Assembly Line Worker Job Description

A Fun Fact: Het was niet Henry Ford die de uitvinder van de lopende band productie methode. Het krediet van de invoering van de lopende band productie gaat naar Ransom E. Olds die auto’s geproduceerd op dezelfde wijze in 1902. Zelfs vóór Ransom, wordt er gezegd dat verschillende beschavingen terug in 250 voor Christus gebruikt veel arbeiders om een ​​enkel product te creëren!

Het concept van de lopende band werd populair door de legendarische Henry Ford en zijn collega’s van de Ford Motor Company. Met behulp van deze systematische aanpak van auto’s te produceren, Ford bedrijf was in staat om een ​​niche te snijden voor zichzelf in de auto-segment. De efficiëntie van de productie in die jaren steeg drastisch na het aanbrengen van de lopende band concept en het heeft sindsdien uitgegroeid tot een bekend productiemodel gevolgd in tal van fabrieken over de hele wereld. De magische invloed van lopende band idee leidde tot lagere kosten in de andere productie werken, hetgeen leidt tot daling van de prijzen van de iconische Ford Model T. Het gevolg was van dit feit, dat dergelijke auto’s doorgedrongen in de Amerikaanse samenleving. De assemblagelijn productieproces maakt gebruik van honderdduizenden werknemers.

Taken en verantwoordelijkheden

Assemblagelijn werknemers zijn werkzaam in de assemblagelijn productie-installaties. In dergelijke planten worden vervaardigd door monteren van een groot aantal onderdelen die een complete eenheid van het product te vormen. Elk individu in een assemblagelijn heeft om slechts specifieke taken. Dit kan van alles zijn zoals eenvoudige boren van gaten voor schroeven. In een ideale assemblagelijn in de fabriek zijn alle productie werk goed gepland voordat het eigenlijke proces begint. Elk team wordt belast is met bijzondere taken en elk lid van het team wordt verwacht uit te voeren hetzelfde. Alle lopende band werkers staan ​​naast een lijn, terwijl het product beweegt langs het transportsysteem naar de volgende werknemer die wordt verondersteld om de taak die hem te voltooien. Op deze manier de fabricage plaatsvindt bij een significant hogere snelheid en dus het verhoogt de output. Werken bij bepaald aantal uren, lopende band werkers vullen een groot deel van de productie. Naast het gebruik van machines en gereedschappen, zoals schroevendraaiers, tangen en soldeerbouten, kunnen deze werknemers ook hulp van geprogrammeerde robots en speciaal gereedschap.

Assembly Line Worker Skills
Nu dat je je bewust bent van de typische werken aangaande de lopende band werk functieomschrijving, kunt u gemakkelijk denk dat de eigenschappen die je moet hebben in je persoonlijkheid op een lopende band werker te worden. Aangezien dit werk is zeer repetitief van aard kan blijken eentonig. Daarom moet u beschikken over de mogelijkheid om te focussen en concentreren op de taak bij de hand voor meer uren. De bottom-line is niet om fouten te maken of onzorgvuldig zijn, omdat zelfs de kleinste fouten kunnen tot slechte kwaliteit van het product leiden aan het eind van het product voltooiing. Een andere vaardigheid die essentieel is voor succes in deze functie is handigheid in handen.

Werknemers moeten vaardig zijn in het gebruik van hun handen tot minuut schroeven en bouten vast. Naast deze vaardigheden, assemblage vereist ook een uitstekende hand oog coördinatie. Om te beginnen kan het blijken dat de taken van een werknemer in de lopende band werken is heel eenvoudig, maar de waarheid is dat het niet zo omdat werknemers moeten staan ​​voor de lange uren en ze hebben om zich te concentreren continu aan dagelijkse doelen te bereiken. Ja, iedere werknemer een dagelijkse doel dat hij of zij naar verwachting aan het eind van de dag. Dus, de werknemers moeten snel en nauwkeurig te zijn in hun werk. Omdat het een teamspeler is ook van vitaal belang als de hele assemblagelijn werkt samen voor de productie van het product. Het is ook van vitaal belang voor de werknemers om fit te blijven als ze moeten staan ​​voor lange uren.

De winstpotentieel van werknemers in een assemblagelijn productie hangt vrij veel af van het type van de industrie ze in en hun werkervaring. Salaris verzamelde gegevens uit verschillende bronnen verklaren dat de arbeiders ergens tussen de US $ 20.000 tot US $ 30.000 per jaar verdienen. Die krijgen betaald op uurbasis verdienen ergens tussen de US $ 8 tot US $ 13 per uur. Enkele van de meest populaire sectoren die montage werknemers in dienst zijn productie en distributie, de productie van voedingsmiddelen, de productie van elektronica en computer & elektronica industrie.

Webmaster Salaris
Manieren om uw baan op te zeggen
Federale Employee Benefits
Besmettelijke ziekte specialist
Entomoloog Salaris,
Umpire Salaris
Online Jobs voor 14-jarigen
MBA Salaris
EKG Technicus Salaris
Werk in Computer Hardware Engineering
Job Interview Voorbereiding Tips

Leave a Reply