Atletische Trainer

Atletische trainers worden erkend en aangenomen als gezondheidswerkers. Ze spelen een zeer belangrijke rol in het leven van atleten en technische onderdelen van alle niveaus in hun hoedanigheid te voorkomen, te beoordelen en te helpen rehabiliteren spier-of skelet verwondingen die het gevolg is van letsel van de neergelegde zijn. Opgemerkt wordt dat deze professionals zijn meestal de eerste zorgverleners die samenwerken met de geblesseerde atleten. Deze nabijheid draagt ​​bij aan hun verantwoordelijkheid om efficiënt diagnosticeren en evalueren van de aard en omvang van de schade. Ze werken anders dan de fitness of personal trainers. Deze laatste zijn niet werkers in de gezondheidszorg. Ze trainen mensen om fysiek fit.

Rol van Athletic Trainers

Zij machtigen de atleten om letsel via de opleiding over het juiste gebruik van de apparatuur en de toepassing van de beveiligingsmiddelen te voorkomen. De preventie van letsels toepassingen zijn onder meer het uitgebreide gebruik van tape of bandages en braces, afhankelijk van de sport. De preventie van letsels begeleiding omvat ook onderwijs over wat te te vermijden en daardoor de kans op letsel. Deze professionals werken in sync met artsen en de omvang van de medische begeleiding hangt grotendeels af van de club, bedrijf of individu sporter waarvoor ze werken. De specifieke blessure behandeling opties en evaluaties zijn gericht in overleg met een arts. De meeste van hen ook op administratieve verantwoordelijkheden, zoals het instellen van of het nemen van een gesprek in de begroting, aankoop van bedrijfsmiddelen en implementatie van diverse sport gerelateerd beleid.

De Sporter-Trainer Relationship

Ze zijn verplicht om regelmatig contact met artsen en atleten, om tijdig behandelingen te beheren en om de werkbaarheid van de ontworpen revalidatieprogramma’s en schade-preventieve praktijken. De interactie tussen de docent en de atleet randen rond gezondheids-gerelateerde onderwerpen en meestal binnenshuis, het werken met medische apparatuur. Buiten worden ze verwacht om ervoor te zorgen dat in overeenstemming met de sport of evenement, zijn ze in staat om te lopen, rennen, hurken, bukken, knielen of kruipen samen met de sporter. Zij worden ook verwacht om te reizen met de sporter, als en wanneer nodig.

In een niet-sport-instelling

Het type schema dat gevolgd werd en de interactie tussen de atletische coach en de sporter variëren door de werkomgeving. Een atletische instructeur in niet-sport-instellingen volgen een routine die hen verplicht om te communiceren met de sporter en gezondheidswerkers voor een vast aantal uren per week, met nachten en de weekenden uit. Ze worden ook gebruikt in ziekenhuizen en klinieken en een deel van de fysiotherapie-programma en zelfs hun tijd door te brengen in het kader van speciale ‘outreach’ programma’s. Outreach programma’s omvatten opleiding, het leveren van motiverende gesprekken op middelbare scholen en hogescholen en binnen commerciële bedrijven in de hoedanigheid van een ‘fitness guide’.

In High School

Instructeurs worden verwacht aanwezig te zijn voor het team van praktijken en gebeurtenissen, zelfs als ze zijn gepland voor ‘s avonds of in het weekend. In middelbare scholen, dragen zij bij aan de theorie en de praktische opleiding van effectieve scholing en gezondheidszorg. Terwijl in sommige hogescholen en universiteiten, de trainers werken met elke een team, zijn er een aantal instructeurs in kleinere hogescholen en universiteiten die maar al te vaak werken met verschillende teams. Deze professionals zijn een onmisbaar onderdeel van de middelbare school en universiteit trainingskampen en wedstrijden. De baan gaat een hoop stress en ze zijn verantwoordelijk voor de gezondheid en op een manier, ook voor de carrières van hun klanten. Ze werken onder druk van de gewenste ‘win’ die typisch is voor de concurrentie.

Kwalificaties

Idealiter moet een atletische trainer hebben minimaal een bachelordiploma. Ze kunnen ook streven naar een Master’s of doctoraat in de Athletic Training. Er zijn veel landen die een licentie of andere vorm van registratie te eisen. De bachelor’s degree moet afkomstig zijn van een erkende universiteit. Er zijn een aantal geaccrediteerde programma’s die vandaag beschikbaar zijn, online en op de campus. Deze programma’s opleiden van de geïnteresseerde kandidaten in de klas en klinische settings. Het curriculum omvat de studie van wetenschap en gezondheid gerelateerde cursussen en een diepgaand begrip van de menselijke anatomie, fysiologie en biomechanica.

Verschillende politieke wetenschappen Carrière
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Research Assistant Job Description
Medical Field Carrière Lijst
Hottest Job Markten
Het kiezen van de juiste carrière
Loss Mitigation Specialist
Waarom is College belangrijk
Jobs die goed betalen
Interessante Carrière
Tekenen van een goed interview

Leave a Reply