Art Carrière

Heb je vaak gedroomd over het leven in een exotische plaats en het schilderen van landschappen voor de rest van je leven? Of is reclame voor uw passie, waar je graag zou de consument te overtuigen van de rechts-kopen, door middel van diverse innovatieve methoden? Ik een of andere manier had een flauw vermoeden in mijn schooltijd, dat ik altijd al wilde om kunst te studeren en mij opgeleid in een gereputeerde instituut voor hetzelfde te krijgen. Als een kunstenaar in de vroegere dagen werd beschouwd als de laatste optie voor degenen die geloofden dat een carrière in de geneeskunde was de ultieme manier van het tonen van iemands intelligentie. Vandaag de dag zijn kunst carrière bloeide tot verbazingwekkende proporties, met vele opties en mogelijkheden voor de creatieve kunstenaar. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn deze carrière niet beperkt tot alleen het schilderen op het doek of zelfs het werken met reclamebureaus. Met de tijd, hebben interessante en creatieve mogelijkheden ervan overtuigd veel creatieve kunstenaars om hun baan te veranderen en lucratieve carrières te volgen in de kunst. Dus, wat zijn de beschikbare opties voor een dergelijke kunstenaars en hoe creatief kan het echt? Laten we eens kijken, zullen we.

Lijst van Art Carrière

Video Game Artist
Een dergelijke kunstenaar moet bedreven zijn met 2D-en 3D-illustraties. Een video game kunstenaar misschien nodig zijn om meer dan een taak uit te voeren, in de loop van de ontwikkeling van games. Het kunstwerk moet consistent zijn in de game flow. De achtergrond, de detaillering van elke scène, lichaamscoördinatie, en vele andere nuances, moeten worden behandeld door de kunstenaars.

Animatie
De enorme wereld van de animatie, en computer aided ontwerpen, maken kunstenaars een breed scala aan creatieve mogelijkheden. Ingediend Hierdoor kunnen kunstenaars hun verbeelding, creativiteit en vaardigheden te gebruiken, op de tafel, om diverse personages te creëren. Animatie is uitgegroeid tot een intrinsiek onderdeel van advertenties, films, websites, games, muziek video’s en mobiele telefoons.

Grafisch ontwerp
Dit veld wordt ook wel aangeduid als visuele communicatie, of Communicatie Ontwerpen. Grafische ontwerpen bevatten een breed spectrum of verscheidenheid van ontwerp georiënteerd werk, zoals het maken van pictogrammen, aan het bepalen van de lay-out van een tijdschrift, het ontwerpen van user interface, graphics voor producten, en advertenties etc.

Stel Designs
Het nemen van dingen om een ​​groter dan het leven niveau, moet u onconventioneel denken, die gemakkelijk gaat om echte kunstenaars. Een diploma in Bachelor of Arts in het theater ontwerpen is een must-have, voor het doorlezen van een carrière op dit gebied. De kunstenaars wordt verwacht dat zij de volledige lay-out van de set voor ogen, en ideeën te bespreken met de timmerlieden, en de binnenhuisarchitecten.

Comic Book Art
U hoeft niet een schrijver om uw eigen stripverhaal te maken, want er zijn veel schrijvers die er zijn die niet kunnen tekenen, en zijn altijd op zoek naar een getalenteerde kunstenaars. Graphic novels hebben de wereld door de storm en worden omgezet in films, met de snelheid van het licht. Dus hop op de bandwagon en aan de slag vandaag!

Illustrator
Of het nu gaat boekomslagen worden ontwerpen, of het creëren van illustraties voor kinderboeken, de mogelijkheid om jezelf te uiten door middel van beeldende kunst zijn enorm op dit gebied. Deze kunstenaars zijn het hart en de ziel van het verhaal, want ze geven de lezers een duidelijker visueel inzicht in de verbeelding van de schrijver en de inhoud.

Karikaturist
Dit zijn zeer gespecialiseerde kunstenaars die genieten van het overdrijven van de kenmerken van beroemde persoonlijkheden zoals politici en beroemdheden. In tegenstelling tot cartoons, deze vorm van kunst is gericht op specifieke personen of nieuwtjes / evenementen, die de publieke opinie beïnvloedt. Karikaturisten zijn een must in kranten en tijdschriften, die gebeurtenissen in de wereld te dekken.

