Basisvereisten om leraar te worden

Als ik denk aan de eisen om leraar te worden, ze doen me denken aan een een waarheid. Een diploma in het onderwijs is niet alles wat nodig is om een ​​leraar. Er is meer. Opleidingseisen om leraar te worden, zonder twijfel moet worden voldaan, maar een nodig heeft om een ​​grote hoeveelheid geduld, een gevoel van verantwoordelijkheid, een bepaalde hoeveelheid van de creativiteit en die speciale gave om te onderwijzen.

Een bachelor’s degree op het gebied van onderwijs of een certificering in het onderwijs is de basis opleidingseis voor steeds een leraar. Verschillende staten van de Verenigde Staten volgen verschillende methoden voor de keuring. De criteria voor het worden een leraar verschillen tussen de verschillende staten van Amerika. Het merendeel van de staten vereisen geavanceerde opleiding van een soort om een ​​leraar te worden. De meeste banen in hogescholen worden gehouden door leraren het bezit van een master’s degree in hun vakgebied in combinatie met enkele jaren ervaring in het veld. Wat de scholingsgraad van een leraar betreft, moet het een bachelor’s degree in het onderwerp dat hij / zij zou leren en wat nog belangrijker is, diepgaande kennis van het onderwerp.

Een snelle blik op de vereisten om een ​​Leraar

U moet beschikken over een 4-jarige bachelor’s degree van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
In veel staten, bent u verplicht om een ​​master’s degree te houden voordat je een leraar of verdien je master kort nadat u het onderwijs beginnen. Er zijn verschillende een of twee jaar na baccalaureaat programma’s die je kunt kiezen voor.
U bent verplicht om door een staat test om een ​​gecertificeerde leraar te worden of de bekende Praxis-test die op grote schaal wordt gebruikt passeren. Het is een serie van de Amerikaanse leraar certificatie examens uitgevoerd door de Educational Testing Service.
De student-component is altijd een onderdeel van opleidingsprogramma’s voor het worden een leraar. Juist een stage die je geeft hands-on ervaring in het lesgeven en het beheer van studenten.
De eisen om leraar te worden variëren van staat tot staat. Dus check de referenties voor docenten in uw staat voordat u voor het verkrijgen van hen.

De Basisvereisten om …

…Word Preschool Teacher
Om voorschoolse studenten te leren, u nodig heeft om een ​​2-jarige opleiding in de vroege kindertijd ontwikkeling, of pedagogie te nemen.

…Word Grade School Teacher
Om les te geven aan de lagere school niveau, moet je de grote in het onderwijs en minor in een ander onderwerp, misschien degene die u wilt leren.

…Word een High School Teacher
Om les te geven op de middelbare school, heb je een grote in het onderwerp je streven om les te geven. Cursussen in het onderwijs kan helpen.

Leraar certificeringsprogramma’s
De meeste staten vereisen dat u een lesbevoegdheid om te kunnen leren houden. U mag van de staat licentie voor een particuliere school leraar. Maar om in aanmerking te komen om les te geven in een openbare school, moet u een licentie bezitten en dit geldt voor alle staten in Amerika en het District of Columbia. De voorschriften verschillen van de ene toestand naar de andere. Maar over het algemeen, bent u verplicht om een ​​examen dat je basis lees-en schrijfvaardigheid en uw vaardigheid in het onderwerp dat u zou leren test te nemen. Het ministerie van Onderwijs in uw staat is de meest betrouwbare bron van informatie over de eisen van uw staat voor steeds een leraar.

Certificaten werken als referenties die u in aanmerking komt om een ​​bepaald vak te onderwijzen of voor een bepaalde rang. Bijvoorbeeld, er is een vroege jeugd leraar certificering waardoor je in aanmerking komt voor de studenten in de kleuterschool leren door graad 3, een lagere school certificering waarmee u een basisschool leraar en soortgelijke dergelijke certificeringen waarmee u in aanmerking komt om les te geven op verschillende niveaus. Ook zijn er certificeringen voor de verschillende vakken die je specialiseren inch Leraar certificeringsprogramma’s te betrekken cursussen en ervaring met lesgeven, waarbij u in aanmerking komt voor een vergunning aanvragen. Deze programma’s helpen vooral als je een niet-onderwijs diploma, maar wil het onderwijs veld later in je carrière. Lees meer hierover in stappen om een ​​leraar.

