Bank Teller Taken

Een bankbediende is een van de belangrijkste mensen die werkzaam zijn bij een bank. Wat moet een bedrijf op zoek naar terwijl het inhuren van een bank teller? Hij hoeft niet te gekwalificeerd of te intelligent, maar moet iemand die de bank kunt vertrouwen met een hoop geld!

Minimum Kwalificaties

Zoals ik al zei, de taak van een bank teller is niets ingewikkeld. Hij hoeft niet in het bezit iets meer dan een middelbare school diploma en basis computervaardigheden. Hij wordt meestal getraind op de baan. Persoonlijke vaardigheden en communicatieve vaardigheden spelen een belangrijke rol. Een teller moet hoffelijk te zijn met de klant te allen tijde en weer een goede houding. Hij is technisch het gezicht van de bank en dus moet zorgen voor een goed imago in de voorkant van de klanten.

Een Teller’s Verantwoordelijkheden

Er zijn verschillende types van stemopnemers en een ieder is belast met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Sommigen van hen zijn belast met het accepteren van stortingen van klanten. Stel dat een klant wil om wat geld te storten in zijn of haar bankrekening, het is de teller de plicht om het geld te accepteren en het actualiseren van de rekening van de klant waarin staat dat het gestorte bedrag door de klant is toegevoegd aan zijn of haar account.

Het tweede type van bank teller is belast met de opnames. Wanneer een klant aankomt op de bank om wat geld uit zijn account te trekken, is het zijn verantwoordelijkheid om de exacte bedrag dat de klant heeft mij gevraagd want dan en actualiseren van de rekening van de klant af te geven. Er zijn nogal wat sub-taken die betrokken zijn bij dit proces. Anders afzettingen-die kan worden gemaakt voor een andere persoon er bepaalde controles moeten worden om de identiteit van degene die zich terugtrekt geld bepalen, zodat er geen fraude. De bankbediende heeft om te controleren of de handtekening van de persoon die de intrekking van de geld en andere details die de identiteit van de persoon vast te stellen.

De derde taak is om een ​​controle te houden over hoeveel geld er in de kluis van de bank. Het kan worden toevertrouwd aan het hoofd teller of teller-afhankelijk van de bank, om de kasreserves checken op de bank in de ochtend voor de bank begint en in de avond een keer van de bank sluit.

De vierde taak is om de betaling te accepteren van buitenstaanders in naam van hun klanten. Stel dat een college houdt een rekening bij de bank, in plaats van het betalen van vergoedingen aan het college elke keer, het college kan de bank vragen om het geld te accepteren op hun rekening voor hun rekening.

Hij kan ook worden belast met het geven van vreemde valuta op de voorgeschreven koers.

Basis Salaris

Perspectieven voor de werkgelegenheid voor een bank teller is erg traag. De meeste banken houden hun stemopnemers al jaren tot ze besluiten om te laten van hen gaan. Dus de meest waarschijnlijke openingen voor een bank teller zijn als de banken te openen nieuwe vestigingen. De kans op een upgrade in het werk zijn ook een stuk minder. De mediane gemiddelde salaris ongeveer 23.610 dollars per jaar in mei 2008, maar kan variëren afhankelijk van de grootte van de bank en zijn ervaring.

Een bankbediende is een van de belangrijkste mensen bij de bank als hij, meer dan wie ook op de bank, in contact met alle klanten. Daarom is het belangrijk om de juiste kandidaat.

Industrieel Ontwerpen Carrière
Stenograaf Salaris
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika
High betaalde banen
Behavioral Interviews
Elementary School Teacher Job Description
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Loopbaanontwikkelingsplan
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Verrassende topsalarissen
Top Betalen Majors in College

Leave a Reply