Aptitude Tests

Na vijf jaar van uitgebreide studies en strenge examens, Sam werd uiteindelijk een computer ingenieur. Hij behaalde een respectabele salaris als hij ploeterden zijn weg negen tot vijf op kantoor. Elke betaaldag werd hij beloond voor zijn werk, en toch er was iets mis. Hij kon niet veel creatieve voldoening dat hij verlangde naar uit dit werk. Verwarde en gefrustreerd, nam hij een pauze van het werk en geanalyseerd wat er fout gaat, alleen om te beseffen dat dit niet was misschien het ding dat hij wilde doen.

Er bestaan ​​een groot aantal mensen die op een bepaald punt in hun leven het gevoel dat ze gevangen zitten in de verkeerde baan, of misschien zelfs hebben gekozen voor de verkeerde carrière veld. Sommigen klagen over het gebrek aan creatieve voldoening, terwijl anderen vaak het gevoel dat ze een aantal andere roeping in het leven die ze nodig hebben om na te streven. Het kiezen van de ongepaste vakgebied zonder veel nadenken en verkeerde loopbaankeuzes kan leiden tot immense frustratie en zelfs een fase van depressie als gevolg vanwege de professionele en persoonlijke ontevredenheid. De meeste van de tijd, dergelijke gevallen zich voordoen, omdat mensen niet genoeg tijd te investeren in het evalueren van hun eigen vaardigheden en het herkennen van de kansen die hun vaardigheden aan te passen. Kortom mensen niet om hun geschiktheid voor een bepaald onderwerp of een veld te realiseren.

Dit is waar proeven van bekwaamheid stap inch Deze tests zijn over het algemeen gedefinieerd als de examens die helpen om een ​​persoon in staat is om specifieke set van vaardigheden te meten. Afhankelijk van de set van vaardigheden waarvoor een persoon wordt getest, bestaan ​​er verschillende soorten van bekwaamheid examens. Er zijn verschillende gevallen waarin proeven van bekwaamheid worden gebruikt, of het nu de toelatingsprocedure voor doctorale en postdoctorale studies of gewoon een vacature. Deze tests helpen om iemands kandidatuur te beoordelen en als een benchmark voor het evalueren van de kandidaat-profielen te bewijzen.

Woordenschat en Grammatica Aptitude Tests

Wanneer een persoon bepaalde jaren van het onderwijs is voltooid, bestaat er een standaard niveau van de woordenschat die wordt verwacht van hem / haar. Woordenschat testen helpt om de woordenschat niveau van de kandidaat te testen, vaak door middel van verschillende grammatica-en taaloefeningen als synoniem-antoniem oefeningen, begrijpend lezen, en zelfs het schrijven van essays. Woordenschat en grammatica tests worden vaak gebruikt bij het selecteren van kandidaten voor hogere studies en banen die een bepaald niveau van beheersing van een bepaalde taal voorschrijven. Er bestaan ​​ook taalvaardigheid testen die de basis taalvaardigheden van een persoon te evalueren in een bepaalde taal, de gemeenschappelijke voorbeeld hiervan is de test van Engels als vreemde taal die de kandidaten voor taalvaardigheid in het Engels test in vier secties, namelijk lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Wiskundige Aptitude Tests

Wiskundige tests zijn die, welke de basis wiskunde vaardigheden van de kandidaten te testen. Wiskundige testen over het algemeen betrekking hebben op verscheidene types van wiskundige problemen, waaronder algebra, meetkunde, statistiek en accounting. Word problemen en grafische weergave problemen zijn ook gemeenschappelijk in deze tests. Hoewel deze tests kunnen worden gebruikt om de kandidaten die hun doctorale en postdoctorale studies, de moeilijkheidsgraad vereiste verschilt van veld naar veld te beoordelen. Mensen in het gebied van handel, financiën, techniek, of statistieken vereisen een aanzienlijk hoge mate van efficiency bij wiskundige tests, die speciaal zijn ontworpen voor hen. Aan de andere kant mensen streven naar andere gebieden, zoals life sciences, of de kunsten worden onderworpen aan een tamelijk eenvoudige wiskundige proeve van bekwaamheid, dat de basisregels en de fundamenten van de wiskunde alleen omvat.

Analytisch vermogen en Algemene Redeneren Aptitude Tests

Analytische tests of proeven voor de evaluatie van de kandidaat algemene redeneervermogen zijn een goede manier om het logisch denken van de kandidaat te controleren. Deze tests algemeen betrekking basislogica oefeningen. Deze test kan ook begrijpend lezen aan het grijpen vermogen van de kandidaten te testen. Kandidaten kunnen worden gegeven bepaalde hypothetische situaties en hun antwoorden worden beoordeeld op logisch denken, redeneren, maar ook innovatie in ideeën. Analytisch vermogen tests omvatten over het algemeen subjectieve vragen, de antwoorden die sterk verschillen van persoon tot persoon en zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen. Analytische schrijven kan ook een deel van deze tests waarbij de kandidaten geacht voor toelichting over een bepaald onderwerp of thema.

Vakspecifieke Aptitude Tests

Vaak mensen besluiten om de grote in een zeer specifiek aandachtsgebied. Het is op zulke momenten dat het onderwerp specifieke tests komen in beeld. Het onderwerp specifieke tests zijn ontworpen op basis van de noden en behoeften van het onderwerp of veld in zorg. Het onderwerp specifieke tests kunnen worden ontworpen voor elk onderwerp vanaf kunsten, life sciences, thuis wetenschappen, techniek, medische wetenschap, of zelfs handel en statistieken. Bijvoorbeeld een software engineer kan worden getest in verschillende vaardigheden, zoals programmeren, of debuggen en basics van netwerken of het besturingssysteem fundamentals, terwijl een mechanische ingenieur zal worden getest op zijn kennis van de elementaire mechanica begrippen als thermodynamica, het systeem controle, productie en zelfs het ontwerp . Een persoon die is een biochemie afgestudeerde zal uiteraard getest op zijn academisch niveau kennis op het gebied van de biochemie en ga zo maar door.

Carrière Aptitude Test

Carrière examen wordt in beginsel genomen voordat de studenten ‘het veld besluiten dat zij zullen grote inch Carrière tests zijn ontworpen voor het evalueren van de studenten algemene intelligentie quotiënt (IQ), emotioneel quotiënt (EQ), logica, redeneren, gevoel voor esthetiek en ontwerpen, maar ook hun analytische vaardigheden en taalvaardigheid. Carrière tests helpen studenten vinden een veld dat hun vaardigheden en capaciteiten past, die hen helpt om de juiste cursussen kiezen en uiteindelijk eindigen met een carrière die hen volledige tevredenheid.

Job Description voor Executive Pastor
Kinesioloog Salaris
Employment Insurance
Online Vacatures voor Leraren
Top Tien betalende Carrière
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Lijst van hoog betaalde banen
Goede Carrière to Get Into
Creative Career Choices
Best Jobs in Amerika 2012
Creatief Schrijven Jobs Online

Leave a Reply