Printmaking
Printmaking heeft zulke verschillende rassen, dat het duurt jaren voor kunstenaars om kennis te krijgen over hen. Ets, gravure, droge naald, aquatint, mezzotint, lithografie, zeefdruk en digitaal printen, om een ​​paar te noemen, zijn enkele van de technieken die nog erg in trek en steeds evolueert.

Fashion Designs
Fashion en haar hele entourage, definieerde het de voorbije jaren en de volgende die gepland zijn. Kleding ontwerpen blijven veranderen en evolueren, en terug te keren in de reguliere mode, metamorphosized in iets nieuws, fris en toch vintage. Kunstenaars kunnen hun flare voor schetsen en om te zetten in tastbare manier.

Sieraden ontwerpen
Sieraden ontwerpen is een ingewikkelde kunst, waarin kennis over de manier waarop edelmetalen kan worden gegoten en worden met specifieke soorten edelstenen, kristallen, enz. Het vereist design concepten, door middel van schetsen / digitale kunst, om te beslissen over het patroon, ontwerp vereist, en kleurenpalet voor elk stuk van sieraden.

Schoenen ontwerpen
Schoeisel ontwerp is een andere gespecialiseerde domein van de modewereld. Een opleiding in schoenen en accessoires ontwerpen en concept art is nodig om een ​​professionele voet in deze industrie te krijgen. Kunstenaars kunnen freelance hun ontwerpen in eerste instantie, om te zien hoe mensen reageren op hun ontwerpen en voor het aantrekken van potentiële klanten.

Handtas ontwerpen
Een ander accessoire dat houdt zichzelf opnieuw uit de handtas. Kunstenaars geïnteresseerd in het maken van een carrière door middel van mode, kan gebruik maken van de steeds groeiende populariteit van dit accessoire, met het oog op een niche met hun eigen ontwerpen te maken. Een goed begrip van stoffen, leer en naaien, zal helpen bij voorop moet blijven lopen in deze competitieve markt.

Interieur Decoratie / Retail Artist
Beide wegen, vereisen een bepaalde vorm van beroepsopleiding en laat de vrijheid om freelance. Opnieuw op basis van de conceptuele kunst, is de kunstenaar verplicht om een ​​make-over te geven aan een bepaalde kamer, huis, kantoorruimte, of set, die moet overeenkomen met de huidige trends.

Architectural Concept Designer
Architectuur is een zeer gespecialiseerde en wetenschappelijke vorm van het ontwerpen. Dergelijke ontwerpers worden verondersteld om samen te werken met de civiele ingenieurs, en timmerlieden, om de haalbaarheid van hun ontwerpen te controleren. Dit veld geeft de mogelijkheid om hele steden te plannen, en de grote ruimten van terreinen, gebouwen en landschappen, met gemak.

Industrial Art
Industrieel ontwerpers zijn verondersteld om de wereld van de kunst, ontwerp, engineering, en reclame, samen te voegen om een ​​universeel product te creëren. Dergelijk product moet een aparte vorm en eigenschappen, waardoor het wenselijk om mensen. Dergelijke ontwerpers zijn op het ontwerp, vorm, kleur, en het nut van de producten conceptualiseren.

Reclame Concept Art
Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige advertenties heeft de neiging om een ​​blijvende impact achterlaten op ons, en we herinneren ze al jaren bij elkaar? Het maken van reclame is een andere vorm van beeldende kunst, die conceptuele planning vereist. Kunstenaars zijn verplicht om visie boards of sjablonen te creëren, voor elke scène van de advertentie.

Sieraden maken
Sieraden maken is een aantal fundamentele praktijk, vallen en opstaan, een persoonlijke workshop, en een heleboel publiciteit. Kunstenaars die een beroep willen maken van deze vaardigheid, moet esthetisch aantrekkelijke en onconventionele ontwerpen, die zal aantrekken klanten te creëren.

Sculpting
Beeldhouwen is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van landschapsarchitectuur en aldus in staat stelt mogelijkheden voor nieuwe projecten. Beeldhouwers moeten in staat zijn om te creëren wat wordt gevraagd door hun klanten. Een ideale manier van marketing van uw werk, is het online presenteren je sculpturen, via blogs en exposities.

