Banen van de toekomst die niet bestaan ​​vandaag

Nee, dit artikel gaat niet over goedbetaalde banen of de beste loopbanen voor het lopende jaar. Dit blog artikel richt zich op carrières die niet bestaande vandaag, maar hebben het potentieel om te ondersteunen in de toekomst en te overleven de veranderingen die het bedrijfsleven ondergaat. Werkzoekenden zijn geworden goed op de hoogte van de toestand van de werkgelegenheid sector na het hard werd getroffen door de recessie. Bedrijven ingestort, miljoenen hun baan verloren en de meest krachtige economie werd in de as gelegd. Dit artikel is voor diegenen die klaar zijn verder te denken dan de normale en in het maken van het onmogelijke mogelijk te geloven! Het is tijd dat we denken en beginnen te werken aan het scheppen van banen, die niet bestaan ​​vandaag. Niemand is de taak veilig is vandaag de dag, de schuld geven aan de steeds voortschrijdende technologie en de constante verandering in business modellen die mensen treft overal. In deze donkere periode een groot aantal industrieën zijn verdwenen en veel mensen zijn nog steeds opgehangen op banen die niet terugkomen. Het punt is, de werkgelegenheid blijven komen en gaan en nieuwe banen worden gecreëerd om de oude te vervangen. Nieuwe velden komen nu, waardoor nieuwe kansen op werk voor mensen. De meesten van ons krijgen in de conventionele banen, en kies carrièrepaden die hebben bewezen succesvol te zijn. Niet veel van ons kunnen denken aan banen van de toekomst die niet bestaan ​​vandaag! Laten we ze een gedachte …

Jobs die er in de toekomst

Zoals de mens begonnen met een uitgebreide zoektocht naar leven op andere planeten te vinden, is het veilig om te zeggen dat er werkgelegenheid in de verkenning van de ruimte sector. Met het tempo waarin mensen rukken op, de noodzaak voor high-end technologie is op de stijging, die weer, is gebonden aan nieuwe vacatures te creëren. Onderzoek in de wetenschap en de geneeskunde in het algemeen is zeker om nieuwe loopbaan toe te voegen aan de zorgsector. Wetenschap, computers, communicatie, verkenning van de ruimte, genetica en geneeskunde zijn enkele van de sectoren die bogen op een veel potentie banen van de toekomst die niet bestaan ​​vandaag. Hier zijn enkele voorbeelden.

Space Piloten
De Virgin Group onder leiding van Sir Richard Branson van plan om de eerste commerciële ruimtevlucht suborbital te introduceren in de nabije toekomst. Elke passagier die wil deze tour zal moeten ongeveer $ 200.000 te betalen voor een zitplaats en een borg van 20.000 dollar. Binnen een paar jaar, zou het concept van ruimtetoerisme gemeenschappelijk en met piloten die kan vliegen ruimtevluchten zouden worden gehuurd in grote aantallen. Zelfs commerciële vlucht piloten zou kunnen hebben mogelijkheden op dit gebied, na het ondergaan van de vereiste opleiding.

Foetus Healers
Het concept van het genezen gezondheidsproblemen voor de geboorte lijkt onmogelijk, maar in de toekomst, kunnen er artsen die op het kind terwijl hij / zij is nog steeds in de baarmoeder van de moeder. Experimenten worden uitgevoerd en er misschien een tijd in de nabije toekomst, wanneer de artsen in staat zou zijn om kwalen te genezen of gebreken te verwijderen voordat een baby geboren is. Met deze, zou er waarschijnlijk geen aangeboren afwijkingen of handicaps bij kinderen, als artsen in staat zou zijn om ze te corrigeren, zelfs voordat het kind geboren is. Er zijn gemengde meningen over de vraag of dit zou echt wel mogelijk zijn.

Klimaatverandering Specialisten
We hebben allemaal gezien hoe aardbevingen en tsunami’s het hele eiland van Japan vernietigd. Om te voorkomen dat dergelijke rampen in de toekomst, is er een nieuw ras van klimatologische ingenieurs worden gekweekt. Met behulp van geavanceerde onderzoek, machines en technologie, zullen deze klimaat-ingenieurs in staat zijn om te verhogen of de effecten van klimaatveranderingen te verminderen op bepaalde delen van de wereld. Met een dergelijke geavanceerde technologie, kunnen zij in staat zijn om de richting van het zonlicht veranderen en de exacte tijd en plaats waar een bepaalde natuurramp zou toeslaan waardoor het redden van levens te voorspellen. Het veranderen van de richting van de zon of de wind lijkt onmogelijk vandaag de dag, maar dan, hebben we een schijnbaar onmogelijke idee van kunstmatige regenval, die in de werkelijkheid. Technologie kan ons helpen meer bereiken ook. Ook toekomst in petto heeft mogelijkheden van de mens in staat om nauwkeuriger te zien en veranderingen in de natuur te voorspellen, om zo de gevolgen van natuurrampen. Dit veld zou leiden tot banen waarvoor mensen met speciale vaardigheden en expertise.

