Begeleiding Counselor Job Description

Een begeleider ook wel bekend als een school counselor of een studentendecaan is een persoon die werkt in een school of een andere onderwijsinstelling en helpt studenten erachter te komen wat ze willen doen in de toekomst. Hij helpt in principe studenten analyseren hun sterke punten en interesses en helpt ze te vinden de carrièremogelijkheden die perfect zijn voor hen.

Een Guidance Counselor’s Job Details

Een begeleider is in dienst van de scholen om te werken met de studenten. Vaak vind je leerlingen op school die weer verontrustend dolende gedrag, tekenen van geweld, enz. Het is een van zijn taken om ijzer te helpen dergelijke problemen. Een begeleider heeft ook om ervoor te zorgen dat het gedrag van alle studenten is aan het merk en in het geval een student kan zich met kwesties in verband met problemen op school of thuis, zijn verantwoordelijkheden verwachten dat hij dergelijke problemen op te lossen.

De tweede soort van taken omvatten loopbaanbegeleiding. De taak houdt in het stellen van de studenten aan verschillende assessment tests en proeven van bekwaamheid uit te voeren en hen te bepalen hun kracht gebieden te helpen. Dit is een van de belangrijkste onderdelen baan, zoals het helpen van studenten erachter te komen wat ze goed in zijn is het een moeilijke, maar cruciale taak. De begeleider in dit geval helpt studenten erachter te komen hun gebieden van belang en wat ze precies goed in zijn.

De derde basisrecht is om te helpen lag een carrièrepad voor de studenten. Op basis van de voor-en afkeuren en de kracht van een student, kan hij wijzen op een carrière die hij voelt is goed voor de student en een waarin de student zal uitblinken en slagen binnen Hij helpt ook de studenten met het voorschrijven van college cursussen, hen te vertellen dat hogescholen zijn het beste voor welke cursus en het optreden als tussenpersoon tussen de student en zijn carrière.

En tot slot, zijn verslavingen uitgegroeid tot een behoorlijk groot probleem voor studenten de laatste tijd. Veel studenten zien we, kunnen problemen hebben met drugs-en drankmisbruik. Het is de taak van de begeleider, om studenten te helpen te krijgen over hun verslaving en ervoor zorgen dat ze schoon blijven.

Salaris

Adviseurs kunnen worden gebruikt door de school of kan freelance voor klanten. Dus op basis van het soort werk dat zij doen, ze verdienen ofwel een salaris of een vergoeding. De mediane inkomsten voor loopbaanbegeleiders wordt gezegd dat het Amerikaanse 51.050 dollar per jaar. De mediane jaarsalaris in scholen (57,800 dollar) is hoger dan die werken met junior colleges (50.440 dollar) en hogescholen en universiteiten (43.980 dollar). De hoogste verdieners in dit gebied zijn de freelance praktijk, die een flink aantal jaren ervaring van het werken als adviseurs onder hun riem.

Nu dat je weet wat zijn de begeleider van de taken en verantwoordelijkheden, zult u in staat zijn om deze kansen goed te kunnen beoordelen. De baan is een mooie beloning is, want het geeft u de mogelijkheid om een ​​verschil te maken in het leven van iemand!

Hoe kan ik een sollicitatiegesprek beëindigen
Stadia van Career Development
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika
Programmer Analyst Job Description
MBA Salaris
Perfusionist Salaris
Internet van huis zonder Investment
Part-Time High betaalde banen
Geofysicus Salaris
Kindergarten Teacher Interview Questions
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word

Leave a Reply