Art Carrière Lijst

Denk eens terug aan de tijd van Caravaggio en Van Gogh. De voormalige gevlucht Rome vanwege de prijs op zijn hoofd en stierf jong, met al zijn bijdrage aan de kunst vergeten tot voor kort. Deze laatste leefde een leven geplaagd door een psychische aandoening en stierf een anonieme dood. Beide kunstenaars zijn nu aangekondigd voor hun enorme bijdrage aan de wereld van de kunst. Vandaag kunstenaars zijn veel meer geluk. Het kan nog steeds moeilijk om een ​​baan te vinden of jezelf te vestigen als een schilder, maar kunst is een van de meest opwindende carrières die je kunt kiezen voor, mits u over de vereiste talent. Dankzij de lange lijst van de kunst carrière, vandaag is het mogelijk om te kiezen uit verschillende geassocieerd kunst carrières die goed betalen, zelfs als je talent als een pure, beeldend kunstenaar niet zo op prijs gesteld als u zou willen dat het is. Het is mogelijk om een ​​leven van armoede en anonimiteit te verslaan door te kiezen voor een van deze carrière.

Inzicht in Art Carrière

Kan kunst ooit een echte carrière? Voor velen die kunstenaars de verschillende vormen van kunst die zij genieten van een manier van leven. Gelukkig hoewel kunstenaars hebben een lange weg van een periode waarin kunst ernstig werd gecensureerd. Vandaag met veel landen het verlenen van de vrijheid uit te drukken als een fundamenteel recht, worden kunstenaars gerespecteerd en keek omhoog naar. Als je omhoog kijkt een lijst van de kunst carrière zult u merken dat u grotendeels kunt de lijst in vier verschillende categorieën te verdelen, art direction, ambachtelijke kunst, beeldende kunst, en multimediale kunst. Elk van deze soorten kunst functioneert op een andere manier.

Art Directors

De meeste art directors werken op gebieden zoals reclame en uitgeverijen. Zij zijn verantwoordelijk voor het visualiseren van een concept. Dit zijn de kunstenaars die moeten ideeën te vertalen in de realiteit. Ze moeten het concept te begrijpen en iets dat is aantrekkelijk en intrigerend terwijl ze trouw aan het product. Zij kiezen foto’s, kunstwerken, en werken aan het ontwerp, de lay-out, productie, enz. Mensen die kunst carrière gekozen zoals ontwerp, lay-out, illustraties, enz. werken met art directors. Zij zijn verantwoordelijk voor het toezicht op het creatieve proces van ontwerpen.

Craft Artiesten

De meeste ambachtelijke kunstenaars hebben de neiging om als zelfstandige te werken en op een verscheidenheid van met de hand gemaakte voorwerpen te werken. Zij kunnen werken in coördinatie met musea en galeries. Craft kunstenaars werken met verschillende materialen zoals keramiek, glas, textiel, hout, metaal, enz. Beeldhouwers, pottenbakkers, en andere dergelijke vaartuigen kunstenaars werken ook samen met beeldende kunst technieken zoals schilderen, schetsen, enz. op de gelegenheid. Innovatie is een sleutelfactor talent dat ambachtelijke kunstenaars moeten bezitten om objecten die zijn mooi en doelgericht op hetzelfde moment te creëren.

Fine Artists

Traditioneel een lijst van kunst loopbanen moeten bestaan ​​voornamelijk uit beeldend kunstenaars. Net als ambachtelijke kunstenaars, de meeste mensen die werken met beeldende kunst als zelfstandige en werken alleen. Zij kunnen hun werk in opdracht van klanten of tonen hun werk in musea en galeries. Veel kunstenaars kiezen om te werken als museum curatoren, beeldende kunst bestuurders, tijdschrift consultants, etc. U zult ook merken dat kunstenaars vaak hun inkomen aan te vullen door het nemen van kunstlessen en workshops. Schilderen, tekenen, illustreren, schetsen, enz. zijn allemaal vormen van beeldende kunst. Als beeldend kunstenaar, kunt u ervoor kiezen om verschillende soorten van kunst stijlen samenvoegen om kunstwerken te creëren.

Multimedia Artiesten

Een van de best betalende kunst carrière, het werken met multimedia kunst middelen zijn ingehuurd door filmstudio’s en video gaming bedrijven. Kunstenaars tekenen met de hand en vervolgens gebruik maken van grafische ontwerpen van software voor het doel van de animatie, het creëren van SFX, kan enz. Multimedia kunstenaars werken ook samen met reclamebureaus om storyboards voor commercials maken. In een technologisch gedreven wereld, is de mogelijkheden voor multimedia-artiesten groeit met sprongen en grenzen.

Lijst van Art Carrière

Dus nu weet je over de brede categorieën die kunst carrières zijn onderverdeeld in. Neem een ​​kijkje op de lijst van kunst carrières en vergelijk het met de werkgelegenheid statistieken en je zult merken dat de meeste kunstenaars hebben de neiging om als zelfstandige te werken. Volgens studies was het percentage zelfstandigen kunstenaars is ergens rond de 62%. Er zijn veel kunstenaars die ook werk te vinden met scholen, galeries, kranten, musea, enz. Door een sterke concurrentie, kan het zeer moeilijk zijn om werk te vinden in dit gebied, maar de vraag neemt toe met een verwachte stijging van 16% in de kunst carrière . Er zijn een aantal eigenschappen die elke kunstenaar zou moeten bezitten om een ​​van de kunst een carrière in de vraag te krijgen. Dit zijn een bewustzijn van de omgeving om je heen, waardering van esthetiek en schoonheid, innovatie, non-conformiteit en denken out-of the box, een waardering voor de ruimte en vrijheid, en uiteraard een goed begrip van de verschillende elementen van de kunst. Hieronder volgt een lijst van een loopbaan in de kunst, die volgens ons een van de beste opties.

Art Critics
Reclame (Visuele Communicatie)
Animatie
Art Teacher
Airbrush Artist
Art Dealer
Art Consultant
Cartoonisten
Desktop Publishing
Gravure
E Book Cover Artist
Fashion Designer
Freelance Artist
Fine Art Photography
Beeldend kunstenaar
Illustratie van de Manier
Graphic Artist
Grafisch ontwerp
Interieurontwerp
Illustrators
Museum directeur
Monogram Artist
Fotograaf
Schilderen Restauratoren
Print-makers
Beeldhouwers
Schets Artiesten
Stel Ontwerp
Video Game Design
Web Design

Deze lijst van kunst carrière is op geen enkele manier een allesomvattend is. Met innovaties en creativiteit, functiebeschrijvingen en profielen naar artiesten zijn aan het veranderen op bijna dagelijkse basis. Dus als je een kunstenaar, die de specificaties in gedachten heeft over wat je wilt doen, kies dan niet op zijn hoede voor betreden een pad die niet aangetast zijn. Probeer het eens en je kan gewoon verantwoordelijk voor een toevoeging aan de lijst van een loopbaan in de kunst die mensen kunnen kiezen uit.

Top Betalen Vacatures
Online Jobs Zonder Investering
Medische Jobs zonder diploma
Carrière Aptitude Test
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Beste universiteiten ter wereld
Federal Employees Retirement System
Computer Programming Carrière
Meest stressvolle banen in Amerika
Rechter Salaris
Beslissen over een Career

Leave a Reply