Bedienden Jobs

In de afgelopen decennia hebben kledingvoorschriften sterk veranderd, maar nog steeds zijn er verschillende banen die bekend zijn door hun traditionele uniformen die werden gedragen in het verleden en de aard van de activiteiten die zij deden. Er zijn werknemers die handmatig werken en dragen blauwe uniformen en daarom worden ze bekend als blauwe kraag werknemers. Aan de andere kant, witte-boorden-banen zijn die welke worden geassocieerd met leidinggevend, verkoops-of administratieve beroepen. Traditioneel worden de dress code voor deze mensen is een wit overhemd en een das, vandaar de naam.

Bedienden Jobs Lijst

In het verleden administratieve functies waren een van de meest voorkomende witte-boorden-banen en werden beschouwd als een ideaal van dergelijke banen. Een witte kraag baan houder kan een persoon die werkt op uurbasis zijn, net als een blauwe kraag banen, of kunnen worden loondienst, maar het fundamentele verschil is in de verantwoordelijkheden van de baan. Als zodanig is het aantal gewerkte uren door een blauwe kraag werknemer beduidend lager is in vergelijking met een witte kraag werknemer. En voor zover de hoeveelheid geld verdiend, de witte kraag werknemers meer verdient in vergelijking met blauwe kraag werknemers.

Enkele van de meest voorkomende voorbeelden zijn onder meer die met betrekking tot de verkoop, boekhouding, customer service, computer en reclame. Mensen die voor deze banen zijn career professionals en hebben een hoog niveau van training en opleiding. Sommige van de top-manuele taken met ingang van 2008 op basis van het salaris dat zij betalen zijn onder andere:
National Sales Manager
Met een jaarsalaris in het bereik van US $ 70.000 tot 150.000 per jaar, afhankelijk van uw ervaring, de nationale sales manager is verantwoordelijk voor het beheer en de leiding van de sales force van een bedrijf. Bovendien is hij of zij is verantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van de verkoopresultaten van de mensen die werken onder hem of haar. In aanvulling op dat de persoon is ook verantwoordelijk voor het aanbevelen van en het ontwerpen van marketingprogramma’s, naast het bepalen van het aantal mensen dat nodig is voor het uitvoeren van een bepaalde taak.

Accounting Director
Een accounts directeur in de banksector is een ander profiel dat u kunt gaan na. Natuurlijk zou je een paar jaar ervaring, maar het salaris in de range van US $ 70.000 tot 120.000 per jaar maakt het een lucratieve optie. De persoon is verantwoordelijk voor de aansturing en planning van de rekeningen van de organisatie waarvoor hij werkt binnen Hij is degene die zorg draagt ​​voor het behoud van de integriteit van de financiën van een organisatie, naast het produceren van de financiële verslagen van de organisatie. Hij houdt ook toezicht op financiële transacties uitgevoerd door de organisatie, naast het doen van aanbevelingen over eventuele wijzigingen en productlijnen van een organisatie.

Controller
De controller is een adviserende functie en is hij verantwoordelijk voor het adviseren van de chief financial officer. Hij adviseert de CFO over aangelegenheden betreffende de budgetbewaking, planning en financiële analyse. Bovendien adviseert hij ook op de wegen en middelen voor de organisatie op de winsten van haar activa te genereren. Hij speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van lange termijn financiële doelstellingen samen met de CFO. Het gemiddelde salaris van een controller is vergelijkbaar met die van een boekhoudkundig directeur.

Information Security Director
Informatiebeveiliging directeur werkt in de industriële sector en is verantwoordelijk voor de bescherming van vertrouwelijke informatie en het maken van zeker weet of mensen voldoen aan het beleid van de onderneming. Hij is van plan en voert maatregelen tegen diefstal van beveiligde gegevens, naast het verstrekken van een visie op de ontwikkeling van een steun en beveiligingssysteem. Het jaarsalaris van een informatie-beveiliging regisseur is ongeveer US $ 100.000, maar dat varieert volgens uw ervaring.

Operations Director
Met een pay scala van US $ 70.000 tot 105.000 per jaar, afhankelijk van uw ervaring, de directeur van de werking in het bankwezen is een van de witte-boorden-banen die de meeste mensen op zoek naar. De persoon is verantwoordelijk voor de aansturing en het beheer van de technische ondersteuning, klantenservice, faciliteiten, logistiek en activiteiten van een organisatie.

Finance Director
Samen met de boekhoudkundige directeur, de financieel directeur is verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële verslagen van de onderneming. Het financiële verslag geeft een overzicht van de financiële positie van een bedrijf en als zodanig de positie is van grote betekenis. Hij is ook verantwoordelijk voor het toezicht op de begroting, controle en boekhouding van een bedrijf en de persoon wordt betaald in het bereik van US 105.000 dollar tot 115.000, afhankelijk van uw ervaring.

Vandaag, met de vooruitgang van de technologie, zijn het aantal witte-boorden banen neemt toe en het verstrekken van opgeleide mensen een kans op het verdienen van een fatsoenlijk leven. De hierboven genoemde banen waren slechts een paar van een lijst van witte-boorden-banen, en er zijn verschillende meer van hen.

Medical Field Carrière zonder diploma
Eten en vergelijk Salaris
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Alternatieve carrières voor Advocaten
Dressing voor een interview
Hostess Job Description
Investment Banker Job Description
Loan Officer Marketing Plan
Beste Online Jobs voor Studenten
Different IT Jobs
Microbioloog Salaris

Leave a Reply