Badmeester Job Description

Een badmeester is een bekwame zwemmer, die toezicht houdt op de activiteiten rond te gaan en zorgt voor de veiligheid van de zwemmers. Een badmeester kan worden toegepast in verschillende sectoren die verschillende types van waterlichamen bestaan. Kortom, ze zijn aanwezig in alle particuliere of openbare waterlichaam gebieden, waar mensen worden toegestaan ​​om te zwemmen. De belangrijkste doelstelling van een badmeester is om het waterlichaam gebied patrouilleren en de zwemmers die in gevaar zijn te redden. Voordat we naar de badmeester functieomschrijving, laten we eerst weten wat zijn de basisvereisten om een ​​badmeester te worden.

Basisvereisten

De eerste en belangrijkste randvoorwaarde om een ​​badmeester is, het vermogen om te zwemmen. Bovendien moet de badmeester een goede lichaamsbouw en een goede tegenwoordigheid van geest om te werken in noodsituaties. Hij / zij moet zich goed bewust van al het water gevaren, die kan plaatsvinden op het zwembad of het strand. Bovendien moet men ook goede public relations vaardigheden, leiderschapskwaliteiten en snelle besluitvorming vaardigheden. Hij / zij moet kennen alle levensreddende technieken, die vereist kan zijn na het redden van het slachtoffer. Veel van de gemeenschappen die badmeesters te huren, vraag dan om een ​​actueel Rode Kruis Geavanceerd Lifesaving Certificaat, als een minimum kwalificatie voor steeds een badmeester. Deze certificering is een verplichte eis, omdat zij betrekking heeft alle belangrijke kennis die een badmeester moet weten. Verlenging van het certificaat is het noodzakelijk na elke drie jaar.

Job Description van een Lifeguard

Zoals eerder vermeld, kan een badmeester worden gebruikt in een van de openbare of particuliere waterlichaam, waar mensen worden toegestaan ​​om te zwemmen. Ze zijn in principe opgeleid voor het waarborgen van de veiligheid van de mensen binnen de waterlichamen. De taken en verantwoordelijkheden van een badmeester kan veranderen met het type van een waterlichaam hij / zij patrouilleren. Hieronder zijn enkele van de gebieden waar strandwachten kan worden gebruikt:
Hotels
Stranden
Openbare zwembaden
Prive zwembad clubs
Gemeentelijke recreatie afdelingen

Het basisrecht van een badmeester wordt waarborgen van de veiligheid van de zwemmers. Een badmeester moet altijd het uniform dragen aan hem / haar en komen op het werk 10 minuten voor de toegewezen tijd. Meestal strandwachten zich positioneren zodanig dat de gehele zwembad of de maximale strand kan gemakkelijk worden bekeken. Ze zijn uitgerust met een hoge intensiteit verrekijker om de activiteiten op rond het strand of het zwembad te gaan bekijken. Badmeester moeten weten alle praktische en theoretische kennis van de cardiopulmonale resuscitatie (CPR). De strandwachten ingezet voor zwembaden kunnen extra set van taken uit te voeren, zoals, het handhaven netheid en de kwaliteit van het zwembadwater. Ze moeten patrouilleren het waterlichaam gebied en waarschuwen de zwemmers als ze niet aan de regels en voorschriften die door de commissie, dat het waterlichaam in bezit heeft. Een badmeester moet een oogje houden op de faciliteiten die aan de zwemmers op het zwembad. Als ze merkt dat onveilige toestand in het zwembad, moeten ze melden bij de leidinggevende of de in het water levende manager op zijn vroegst. Een badmeester Raadpleeg ook de in het water levende manager wanneer hij / zij vindt schaarste van alle belangrijke apparatuur, die nodig is voor de redding van een slachtoffer.

Salaris van een Lifeguard
Lifeguards worden meestal betaald op uurbasis, dus het gemiddelde salaris van de badmeester is afhankelijk van het aantal uren dat hij / zij heeft gewerkt. Het salaris van een badmeester eerstejaars begint ergens in de buurt $ 7 per uur. Bovendien is de salaris hangt ook af van het type waterlichaam dat de badmeester is patrouilleren. Sommige mensen werken als redders op seizoensgebonden basis, terwijl wat werk als vaste strandwachten. Het salaris van deze permanente badmeesters is, in vergelijking met het eerste. Een ervaren badmeester kan verdienen tot $ 20 per uur. Zo kunnen we zeggen dat het salaris van een badmeester is ergens tussen de $ 7 tot $ 20 per uur.

Dit was een korte informatie over badmeester functieomschrijving. Veel mensen werken als strandwachten tijdens vakanties of als een part-time baan. Omdat het een badmeester is een goede daad van het dienen van de mensheid. Ik hoop dat dit artikel u voorzien van de details, was u op zoek.

Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
How to Get gecertificeerd als een badmeester
Entry-level goedbetaalde banen
Overbrengen Hogescholen
Wat moet ik Major In
Lijst van anders zijn Carrière
Algemene Chirurg Salaris
Online Vacatures voor Leraren
Ornitholoog Salaris
Interview Zwakke punten
Hoe maak je een Home Inspector Word

Leave a Reply