Art Teacher Salaris

Een kunst leraar is een professional die leert cursussen met betrekking tot muziek, schilderkunst, drama, beeldhouwkunst, ambachten, enz. Hij / zij kan tewerkgesteld in een lagere school, hogeschool worden of zelfs in een prive-instituut. Het gemiddelde salaris van een kunst leraar is ergens rond de $ 52.000 en kan variëren afhankelijk van de aard van de werkgever, ervaring, geografische locatie, enz. Laten we een kijkje nemen op de functieomschrijving van een kunst leraar.

Job omschrijving

Het onderwijs banen te verkrijgen op het gebied van een bepaalde kunst, men moet het verkrijgen van een vier jaar Bachelor’s degree in Fine Arts of Arts. Verder zijn deze studenten ook kiezen voor een een jarige opleiding volgen omvat technieken van het lesgeven aan leerlingen, klasmanagement, kinderpsychologie, enz. Na het verkrijgen van deze vaardigheden, moet men een licentie voor het onderwijs studenten in openbare scholen en andere instellingen. Tekenleraar instrueert studenten met betrekking tot technieken van de verschillende beroeps-en toegepaste kunsten, zoals schetsen, schilderen, muziek, beeldhouwen, enz. Hij / zij ontwerpt de lessen voor de studenten en bereikt de doelstellingen dienovereenkomstig. Hij / zij selecteert de gewenste educatief materiaal dat nodig is voor de leerlingen en regelt demonstraties voor het onderwijzen van de leerlingen. Hij / zij heeft om te observeren elke student en suggereren tips en technieken voor de vooruitgang en de verbetering van een student. Soms excursies naar galeries en musea zijn ook ingericht om de studenten bloot te stellen aan verschillende vormen van kunst. Anders dan de publieke en basisscholen, kan een kunst leraar ook worden ingezet in een school van leerlingen met een lichamelijke of geestelijke handicap. Om een ​​succesvolle tekenleraar te worden, moet men beschikken over vaardigheden om verschillende genres te leren en helpen de studenten om hun creatieve vaardigheden te ontdekken. Hij / zij moet zijn bekwaam genoeg om ter plaatse van het talent in elke student in zijn / haar klas.

Salaris

Zoals eerder vermeld, is het salaris van een kunst leraar beheerst door een aantal factoren. De mediaan aanvangssalaris is tussen de $ 27.000 tot 32.000 dollar. Tekenleraar aan een universiteit wordt betaald op een hogere schaal, dan een op een basisschool. Die op particuliere kunstinstellingen worden betaald meer in vergelijking met die werken voor basisscholen. Zo het salaris is afhankelijk van de plaats van het onderwijs en het niveau van deskundigheid. Het type van de werkgever is een andere belangrijke beïnvloedende factor dat het salaris van invloed. Zelfstandigen kunst leraren meer verdienen dan de werknemers in scholen en universiteiten, terwijl degenen die werken in prive-bedrijven verdienen de hoogste. Ze zijn voorzien van een aantal voordelen, met uitzondering van hun salarissen. Zij krijgen mooie pensioenregelingen en gezondheidszorg plannen en deze voordelen het jaarsalaris te verhogen met bijna 50%. Degenen die lesgeven op het platteland verdienen minder in vergelijking met degenen die werken in stedelijke gebieden. De tabellen hieronder, staat cijfers van een gemiddelde jaarlijkse salaris, afhankelijk van het aantal jaren ervaring en het type werkgever.

Jaren van ervaring
Salaris (in $)

Minder dan 1 jaar
24.178 tot 39.348

1 tot 4 jaar
29.380 tot 41.267

5 tot 9 jaar
32.571 tot 48.342

10 tot 19 jaar
35.758 tot 57.364

20 jaar en meer
43.069 tot 71.409

Werkgever
Salaris (in $)

Onderwijsinstelling
32.146 tot 48.855

Hogeschool of universiteit
25.434 tot 54.911

Zelfstandig
25.942 tot 61.042

Bedrijf
17.687 tot 92.991

Het beroep is een uitdaging met veel doorgroeimogelijkheden. Men moet zeker een liefde voor het aanleren van een succesvolle carrière in het veld te maken. De hierboven gegeven cijfers over kunst leraar salaris zijn bij benadering en kunnen veranderen met locatie en andere beïnvloedende factoren. Ik hoop dat de informatie in dit artikel zal blijken nuttig voor u.

Software Developer Salaris
Voorstel Schrijver Job Description
Commercial Pilot Salaris
CIO Job Description
Art Carrière Lijst
Beste Carrière voor de komende tien jaar
CTO Job Description
Begeleiding Counselor Job Description
Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma
Investment Banker Job Description
System Administrator Job Description

Leave a Reply