Beslissen over een Career

Na afronding van de middelbare school, elke jonge volwassenen moeten een van de meest cruciale beslissing van hun leven, de selectie van een carrièrepad voor zichzelf te nemen. Sommigen van hen zijn zeer zeker over wat ze willen doen in hun leven en het kiezen van een carrière is helemaal niet moeilijk voor hen. Echter, er zijn velen van hen die vrij zijn in de war als het gaat om het kiezen van een carrière. In feite, het is niet alleen hen, ook zelfs gerijpt volwassenen met hetzelfde probleem worden geconfronteerd, terwijl op zoek naar een carrière verandering en werkgelegenheid.

Tips voor de besluitvorming over een carrière

Voor een carrière planning, moet u een aantal mogelijkheden te verkennen en vervolgens naar beneden smal op een een bepaald optie. Hier zijn enkele eenvoudige tips die u zullen helpen met het beslissen over een carrière:
Beoordeel uw Interesses
Wanneer u een carrière kiezen voor jezelf, moet je interesse hebt in dat gebied. Anderszins, zelfs als je een goede beloning te krijgen, is het niet van plan om je gelukkig maken. Als u niet genieten van het werk dat je doet, zou je leven zijn in een ellendige toestand. Als gevolg hiervan kan het nodig zijn om de baan op te zeggen. U kunt eindigen verspillen enkele cruciale jaren van je leven en zelfs verliezen wat geld in de opleiding voor de job. Maak een lijst van die activiteiten die je graag de meest doen. Het zou kunnen zijn sportactiviteiten, sociale activiteiten, vrijwilligerswerk, etc. Zet een prioriteit graad tegen elk van hen en lijstje op weinig beroepen betrekking hebben op uw interessegebieden.

Evalueer je vaardigheden
U moet beschikken over een grondige kennis over uw belangen, disinterests, sterke punten, zwakke punten, persoonlijkheidskenmerken, etc. voordat u een carrière-optie. Bijvoorbeeld, als je gelooft dat je de mogelijkheid om kleine kinderen te leren hebben, dan alleen moet u kiezen voor een carrière in het beroep van leraar. Anders moet je niet. Voor een betere evaluatie van uw vaardigheden, enige carrière tests die worden aangeboden door uw college.

Verbeter uw kennis
Blijkbaar kan je een specifieke taak heel interessant, maar als je gedetailleerd onderzoek te doen op het, kan het zijn dat de taak niet is een boeiende carrière als je dacht dat het is. Daarom is uw kennis te verrijken over de functieomschrijving, het onderwijs en vaardigheden die nodig zijn voor het werk, carrièremogelijkheden, enz. Als er niet genoeg groeimogelijkheden, dan is het waarschijnlijk dat u zich gefrustreerd na een paar jaar.

Ken uw verwachtingen
Vraag jezelf af wat je zoekt in een baan. Sommige mensen willen een hoge beloning, een aantal flexibele werktijden, sommige zoals die banen die veel van reizen houdt willen, kunnen sommige liefde intellectuele uitdagingen en anderen de voorkeur aan een snelle werksfeer. Wanneer een bepaalde functieprofiel overeen komt met uw verwachtingen, dan alleen moet u kiezen voor die ene als je carrière.

Ken meer over het beroep
Zodra u zich bewust bent van uw interessegebied, praten met een aantal van hen die in dat beroep. Verzamel wat uit de eerste hand kennis van hen over de industrie en loopbaanontwikkeling. Indien mogelijk, een bezoek aan de werkplek. Lees meer over de positieven, negatieven en loopbaanontwikkeling. Kom thuis en schrijf ze op in een stuk papier. Geef een goede gedachte over deze kwesties. Na dat, als je een gevoel dat vervolgens carrière de moeite waard zijn, dan alleen voor gaan.

Niet Volg Anderen
Zelfs als u niet zeker weet over hoe je een carrière kiezen, de beslissing over een carrière keuze is iets wat je moet doen op uw eigen. Veel mensen begaan de fout dat ze kiezen voor een bepaalde beroepsgroep, alleen maar omdat een vriend of een familielid is gelukkig in die baan. Het is absoluut een verkeerde aanpak. Ieder individu heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Een job die geschikt is voor je vriend misschien niet bij jou past helemaal. Luister naar elkaars suggesties beoordelen of u interesse in deze of niet, en dan beslissen.

Nu is het tijd om krijt een plan uit die u kunnen helpen om uw carrière doelen te bereiken. Tot slot wil ik u graag vertellen dat de carrière die u hebt op dit moment gekozen misschien niet uw beroep voor het hele leven. Als je groeit als een professional, je doelen blijven veranderen van tijd tot tijd en u kunt dus kiezen voor een carrière te veranderen.

Kaakchirurg Salaris
Software Developer Salaris
Dingen om te overwegen voordat u uw baan
Spine Chirurg Salaris
Detective Eisen
Botanist Salaris
Vacatures in Investment Banking
Slechtste betaalde banen
Hoe maak je een Receptioniste Word
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Hoe een actuaris worden

Leave a Reply