Het verkrijgen van Onderwijs Graden Online
Een relatief eenvoudige manier van het verdienen van een lesbevoegdheid is om online verkrijgen. Daarbij kunt u blijven werken, terwijl ook het bestuderen van, hoeft u niet om te studeren of naar een andere plaats voor het onderwijs te verplaatsen. Universiteiten zoals de George Washington University of Western Governors University (WGU) bieden onderwijs graden online. Om u een paar voorbeelden, De Universiteit van Phoenix Bachelor of Science biedt in het basisonderwijs, de Grand Canyon University biedt een Master of Education in het basisonderwijs en de Jones International University biedt een M.Ed. in Elementaire Curriculum, Instructie en Assessment. Vind informatie over online cursussen aangeboden door de universiteiten in uw staat, door te verwijzen naar hun officiële websites.

Wat er nodig is om een ​​Leraar
De taken van een leraar variëren afhankelijk van de rang van de studenten wordt onderwezen. De basis-, secundair en middelbare school studenten moeten worden getraind in de basisvaardigheden, zoals taal, rekenen en elementaire wetenschappen. Gedurende de eerste jaren van het onderwijs, moet een leraar in wezen te ontwikkelen goede studie gewoonten bij kinderen, hen helpen te begrijpen nieuwe concepten en hen aanmoedigen om te leren door het maken van het proces van het leren zo aangenaam en eenvoudig mogelijk. Op hun jonge leeftijd, kinderen hebben de neiging om hun leraren te volgen in elk opzicht. Dus wordt het de verantwoordelijkheid van een leerkracht om idealen te stellen voordat de kinderen en prenten goede waarden in hen. Het is de leerkrachten verantwoordelijkheid om de studenten te houden ‘moreel hoog en houd ze gemotiveerd om te leren. Dat doet me denken aan een leraar hadden we op school. Ze worden gebruikt om de studenten zorgen over studie of anderszins en de raadsman van de studenten aan te pakken wanneer dat nodig is. Ze was er altijd voor ons ervoor te zorgen dat we een fijne tijd gehad op school.

De docenten die werkzaam zijn in opleiding hogescholen en post-secundair onderwijs moeten richten op specifieke vaardigheden. In het algemeen, de studenten op dit niveau te nemen een gespecialiseerde opleiding op onderwerpen van hun interesse. Dit onderwijs omvat het ontwikkelen van expertise met betrekking tot dat onderwerp, in tegenstelling tot die voor het verwerven van basisvaardigheden, gegeven tijdens de schoolvakanties. Naast rusten studenten met de benodigde vaardigheden, een leraar moet ook begrijpen dat hij / zij jongeren het onderwijs; jongeren op de rand van het stappen in de volwassenheid, die veel vragen te antwoorden en een aantal uitdagingen te vinden om het hoofd gezicht op. Op deze leeftijd, ze zijn allemaal te popelen om de ‘nieuwe’ verkennen en dit is iets wat hun leraren moeten begrijpen. Docenten kunnen spelen een belangrijke rol tijdens de post-secundaire jaar onderwijs aan kinderen, door als hun vriend-filosoof-gidsen. Ik was gezegend met leraren als deze hebben. Leerkrachten die niet alleen les, ze begeleid.

Een aantal zeer goede leraren, dat had ik het geluk te hebben, van hen wist ik wat er nodig is om een ​​goede leraar. Degenen leraren op school die ons het gevoel thuis gemaakt op school, degenen aan de universiteit, die ons hielp bouwen onze carrière, zij die altijd gestaan ​​door ons, gestraft met ons toen we hadden het mis, maakte ons sterk … Ik herinner me ze allemaal, leraren die een grote rol te spelen in het maken van mij wie ik ben. Leraren u door uw educatieve jaar en bereidt je voor op een zinvol leven te beginnen. Denk je dat je hebt alles wat nodig is om een ​​leraar? Voldoet u aan de eisen om leraar te worden? Denk na.

Tips voor het solliciteren in het ziekenhuis
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Overseas Jobs voor Amerikanen
Paraprofessionele Salaris
Interessante Carrière
Top Jobs in Demand
Hoe maak je een computer technicus te worden
Rechter Salaris
Creative Career Choices
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Verschillende banen in de Marines

Leave a Reply