Archivaris Salaris

Federale overheid, staatsoverheden, onderwijsinstellingen, musea, etc. huren archivaris om te zorgen voor informatie die wordt genoemd als waardevol en kan nodig zijn in de toekomst. De mediane salaris is ook afhankelijk van de organisatie waarvoor ze werken en de geografische ligging van hun werk. Tijden veranderen en hebben ook gezien een verbreding van de omvang van het werk voor archivarissen met werkprofielen zoals digitale archivarissen die de zorg van digitale documenten. Volgens het Bureau of Labor Statistics, is de verwachte groei van de werkgelegenheid in dit vak gekoppeld op meer dan 20 procent voor de komende tien jaar. Net als de meeste andere salarisschalen voor banen, wordt het salaris mede bepaald door de scholingsgraad van de kandidaat en het aantal jaren ervaring die ze hebben.

Onderwijs en Job Description

Veel werkgevers de voorkeur kandidaten die beschikken over een graduaat, maar sommige kandidaten te huren met undergraduate-diploma voor entry-level posities. Als u van plan bent om een ​​carrière te maken als archivaris moet u overwegen het nastreven van graduate niveau’s in archief studies. Studenten kunnen nemen ook specialisatie onderwerpen aan dergelijke programma’s, zoals het handhaven digitale documenten, het behoud van film, enz. Andere manier om in deze beroepsgroep is om een ​​certificering te verwerven van de Academie van Certified Archivarissen, maar dit is een vrijwillige certificering veel werkgevers de voorkeur kandidaten die hebben deze certificering. Het salaris van een archivaris zal ook worden bepaald door deze certificering.

De generieke archivarissen functieomschrijving is dat ze informatie van waarde te bewaren in verschillende vormen voor toekomstige referenties. Ze catalogus voorwerpen en documenten die kan worden gebruikt voor onderzoeksprojecten of gewoon als een referentiepunt. Archivarissen een administratie bijhouden en bewaren alle bestanden die de het gemakkelijk terugvinden van deze items kan wanneer dat nodig is. Ook zorgen dat de documenten of voorwerpen worden bewaard en worden onderhouden zodanig dat zij niet hun nut verliezen. De aard van het werk ook afhankelijk van de richting hen verworven, sommige met fotografische film, sommige met papieren documenten en anderen met elektronische documenten. Het behoud en de catalogus technieken zullen verschillen in dergelijke gevallen en zo zal het salaris van een archivaris.

Gemiddeld salaris

Het salaris ligt tussen USD 32.000 tot 51.000 USD op basis van de nationale gegevens, hoewel dit kan een beetje variëren in grootstedelijke gebieden. De meeste archivaris in dienst zijn van musea en de mediaan jaarsalaris is ongeveer USD 45.000. Volgens de statistieken van alle werknemers te archivaris de top 10 procent te verdienen salarissen die boven de USD 75.000 per jaar.

Archivaris die vers zijn van de universiteit zal vooral worden ingehuurd als assistenten van curatoren of andere ervaren archivarissen. De assistent archivaris salaris op sommige plaatsen kan jaarlijks naar USD 37.000 als salaris onderhandelingen sterk afhankelijk van de educatieve kwalificatie en verschillende types van archivarissen workshops bijgewoond door de kandidaat.

Er zijn verschillende specialisaties in dit beroep, een van hen is de digitale archivaris en het salaris ligt rond de USD 41.000 per jaar. Het gemiddelde salaris van een archivaris kan sterk variëren afhankelijk van factoren als de grootte van de werkgeversorganisatie, kan het bedrijfsleven werk je voor, ervaring, locatie, enz. Een digitale archivaris rond USD 47.000 in Californië en ongeveer USD 49.000 in New York.

De archivaris salarissen sterk afhankelijk van hun specialisatie en de sector waarin ze werken, bijvoorbeeld het gemiddelde salaris van de film archivaris is ongeveer USD 30.000. Staat statistieken blijkt dat het gemiddelde salaris in New York is ongeveer USD 35.000 en voor de staat Californië is USD 33.000. Het jaarsalaris van een archivaris in de staat Texas is rond de USD 28.000 mark.

Kandidaten met een Masters in de bibliotheek van de wetenschap en geschiedenis kunt verwachten om jaarlijks te verdienen ongeveer USD 75.000 als archivaris. De baan vooruitzichten voor dit beroep is ook goed voor de komende jaren met een groei naar verwachting meer dan gemiddeld te zijn voor het komende decennium.

Hoog betaalde banen dat moet werken met kinderen
Competency Based Interviews
Best betaalde banen
Job Interview Jitters
College Professor Salaris
Follow-up Call Na Interview
How to be Werkgelegenheid Klaar
Hoe een actuaris worden
Inkoop Agent Job Description
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Verrassende topsalarissen

Leave a Reply