analist kan werken voor een investeringsmaatschappij, bank, verzekeringsmaatschappij of een andere particuliere onderneming die overtollige financiën beschikt. Het werk omvat de beoordeling van de financiën van een bedrijf, te kijken naar de financiële doelstellingen en suggereert geschikte beleggingsmogelijkheden.

Web Designer
Salaris: $ 30000 – 52000 dollar
Job Description: Een webdesigner belangrijkste taak is om te bouwen, te onderhouden, te verbeteren en verfraaien van de sites, zodat als om ze te laten visueel aantrekkelijk. Voor deze, zij maken van graphics, foto’s, inhoud, quizzen, gastenboek, enz. voor websites. Voor de uitvoering van hun werk, moeten webdesigner’s bedreven zijn in codering zoals HTML, Javascript, PHP en XHTML.

De meeste van deze banen zal blijven goed betalen als je ervaring in hen te krijgen. Aangezien deze banen zijn in sectoren zoals informatietechnologie, onderwijs, gezondheidszorg en financiën, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een baan direct na school of je toekomstige werkzekerheid als de meeste van de arbeidsmarkt enquêtes te voorspellen deze sectoren als de top performers in de komende tien jaar.

Medische Carrière Lijst
Parodontoloog Salaris
School Bus Driver Salaris
Overbrengen Hogescholen
Cowboy Jobs
Best Jobs voor de Toekomst
Hoe kan ik een chirurg worden
Biochemicus Salaris
Legitieme Online Jobs
Manieren om uw baan op te zeggen
Loopbaanontwikkelingsplan Template

Leave a Reply