Becoming een notaris

Een notaris is een door de overheid aangestelde ambtenaar, die doet de belangrijke taak van ordonnateur documenten zoals overeenkomsten, akten, bevoegdheden-of advocaat bezig met vastgoed en internationale bedrijven. Hij fungeert als een door de overheid aangewezen getuige van handtekeningen verifiëren op overeenkomsten en andere financiële instrumenten, alsmede beheert eden.

De taken die een deel van het werk van de notaris het profiel zijn zeer divers. Het is een baan die wordt geleverd met een eerlijk beetje van verantwoordelijkheid. Wanneer u verifiëren of notarize een document, bent u volledig verantwoordelijk voor. U staat voor strafrechtelijke vervolging, als een van de documenten of overeenkomsten gewaarmerkt door u blijken te zijn nep of vervalst. Het is een baan die je integriteit en oordeel test. Dus het is altijd belangrijk dat een notaris de identiteit van de mensen die betrokken zijn bij de overeenkomst of akte verleden voor verificatie controleert. Hij voert tal van andere banen met betrekking tot de staat bevoegd is inclusief dingen als de authenticatie van lease-overeenkomsten. Je zou kunnen spreken van een regering baan.

De positie is niet zo moeilijk te beveiligen. Het vereist geen speciale opleiding of ervaring. Kandidaten moeten een aantal tests moeten doorstaan ​​en een gedegen achtergrond controle ondergaan. De belangrijkste beperking van een notaris is dat hij kan instrumenten van het recht zoals daden en overeenkomsten authenticeren, maar kan niet oefenen wet of voor te bereiden juridische documenten. Hij is niet de bedoeling dat een raadsman voor iedereen die betrokken zijn bij een overeenkomst aan te bieden.

Stappen naar een notaris worden

Becoming een notaris in de VS is een lucratieve baan en een goede keuze voor mensen die willen werken in het openbaar bestuur. Hier zijn stapsgewijze richtlijnen.

Stap 1: Maak kennis met leeftijd en andere vereisten
Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een ​​notaris. Ook moet u een vaste inwoner van de staat waarin u van plan bent om te dienen als een notaris zijn. Maak kennis met een notaris in uw omgeving of deelnemen aan openbare seminars te weten over de aard van dit beroep. Ga pas nadat u een grondige kennis van functieomschrijving en verantwoordelijkheden, en u zeker bent over het volgen van dit carrièrepad. Dan is er geen weg terug!

Stap 2: Vul het aanvraagformulier zijn en vergoedingen betalen.
Je moet een formulier invullen verkregen uit de “Nationale Notaris Commissie (NNA) ‘, waarin wordt gevraagd om uw leeftijd, naam, adres, educatieve kwalificatie en eerdere notarizing ervaring indien van toepassing. Dan bent u verplicht om het formulier samen met de vereiste documenten en de voorgeschreven vergoeding. Een ambtseed moet worden ondertekend door de aanvrager en bevestigd met het formulier. Dit ambtseed kan ook worden ingediend bij een provincie klerk. De inwilliging van de aanvraag wordt meestal gedaan door het bureau van de secretaris van staat of de gouverneur. Het kan zijn dat een band te dienen. De eisen variëren van staat tot staat in de VS. U vindt de details over de procedure, samen met de betrokken vergoedingen, op de NNA website. Roep gewoon hun hulplijn en zij zullen u door.

Stap 3: Clear Background Check Pass de voorgeschreven tests
Een schone achtergrond record is van essentieel belang. Verkrijg de achtergrond te controleren ding gewist. In bepaalde staten, een examen moet worden gewist om een ​​notaris te worden. Dus, plan uw examen datum en voor te bereiden voor hetzelfde. Er zijn coaching lessen worden aangeboden door diverse instituten voor deze examens. Ook in sommige staten, is er een vereiste aantal studie-uren die je moet, voltooien voordat u het examen.

Stap 4: Zorg voor een Licentie en Start Netwerken
Als u het selectievakje al deze formaliteiten, kan niets stoppen dat het een notaris. Zodra u bent gemachtigd door de staat, krijgt u uw eigen notariële zegel, dat is je belangrijkste instrument. Start netwerken en reclame maken voor uw diensten aan bedrijven in uw regio, aangezien zij vaak hebben uw specifieke expertise.

Becoming een gevestigde notaris en wordt een betrouwbare meting gebeurt jaren van toegewijde en gedisciplineerde service. Je moet een goede rechter van mensen en hun bedoelingen zijn. Mensen met een sterk gevoel van eerlijkheid en integriteit moeten streven naar een vacature solliciteert.

Lab Technician Job Description
De meeste vaste banen in Amerika
Benoeming Setter Job Description
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Verschillende banen in de Marines
High Income Vacatures
Most Wanted Jobs
Vaatchirurg Salaris
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Assistive Technology Jobs
Interview Follow-up E-mail

Leave a Reply