Becoming een Apotheker

Bent u geïnteresseerd in het worden een apotheker? Als de studie van geneeskrachtige stoffen of geneesmiddelen u interesseert, moet je verkennen van de verschillende carrière mogelijkheden in de farmacie. Het zou niet verkeerd zijn om te spreken van een mooie carrière. Naast de lucratieve beloningspakketten, in staat om de zorg te leveren aan patiënten maakt het ook een nobel beroep. De reikwijdte van apotheek is verbreed voor een groot deel. Naast het afgeven van geneesmiddelen aan de patiënten, zijn apothekers actief deel te nemen in de gezondheidszorg-eenheden door het uitvoeren van onderzoek en diagnostische testen voor bepaalde medische aandoeningen. Als u denkt dat u een hoek of interesse in de farmacie, is het tijd om uit te vinden de vereisten om een ​​apotheker.

Hoe kan ik een Apotheker Word

Als u wenst om een ​​carrière in de farmacie na te streven, moet je om te beginnen op de middelbare school niveau. Het is altijd goed om vroeg te beginnen. U zult beter in staat zijn om de studie van drugs als je vakken als scheikunde en biologie te bestuderen behandelen. Dus, zijn gericht wanneer je studeert deze bètavakken. Voordat u een beslissing over hoe u een apotheker, moet u ook jezelf op de hoogte van de voor-en nadelen van het worden een apotheker. De voordelen van het worden een apotheker omvat lucratieve beloningspakketten en de tevredenheid van de mogelijkheid om te helpen bij de zorg van mensen, maar je moet ook klaar zijn voor de uitdagingen. Je nodig hebt om jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de behandeling met medicijnen. Dus, als je klaar bent om een ​​speciale apotheker met een oprecht verlangen om anderen te helpen zijn, laat me u meer informatie over steeds een apotheker.

Diploma’s
Laten we nu praten over apotheker onderwijs eisen. Voor steeds een apotheker, moet u afstuderen met een Doctor of Pharmacy diploma van een geaccrediteerde college van apotheek. Er zijn twee mogelijkheden. Je kon lid worden van een apotheek school na het beëindigen van uw middelbare school. Neem een ​​kijkje op de 0-6 jaar toelating programma’s. Om in dit programma, moet u de minimum Grade Point Average (GPA) te krijgen en SAT-scores. Sommige scholen voeren ook een interview. Degenen die goede cijfers halen in de eerste twee jaar, dan zal studeren voor 3-4 jaar beroepsopleiding aan een apotheek school. Je zou ook kunnen inschrijven in het programma een ‘early assurance’ direct na zijn afstuderen aan de middelbare school. Degenen die klaar zijn met hun bachelor’s degree kunt u de traditionele apotheek scholen. Je zou eerst moeten voorwaarde cursussen te voltooien en de Apotheek College Admissions Test (PCAT) te nemen. Na het verwijderen van de test, kan je ofwel gaan voor de traditionele apotheek opleiding. Dit is een 4-jarige opleiding. Er is een andere optie voor aspirant-apothekers. U kunt gaan voor de 3-jarige versnelde apotheek programma. Na het voltooien van de cursus, moet u ook om te gaan door middel van een stageprogramma. Steeds een apotheker online is ook mogelijk. U kunt zoeken op het internet voor online cursussen in de farmacie en zo goed als door de lijst van de top 10 farmaceutische scholen in Amerika. Na het voltooien van de PharmD of Doctor of Pharmacy graad, moet u de licentie examen van uw staat passeren. Daarna kunt u de praktijk als een apotheker. Als het gaat om salaris, kunnen degenen onder jullie die een goede academische resultaten verwachten dat een hoger salaris pakket. Als je meer ervaring, dan verdien je nog beter.

Is dit een juiste carrière keuze voor u?
Zodra u de eisen en vaardigheden die nodig zijn om goed te presteren op het gebied van de farmacie begrijpt, zul je weten of farmaceutische banen precies bij u passen. Dus, laat me je vertellen meer over de functieomschrijving van een apotheker. Apothekers moeten controleren en analyseren van de voorschriften. Ze moeten ook houden zich bijgewerkt met de nieuwste medicijnen en informatie over de dosering. Veel tijd, moet u de vragen van patiënten over de aard van de medicatie die ze nodig hebben te beantwoorden. Zij moeten het ook zorgen voor de medicijnen. Degenen die werkzaam zijn in ziekenhuizen en de eerstelijns gezondheidszorg organisaties bieden hun expertise over interacties, kracht en juiste dosering van geneesmiddelen. Sommige van de regelgevende apothekers die werken voor overheden ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen door de farmaceutische bedrijven veilig zijn. Apothekers werken in industrieën hebben een uitdagende baan van het bedenken van nieuwe formules en medicijnen.

Na het doorlopen van de functieomschrijving en verantwoordelijkheden van een apotheker, als u denkt dat steeds een apotheker is je doel in het leven, moet je gefocust blijven en hard werken. Ik wens u allen het beste in uw streven.

Carrières die betalen over 100k een jaar
Wat te dragen aan een interview?
Medical Field Carrière Lijst
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Met behulp van Job Search Engines
Aptitude Tests
Hoe maak je een computer programmeur Word
Bedienden Jobs
Airline Pilot Salaris
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Assembly Line Worker Job Description

Leave a Reply