Assistive Technology Jobs

De technologische ontwikkeling heeft zeker ons leven eenvoudiger. Door het gebruik van geavanceerde technologie, zijn wij in staat om onze taken uit te voeren nauwkeurig en snel en gemakkelijk nieuwe dingen leren. Technologie is ook een zegen voor de lichamelijk-uitgedaagd om hun kwaliteit van leven te verbeteren, hun kennis te vergroten door middel van kwaliteit leer procedures en hun doelen bereiken in het leven. Technologie kan helpen deze mensen bijna overwonnen alle barrières die hun vooruitgang en vooruitgang vooruitzichten kunnen beïnvloeden. Als ondersteunende technologie specialist, zou je hen oplossingen, zoals het dagelijks leven aids, zithoek, hulpmiddelen voor zwakke visie, hulpmiddelen voor het horen van problemen, enz.

Werk in Ondersteunende Technologie

Revalidatie Engineers
Dit is een van de beste ondersteunende technologie banen die je kunt proberen voor. Revalidatie ingenieurs persoonlijk af te spreken met patiënten en hun behoeften begrijpen. Na deze fundamentele analyse, ze ontwikkelen, ontwerpen en introduceren, apparaten dat zou de normale activiteiten gemakkelijker voor de anders validen. Het verstrekken van computerapparatuur voor de fysiek uitgedaagd, reparatie en modificatie, aanpassing van de rolstoel, het ontwikkelen van communicatieve hulpmiddelen, enz. Deze ingenieurs hebben om te zorgen voor de veiligheid van hun cliënt en het comfort tijdens het ontwerpen van deze apparaten.

IT Coordinator
De IT-ondersteunende technologie coördinator wordt over het algemeen ingehuurd om de mensen met problemen met het gezichtsvermogen te helpen. De IT-coördinatoren zorgen voor opleiding en begeleiding over het gebruik van computer-apparaten aan hun klanten. Ze zorgen voor de benodigde software en technische ondersteuning om machines te bedienen met een hoge mate van efficiëntie. Deze IT-professionals zijn ook geldig voor het uitvinden van nieuwe software met de verschillend validen te helpen bij hun leerproces.

Logopedist
Logopedisten zijn ook bekend van een spraak-taal pathologen. Deze professionals zijn opgeleid om te werken met mensen die problemen in de communicatie door gebruik te maken van geavanceerde taalonderwijs technieken. Deze therapeuten helpen mensen met begrip, expressie, articulatie problemen in verband met taal. De logopedisten, die de American Speech-Language-Hearing Association (ASHA) certificering gebruik computer-technologie en het luisteren hulpmiddelen aan personen van alle leeftijdsgroepen trainen met sprekende handicap.

Orthotisten
Orthotisten zijn verplicht om functionele problemen in de mensen te identificeren met een handicap en vervolgens maatregelen om te gaan met deze functionele tekorten om mensen met een handicap te leven comfortabel te verzinnen. Deze professionals omgaan met mensen die lijden aan een handicap, letsels aan het hoofd, aangeboren problemen en multiple-sclerose. Orthotisten werken meestal in de top ziekenhuizen, gezondheidscentra en klinieken terwijl de ervaren mensen draaien hun eigen praktijk.

Ergotherapeuten
De taak van een ergotherapeuten is om mensen te helpen met een handicap om zelfstandig te doen hun dag-tot-dag taken. Deze taken kunnen omvatten meestal baden, aankleden en eten. Ergotherapeuten leren deze taken aan de patiënten door gebruik te maken van toestellen en apparatuur ontwikkeld door technische professionals.

Revalidatie directeur
De positie van een revalidatie-directeur is vereist dat de vaardigheden van de hierboven genoemde ondersteunende technoloog. Deze positie is op het hoogste niveau in het helpen van mensen met een handicap normaal leven leiden en dus de verantwoordelijkheden zijn meer. Om een ​​revalidatie-directeur te worden, moet je zowel technisch als leidinggevende vaardigheden om met succes maken van uw taken.

De bovenstaande ondersteunende technologie banen vereisen technische kennis en het vermogen om gevoelens en moeilijkheden die mensen met een handicap zou kunnen tegenkomen te begrijpen. Door ze, zult u in staat om goed te verdienen en veel voldoening in het werk en lof voor je werk te krijgen. Dus, denk aan deze carrière serieus en neem de juiste beslissing.

Online Jobs Zonder Investering
Zomer Vacatures voor Leraren
Meest stressvolle banen in Amerika
Top betaalde banen Recht Uit College
Jobs voor Engels Majors
Cowboy Jobs
911 Operator Job Description
Top betaalde banen
Detective Eisen
Vacatures werken met kinderen met autisme
Tekenen van een goed interview

Leave a Reply