Becoming een mariene bioloog

Iedereen moet hebben gezien mariene biologen aan het werk op de televisie. Ze blijkbaar leiden erg glamoureus leven. Ze off varen naar warme en prachtige locaties en de hele dag in de zon en de zee. Zij volgen walvissen en zwemmen, samen met dolfijnen en ga zo maar door. De baan lijkt erg aantrekkelijk inderdaad. Becoming een mariene bioloog hoeft geen droom. Hier is een aantal waardevolle leidraad om dat doel te bereiken.

Om een ​​mariene bioloog, de eerste mijlpaal is om een ​​oprechte interesse in het veld. Het lezen van boeken, en het kijken naar televisie documentaires geeft diepgaande inzichten in dit fascinerende werk. Je moet je bereiding te starten op de middelbare school door het nemen van wiskunde en wetenschap klassen zo veel mogelijk. Je moet erg goed in hen, als deze klassen zal je voor te bereiden voor het college. U kunt zoeken naar de gewenste hogescholen die gespecialiseerd zijn in mariene biologie. U kunt zich te leren en in eerste instantie dienen bij een aquarium of laboratorium. Probeer een hoge Grade Point Average te behouden zoals het zal tellen. Stel een goede begeleiding counselor om u te helpen een lijst van hogescholen die zijn bekend om hun mariene biologie programma’s. Stuur voor college catalogi en toepassingen ruim van tevoren van uw laatste jaar.

Sommige aspirant mariene biologen het verkrijgen van een undergraduate-diploma, die gerelateerd is aan het veld. Undergraduate programma’s voor mariene biologen zijn onder andere:
Oceanografie
Mariene wetenschappen
Mariene biologie
Milieukunde
Visserijwetenschap

Het zal een minimum van vier jaar aan uw Bachelor of Science graad te verkrijgen. Het duurt nog twee tot vijf jaar om je master te verkrijgen. Het is van groot belang dat u ervaring met het werken in het laboratorium en in het veld te krijgen terwijl je op de universiteit. Zomer en in het weekend banen in de biologie zal helpen bij het creëren van een sterke cv en het vergroten van uw kansen bij het nastreven van een baan na afstuderen.

Hij bestudeert het mariene ecosysteem, dat de zeeën en oceanen en een aantal brakke gebieden zoals estuaria omvat. Het werk omvat het tellen en classificatie van mariene soorten. Een mariene bioloog onderzoekt de milieu-impact van industriële processen, is iets wat hij niet doet hanteren zeezoogdieren. Het werk omvat ook onderzoeken hoe mariene soorten kunnen mensen profiteren. Een mariene bioloog bestudeert de impact van de zeeën en oceanen op ons land. Het werk van een mariene bioloog is hard. Hij moet bereid zijn om een ​​substantieel deel van zijn tijd door te brengen weg van huis. Fysieke conditie is noodzakelijk, evenals de mogelijkheid om ijverig en nauwkeurig werken en een goede verstandhouding met andere collega’s.

Door een bioloog je doet iets, wat ten goede zal komen huidige en toekomstige generaties. Je hebt de eerste hand kennis van het mariene milieu problemen. Je krijgt de kans om dicht bij moeder natuur. Het verhoogt uw intellectuele aspect. Er bestaat veel vrijheid carrière wijs op dit gebied. Je krijgt om te reizen over de hele wereld.Je realiseert je de omvang van het mariene milieu problemen. Je weet dat de problemen, maar tegelijkertijd voelen machteloos om iets aan te doen.

Dus nu ben je gewapend met de nodige kennis en informatie voor steeds een mariene bioloog. Start werken aan uw droom nu. Beste van geluk in uw streven.

Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Overheid Medewerker Salarissen
Voorstel Schrijver Job Description
Hoe maak je een College Kies
Dingen om te overwegen voordat u uw baan
Career Test voor middelbare scholieren
Hoe maak je een 911 Operator Word
Research Assistant Job Description
Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan
Software Engineer Salaris
Beste manier om een ​​baan zoeken

Leave a Reply