Alternatieve Automobile Engineers
Auto’s die rijden op hybride brandstof is oud nieuws. Auto bedrijven doen onderzoek naar het maken van auto’s die kunnen draaien onder water en in de lucht vliegen. Auto ingenieurs en ontwerpers hebben gedacht over dit concept sinds 1919, zelfs Henry Ford en de Amerikaanse regering probeerde hard om te zien dat er iets materialiseert, maar het concept had problemen en de technologie van die dagen kwam niet terug van het idee. Rapporten zeggen dat Terrafugia een kleine luchtvaart bedrijf al heeft het uiterlijk van de eerste vliegende auto ontworpen en is nu bezig met haar laatste hand. De auto zal zo groot als uw typische SUV en zal in staat zijn om een ​​persoon te dragen. Het concept van een vliegende auto’s is niet van plan om onze straatauto’s te vervangen, maar het zal interessant zijn! Is dat mogelijk? Nou, zullen we moeten wachten en kijken.

Orgel Ontwikkelaars
Dit klinkt zeer onmogelijk, maar het is waar, een futuristische baan voor de toekomst is dat van een orgaan ontwikkelaar. Er zijn mensen over de hele wereld die behoefte hebben aan orgaantransplantaties en kan niet een te krijgen, is het resultaat hoge aantal sterfgevallen. Nu artsen en DNA-specialisten werken aan een theorie waarmee ze gebruik zullen maken van het DNA en weefsels van het lichaam voor het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organen te maken. De praktijk van het gebruik van stamcellen om levens te redden is ook iets waarvan men aanneemt dat voor de toekomst. Miljarden dollars worden gepompt op dit gebied als het geeft de hoop om mensenlevens te redden door de groeiende elk type cel van het menselijk lichaam. Zo hebben cellen van organen die beschadigd of gestopt functioneren als gevolg van letsel, trauma en ziekte kan worden gerepareerd / vervangen met behulp van stamcellen. Mensen in de geneeskunde en genetica en die in het onderzoek naar stamcellen zou kunnen hebben banen als orgaan ontwikkelaars. Is het mogelijk om het leven van menselijke organen uit te breiden op deze manier? Alleen de tijd zal het leren …

Galactische Architecten
Beschouwd als de meest populaire futuristische banen van de toekomst die niet worden gezien vandaag, is van een Galactische Architect. NASA verwacht dat de astronauten asteroïden te bereiken in 2030. Er kan een tijd waarin de mens begint te reizen naar ruimte en zelfs naar een planeet waar overleving kan worden bereikt. Volgens Internet geruchten, het concept van een Galactic Suite Space Hotel is al in aanbouw. Het hotel zal naar verwachting krijgen voltooid in 2023, het is een gerucht na alles. Maar wie weet? Het is misschien een realiteit morgen. Verhuizen naar een andere planeet misschien wel mogelijk zijn. We hebben sporen van water op de maan en er zijn gesprekken over de mogelijkheid van het bestaan ​​van leven op Mars. De kosten van dit hele project zal naar verwachting ten minste $ 4 miljard. Voor een goede bouw, zouden bedrijven worden het aannemen van mensen die de omgeving te begrijpen in de ruimte en de planeten. Zo zal je op weg naar de maan om uw zomervakantie door te brengen, op een dag? Misschien wel!

Deze write-up besproken toekomstige taken die niet bestaan ​​met ingang van vandaag. En dus heb ik niet gehad over de salarispakket van een functie omdat het niet kan worden bepaald, tenzij de taak operationeel wordt. Nu je weet wat voor soort banen de toekomst in petto heeft, is het niet? Dus, als je iemand bent die uit denkt de doos, en gelooft in het leven voor de toekomst, maak je klaar om op te lopen, dat onbetreden pad … en een van deze banen zou de jouwe kunnen!

Stress Gratis Jobs
How to be Werkgelegenheid Klaar
Baan als leraar
Meest bevredigende Carrière
Web Developer Job Description
Chief Operating Officer Job Description
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Hoe maak je een verkoper te worden
Elementary School Teacher Job Description
Hoge Betalen vacatures Demand
Teacher Job Description

Leave a Reply