Timmerwerk Art
Het maken van meubels is een dynamische twist en draai ten goede genomen, ook al steeds meer past zich met moderne behoeften en eisen. Het meubilair is opnieuw uitgevonden met behulp van eco-vriendelijk, en cutting edge ontwerpen. Kunstenaars kunnen hun excentrieke en creatieve vermogens, om buitengewone ontwerpen te maken, en de weg vrijmaken voor de toekomst van de interieurdecoratie.

Origami
Hoewel sommigen van origami denken als kinderspel, zijn er een handvol die zou smeken om verschillen. Uitzonderlijk getalenteerde origami kunstenaars over de hele wereld, zijn een revolutie in de manier waarop een eenvoudig stukje papier kunnen worden gemanipuleerd en gemaakt tot iets ondenkbaar betoverend!

Lassen van metalen kunst
Heb je ooit tegenkomt steampunk metalen kunst? Als dat zo is, weet je hoe effectief metaal kan worden gebruikt voor het eeuwige kunst en sculpturen te maken. Metalen kan worden gegoten in ontelbare vormen en maten, om dingen die buiten het gewone te maken. Kunstenaars kunnen creëren meubelen, woonaccessoires, en landschap armaturen door middel van deze vaardigheid.

Glass Art
Glaskunst omvat het maken van glas door middel van glasblazen, schilderen op glas, of graveren / etsen. Elk van deze vereist een andere set van vaardigheden, tijd en inspanning. Het is aan de kunstenaar beslissen, welke glaskunst te selecteren en te scherpen hun talent binnen Dit veld moet up-to-date kennis van het werken met glas, en hoe te om het goed op de markt.

Junk Art
Als je ziet schoonheid in alles, moet u als kunstenaar serieus overwegen het werken in ingediend van schroothoop ontwerpen. Dit cutting edge gebied van kunst, kunt u absoluut alles wat je wilt gebruiken, en iets schril creëren. Alles van moeren, bouten, draad, banden, of waterslangen, kan worden gebruikt om een ​​kunstwerk en een goed leven te maken.

Artiest / Schilder
Als het enige wat je ooit wilt, doen voor de rest van je leven is om te schilderen en alleen verf, dan is steeds een full-time kunstenaar is je carrière pad. Niet een goed betaalde baan voor beginners, kan dit veld plukken zoete vruchten voor degenen die wachten en werken met toewijding. Publiciteit van hun werk, is een must voor deze kunstenaars.

Some More Art Career Opties

Art Restorer
Graffiti Artist

Mural Kunstenaar
Houtsnijwerk

Food Art
Fine Art Photography

Videografie
Filmmaking

Speciaal effect Artist
Make-up Artist

Hairstylist
Schoonheidsspecialist

Tattoo Maken
Art Dealer

Art Gallery Assistant / Owner
Art Critic

Art Therapy
Art Teacher

Vereiste kwalificaties

Je zou moeten om uit te checken met de lokale instellingen die een graad of een diploma dat zal u helpen om een ​​voorsprong, als u wenst om een ​​kunst carrière hebben te bieden. U kunt zelfs kijken op de beste hogescholen over de hele wereld. De meest getalenteerde artiesten niet altijd tot de beste instituten en niet altijd kunst te studeren als zodanig. U kunt de studie op uw eigen door het observeren van de werken van grote kunstenaars en het verbeteren van uw vaardigheden langs de weg.

Art carrières zijn zodanig, dat ze u laten verkennen uw creativiteit en volledig plezier in je werk. Je mag niet altijd eindigen met potten van geld zoals het geval is met andere beroepen, maar de voldoening van het creëren van je eigen kunstwerk of ontwerp is te vergelijken voorbij! Daarom moet je je prioriteiten op orde voordat je gaan voor een kunst carrière. Dat gezegd zijnde, het betekent niet dat dit veld niet lucratief is echter als beeldend kunstenaar zou u waarschijnlijk behoefte aan een veel vaardigheid om je werk te verkopen. Als je eenmaal beginnen op de juiste toon, zou er zeker geen weg terug!

Tips over hoe je een College Grant Get
Lange termijn carrière doelen
Interessante Carrière
Nieuw verzoek om een ​​baan
EKG Technicus Salaris
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Oncoloog Job Description
Online Jobs voor 15-jarigen
Vacatures in Investment Banking
Hoogste Betalen Beroepen
Adjunct Professor Salaris

Leave a Reply