Begeleidingsadviseur Eisen

Een school counselor of begeleider is een persoon die door de school autoriteiten om raad studenten op gebied van loopbaanontwikkeling, het belang van onderwijs en zelfs persoonlijke problemen. Ze kunnen werken in het basis-, midden-of hoge scholen. Ze kunnen ook werken in universiteiten en andere onderwijsinstellingen. Kinderen op school last hebben van problemen, zoals de dood van een familielid of huisdier, peer pressure, disfunctionele familie problemen, enz.

Kinderen zijn net als nat cement, wat valt op hen maakt indruk. Om deuken te voorkomen de vorming op de geest van de onschuldige ziel, is het belangrijk om te gaan met de psychische problemen van het kind te maken heeft met, zodat het kind zal opgroeien tot een geestelijk gezonde volwassene, met een hoge emotionele quotiënt. Het is de verantwoordelijkheid van de adviseur om studenten te helpen met hun problemen en vragen. Om een ​​begeleidingsadviseur worden, zijn er een aantal specifieke eisen waaraan moet worden voldaan.

Hoe maak je een Guidance Counselor Word

De eisen die aan een begeleider te worden variëren van het ene land naar het andere en de ene toestand naar de andere. Enkele algemene eisen zijn hieronder vermeld.

Last
Becoming een begeleidingsadviseur betekent bezig met een grote verantwoordelijkheid: de verantwoordelijkheid van het begeleiden van mensen van duisternis naar licht, van gebondenheid naar vrijheid. Alleen als je echt het gevoel heeft geleid tot het helpen van mensen komen uit hun kuilen van hopeloosheid, wanhoop, depressie, zelfmedelijden, zelfveroordeling, enz., moet u kiezen voor deze carrière. Het is geen gemakkelijke taak om kinderen of tieners te voorkomen zinken in een depressie of toevlucht te nemen tot alcohol, drugs of seks om het comfort en betekenis te vinden in het leven. Counseling kan heel frustrerend zijn in tijden, dus alleen als je voelt dat je riep een begeleidingsadviseur zijn, moet u het op, als je carrière.

Analytisch vermogen
Begeleiders hebben behoefte aan een analytische geest om de situatie of omstandigheid geplaatst vóór hen te begrijpen. Vaak mensen die komen voor de begeleiding van alleen praten over de rook, omdat ze zelf niet weten wat de oorzaak is van de brand in hun leven. Als je ze wilt helpen, kun je niet zomaar uit te zwaaien de rook, maar je moet de oorzaak van het probleem te vinden en de juiste oplossing te bieden. Verkeerd advies kan leiden tot verdere schade en omdat we te maken hebben met het leven van mensen hier, we moeten echt voorzichtig.

Geduld, vriendelijkheid en bereidheid om te luisteren
Niet iedereen komt tot een begeleidingsadviseur naar een oplossing. Vaak tieners willen gewoon om naar te luisteren. Ze willen gewoon iemand om te luisteren naar alles wat ze te zeggen hebben, zonder dat iemand te oordelen of bekritiseren ze. Zij hebben behoefte aan oprecht bezorgd mensen om hen te helpen hun oren. Dus, als raadgever het nodig met de bereidheid om te luisteren. Soms zal een hit zeer moeilijke gevallen, waarin de persoon die wordt begeleid blijft vertellen leugentjes en spinnen verhalen. Het wordt zo moeilijk en lastig om te gaan met oneerlijke mensen, op zoek naar enige sympathie van je. Ze kunnen zelfs sterk vasthouden aan u voor emotionele steun. Tijdens zulke momenten moet men veel geduld. Je moet voorzichtig jezelf los te maken van hun emotionele klauwen en ze staan ​​op hun eigen benen te helpen.

Vertrouwelijkheid
Als een begeleidingsadviseur heeft de last, is geduldig, vriendelijk en zacht, is een goede luisteraar, heeft analytisch vermogen, enz., maar niet geheimhouding, dan zijn alle bovenstaande punten te krijgen vernietigd. Mensen zullen alleen gieten hun hart aan u, als zij dood zijn ervan overtuigd dat u laat niemand horen van hun persoonlijke worstelingen. Het duurt een lange tijd om dit soort van vertrouwen onder studenten op te bouwen. Zij zullen scherp observeren u en alleen wanneer ze overtuigd zijn van uw betrouwbaarheid, zullen ze open te stellen voor jou. Of anders zult u een adviseur die is als een boom die geen vrucht draagt ​​blijven.

Educatieve Vereisten
Begeleidingsadviseur onderwijs eisen variëren van de ene toestand naar de andere. Terwijl sommige scholen vereisen slechts een Bachelor of Arts (BA) graad in de psychologie of loopbaanbegeleiding, andere staten vereisen een Masters of Arts graad, voor de middelbare school counselors. Sommigen kunnen zelfs vereisen een doctoraat in de psychologie. Dan zijn er aanvullende certificering cursussen die men kan doen, die, hoewel niet dwingende voorschriften zal toevoegen aan uw cv en geven een voorsprong op andere kandidaten, het aanvragen van dezelfde positie. De Nationale Raad voor Certified Counselors (NBCC) biedt een nationaal Certified Counselor algemene praktijk referentie.

Onder de verschillende eisen, heeft de opleidingseisen is genoteerd aan de onderkant van de lijst. Zonder deze kwalificatie men niet kan krijgen een baan als begeleider, is het echter niet noodzakelijk dat alleen omdat een deze kwalificatie heeft, kan men een echte adviseur. Wat nog belangrijker is, moet men de lasten en mededogen voor pijnlijke harten en het geduld en de bereidheid om hen te helpen door hun strijd. Betrouwbaarheid, integriteit, analytisch vermogen, enz. zijn ook van cruciaal belang om te kunnen hun vertrouwen te winnen en hen de juiste raad.

Hoe kan ik een chirurg worden
Best Jobs in de wereld
Logistiek Coordinator Job Description
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Medical Sales Recruiters
Goede Career Choices for the Future
General Contractor Salaris
Court Reporter Salaris
Airline Jobs
Dermatoloog Salaris
Ziekenhuis Administratie Jobs

Leave a Reply