Basic interviewtechnieken

Vergroot afbeelding
Het interviewen van een persoon vraagt ​​om een ​​goede communicatieve vaardigheden, tegenwoordigheid van geest, en algemeen gevoel van logica. Interviews kunnen van verschillende types zoals zakelijke interview, onderzoek interview, media-interview en ga zo maar door. Onderzoek interviews nodig interviewen met als voornaamste doel om informatie te halen uit de onderwerpen, en op grond daarvan diepe studie van het onderwerp van onderzoek, alsmede een duidelijk idee van wat informatie is vereist van de onderwerpen. Interviews met de media vereisen een grote tegenwoordigheid van geest, en de studie van de persoon die u wilt interviewen. Zakelijk interviews zijn een lastige klus maakt niet uit welke kant van de tafel je zit op. Als u al is het een hele klus om te verschijnen voor een interview, dan moet u weten dat het interviewen van een kandidaat is geen kinderspel. Er zijn veel dingen die moeten worden bewaard in het achterhoofd, terwijl u een gesprek van een kandidaat. De basis interviewtechnieken moeten worden gevolgd, voor het interview, tijdens het interview en na het interview ook.

Voor het interview

Er zijn een paar tips die men moet in gedachten houden voordat u daadwerkelijk interviewen van een kandidaat. Hier zijn enkele van de fundamentele dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden voor het interview:
Zorg ervoor dat u de kandidaat te informeren over de locatie en de timing van het interview ruim van tevoren. Ook het wordt beschouwd als beleefd om de duur van het interview over te brengen aan de kandidaat.
Voor het gesprek dat u, zorg ervoor dat je een duidelijk idee van de kwaliteiten en technische vaardigheden die u op zoek naar.
Plan van de structuur van het interview, bepalen of u wilt houden een strenge vraag antwoord sessie, of willen dat de kandidaat om zijn mening te geven over algemene kwesties. Als u wilt bewaren er een vraag antwoord sessie, zorg ervoor dat je de lijst naar beneden alle mogelijke vragen en zelfs als u wilt maken het een geïmproviseerde affaire, is het beter naar de algemene punten die u wilt pakken tijdens het interview.
In het geval dat u al van de kandidaat CV, referentie brieven of andere documenten die van tevoren zijn ingediend, maken er een punt om te gaan door de documenten. Het geeft je een idee over het onderwijs van de kandidaat kwalificatie, werkervaring en andere nuttige informatie. Dit zal u helpen beter te beantwoorden en meer relevante vragen.
Aan het einde van het interview vertellen de kandidaat de periode.

De werkelijke Interview

De werkelijke interview vereist een combinatie van goede communicatieve vaardigheden; tegenwoordigheid van geest en genoeg onderzoek over eisen van het bedrijf en het functieprofiel. Hier zijn een aantal van de basistechnieken om te onthouden terwijl het nemen van een interview:
Begroet de persoon met een glimlach en een professionele handdruk. Zorg ervoor dat de kandidaat comfortabel is. Niet intimideren de kandidaat.
Zorg ervoor dat u dingen noemen van CV van de kandidaat of een ander ter beschikking gestelde materiaal die je kunt vinden indrukwekkend of problematisch.
Stel geen persoonlijke vragen tijdens een sollicitatiegesprek.
Luister goed, terwijl uw kandidaat spreekt. Stel vragen over de dingen die de kandidaat noemt tijdens het interview.
In het geval dat de kandidaat lijkt terughoudend of zit vast op een bepaald punt, zorg ervoor dat het gesprek verder leiden door de invoering van een ander probleem.
Houd het interview als een gezonde conversatie in plaats van het een vraag antwoord of quiz sessie.
Houd uw horloge op het oog, zorg ervoor dat het interview niet zo verder gaan dan de ingestelde tijd.
Aan het eind van het interview, zorg ervoor dat u te vertellen de kandidaat het tijdsbestek waarbinnen u informeert hem de beslissing, of plannen het volgende interview.

Na het interview

Na het interview, zorg ervoor dat u oproept de kandidaat binnen de beloofde termijn. Informeer de beslissing, zonder kloppen rond de pot. In het geval dat u hebt geweigerd, de kandidaat, beleefd terwijl het overbrengen van de boodschap, en ook verzekeren dat als in de toekomst het bedrijf nodig heeft hun diensten, kunt u contact met hen opnemen zeker. Vergeet niet dat het interviewen van een persoon is een lastige klus. Houd alle bovenstaande punten in het achterhoofd en er zeker van zijn dat het interview zal een leien dakje te zijn.

Google Online Banen-legitieme of Scam?
Hoe voor te bereiden voor een tweede gesprek
Best betaalde banen met een graad van Associate’s
Chemicus Salaris
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Beste Carrière zonder diploma
Hoe maak je een Receptioniste Word
Hoe te kleden voor een sollicitatiegesprek
Online Studiebegeleiding Jobs
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Telefoon Interview Tips

Leave a Reply