Behavioral Interviews

Wat is een Behavioral Interview?

Het concept van gedrags-interview werd ontwikkeld door de industriële psychologen in 1970. Een gedrags-interview kan een persoon om aan te tonen kennis, vaardigheden en bekwaamheden die gezamenlijk bekend staan ​​als competenties. Het individu heeft specifieke voorbeelden te geven van zijn ervaringen in het verleden om te rechtvaardigen wat hij heeft gezegd. In deze interviews, het interview is meer bezorgd over hoe een individu zou een stuk van het werk gedaan te krijgen.

Voorafgaand aan het interview, de interviewer bepaalt de competenties die nodig zijn voor een bepaalde positie en ontwikkelt een reeks van vragen die hen in staat stellen om te achterhalen of de geïnterviewde over de nodige competenties om de taak uit te voeren. Het belangrijkste uitgangspunt van deze gesprekken is dat de prestaties uit het verleden van de geïnterviewde is een uitstekende was het voorspellen van de toekomstige prestaties.

In een gedrags-interview de geïnterviewde zal doorgaans worden vragen die beginnen met ‘Geef mij een voorbeeld van wanneer … ” of ‘Vertel me over een tijd waarin …’ De geïnterviewde zal moeten reageren met voorbeelden die zij gebruikten hun vaardigheden, kennis of vaardigheden om de eisen die de situatie moesten voldoen. Een ander voorbeeld vraag zou kunnen zijn ‘Beschrijf wat je hebt gedaan toen de mensen waarmee u werkte niet goed opschieten met je?’ Deze vraag zou kunnen worden gesteld, indien de competentie die nodig is voor de vacature vereist een interactie met moeilijke mensen.

Voorbereiding voor Behavioral Interview

Hoewel veel kandidaten worden geïntimideerd door gedrags-interviews, het geeft je de gelegenheid om aan te tonen over hoe goed ze geschikt zijn voor de baan. Hier krijg je uit te leggen over wat je deed in een situatie in plaats van het maken van een hypothetische situatie.

Voorbereiding op een gedrags-interview is vrij complex. Men moet om te bepalen over wat competenties van de werkgever is op zoek naar. De beste bron voor dit zou de functieomschrijving zijn. Een beetje van het onderzoek zal ook helpen. Sommige van de gemeenschappelijke competenties die elke werkgever zoekt naar zijn communicatie, teambuilding, flexibiliteit, leiderschap, persoonlijke eigenschappen, vaardigheden, kennis, besluitvorming capaciteiten en enthousiasme.

Als u een gedrags-interview ondergaan dan moet je om te komen met voorbeelden over hoe en wanneer je hebt aangetoond deze competenties. Vergeet niet om te flappen de situaties zodra u wordt gevraagd de vraag. Neem de tijd en stel het antwoord in je geest en maak de hele situatie lijkt alsof u zojuist bedacht het antwoord. Dit moet indruk maken op de interviewer die de foto die u een goede tegenwoordigheid van geest in plaats van hem te denken dat je al te zijn voorbereid op het interview hebben te krijgen.

Met behulp van de ‘STAR’ techniek is een uitstekende manier van omgaan met gedragsproblemen interviews. Hier moet je de situatie dat je in of de taak die u moest volbrengen Beschrijf. Volgende beschrijven de actie die je nam en de resultaten die je bereikt. Geef niet algemeen of vage antwoorden. Wees precies en to the point.

Behavioral Interviews – voorbeelden van vragen

Hier zijn enkele voorbeelden gedrags-interview vragen die u kunt bereiden voor:
Geef een voorbeeld van dat je moest leiderschapskwaliteiten weer te geven.
Geef een voorbeeld wanneer je te maken gehad met een extreem woedende klant.
Beschrijf het meest creatieve werk gerelateerde proces dat u hebt ingevoerd in uw team of de huidige organisatie.
Beschrijf een situatie waarin je onder veel persoonlijke stress, maar had te maken met een moeilijke deadline op het werk.
Geef een voorbeeld van een situatie waarin je moest snel een beslissing te nemen onder grote druk en stress.
Beschrijf een situatie waarin je moest twee leden van uw team waarvan conflict met elkaar werd het vernietigen van de gezonde werkplek scenario af te handelen.

Aan het eind van de dag herinneren dat het is immers een interview en als iemand verdient het werk is het je. Laat al je twijfels en nervositeit buiten het interview kamer en geniet van het hele proces van het geven van het interview. Als je niet duidelijk een interview moet u beschouwen het als een verlies van de interviewer en niet de jouwe. Uw versoepeling kan een belangrijke factor in uw gesprek als de interviewer de kans krijgt om te getuigen dat moeilijke situaties niet van je stress.

All the best!

Creative Career Choices
Top Medical Vacatures in Demand
Hoogste Betalen Beroepen
Hoe kan ik een product Tester Word
Career Test for Kids
College Professor Salaris
Mail Carrier Salaris
Best betaalde banen voor vrouwen
Application Developer Job Description
Wat Carrière goed geld verdienen
Lijst van Carrière in de biochemie

Leave a Reply