Begeleidingsadviseur Salaris

Een begeleider is een belangrijk onderdeel van het onderwijs. Zoals de naam al doet vermoeden, zij begeleidt en helpt de studenten om weloverwogen beslissingen te nemen, voor zover hun onderwijs. Onder andere, een begeleidingsadviseur moet een erg geduldig en een geïnformeerde professional, omdat zij verantwoordelijk is voor het vormgeven van de levens van jonge mensen (in zekere zin). Het werk dat ze doet, vereist uiteenlopende vaardigheden die voorzien in verschillende carrièremogelijkheden ook. Een factor die belangrijk is om te begrijpen op dit gebied is om te weten over het salaris dat een begeleidingsadviseur zal verdienen. Waarom is dit belangrijk om te weten? Want als iemand van jullie geïnteresseerd zijn in het worden adviseurs, dan zal het noodzakelijk voor u om te leren hoeveel een gemiddelde begeleider salaris grosses.

Job omschrijving

Zij begeleiden de studenten bij het kiezen van een college en carrière na het begrijpen van hun behoeften en mogelijkheden.
Ze helpen leerlingen het oplossen van hun problemen bij academici.
Als psychologische of geschiktheid testen is een onderdeel van het curriculum van de school, dan zullen zij bijdragen aan de ontwikkeling en het beheer van deze tests.
Ze kunnen helpen de studenten bij het invullen van verschillende vormen van verschillende colleges.
Hij zou nodig zijn om de raad van de leerlingen of ze geconfronteerd met persoonlijke problemen die van invloed is op hun studie of dergelijke.
Hij zal ook vergaderen met de ouders om hen te informeren over de moeilijkheden hun wijk of vooruitgang.
Hij heeft meerdere opleidingen die gericht zijn op het helpen van de studenten.
Hij kijkt na de algemene ontwikkeling en begeleiding van de studenten. Omgaan met hen in groepen of individueel.

Begeleidingsadviseur diploma

Om een ​​begeleidingsadviseur, moet men beschikken over een bachelor’s degree in de psychologie om te beginnen. Als de psychologie is niet de genomen hoofdonderwerp, dan een graad in een van deze nodig zal zijn – counseling, maatschappelijk werk, sociale wetenschappen, gedragswetenschappen of onderwijsbeleid. Zodra de bachelor’s degree is bereikt, zal men in te schrijven voor een master’s degree in een gespecialiseerd onderwerp zoals begeleiding, of maatschappelijk werk. Afhankelijk van de ene instelling naar de andere, kunt u ook worden gevraagd tot het nemen van verdere specialisaties die zich richten op een select gebied van de psychologie. Een stage in een school, waarbij u kunt werken onder een hulpverlener zal helpen om een ​​baan te krijgen gemakkelijker.

Salaris

De salaris voor dit beroep zal verschillen van de ene toestand naar de andere. Maar toch kunnen we trekken een schatting van het algemene bereik.

Het salaris is afhankelijk van veel variabelen zoals het instituut dat ze werken in (waarbij de regels zijn van toepassing), op het gebied van werk (algemene begeleiding of gespecialiseerde loopbaanbegeleiding), de specialisatie (een eenvoudige diploma of een toegevoegde werkervaring), de som van arbeidsjaren en de sectoren (elementaire, prive, school). Al deze variabelen hebben een direct effect op het salaris. Hoewel men kan in nul op het gemiddelde salaris dat is ongeveer 49.450 dollar per jaar.

Een begeleider die werkt in een basis-of secundaire school verdient ongeveer 57.800 dollar. Een raadgever in een hogeschool, universiteit of andere professionele instituten heeft een salaris van ongeveer 46.800 dollar. Een junior college counselor verdient iets minder dan de adviseurs die werken op professionele instituten en ze verdienen ongeveer 54.100 dollar. Maar die adviseurs die werkzaam zijn in het beroepsonderwijs revalidatiecentra verdienen een aanzienlijk deel minder dan de anderen dat wil zeggen 36.730 dollar.

Evenzo zal een adviseur werken voor ongeveer een jaar krijgen ongeveer 37.450 dollar en een counselor die in het veld al vele jaren zullen verdienen ongeveer 65.120 dollar. Zo ook, zoals eerder vermeld, zal het salaris sterk afhankelijk speelde de rol, en of hij behoort tot de prive-of overheidssector.

In het kort, deze baan biedt immense voldoening en de pay alleen maar groter met de tijd. Het salaris biedt je de gelegenheid om meer dan een comfortabel leven te maken in slechts een paar jaar. Plus het respect dat deze functie-eisen in de maatschappij is vergelijkbaar met heel weinig anderen. Als u wilt uw merk te maken in dit gebied, nu is de tijd.

Nieuw verzoek om een ​​baan
College Grants
Raad van Bestuur Verantwoordelijkheden
Universitair docent Salaris
Hoe de CIA Join
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Hostess Job Description
Hoe kan ik Online Research Jobs zoeken
Strange Jobs
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Wat Carrière Haal het meeste geld?

Leave a Reply