Application Developer Job Description

Heb je je ooit afgevraagd over het maken van pc-games die u speelt op uw computers en PlayStation consoles? Deze spellen en de rest van de software worden meestal gemaakt door Informatie Technologie (IT) professionals die bekend staat als applicatie-ontwikkelaars. Hun taakomschrijving bestaat uit verschillende taken, zoals het opstellen van specificaties vereist in de toepassingen en het gebruik van de programmering computertalen en development tools voor het ontwerpen, bouwen, testen, implementeren en ondersteunen applicaties. Een applicatie-ontwikkelaar werkt nauw samen met andere software professionals, zoals het systeem analisten en ingenieurs.

Job Beschrijving van de applicatie-ontwikkelaars

Mobile Application Developer
Zoals de naam al doet vermoeden, een mobiele applicatie ontwikkelaar is een expert in het ontwikkelen van software en de toepassing die compatibel zijn om te worden gebruikt op een mobiele telefoon. Hij moet goed vertrouwd met veel van de kennis over cellulaire technologieën en de software platforms gebruikt voor het werken met dergelijke technologieën. Gemeenschappelijke werkvelden zijn werken aan toepassingen voor GPS mapping, Windows Mobile, Android OS, Apple iPhone OS, en andere soortgelijke technische details.

Java Application Developer
Java is een veel gebruikte computer programmeertaal over de hele wereld. Het speelt een zeer belangrijke rol in het maken van alle soorten van toepassingen, software of games. Java professionals moeten bedreven zijn in de technologieën van deze taal; zoals Core Java, J2EE, JSP, Servlets, Java debugging, JDBC, XML, HTML, XSLT, JavaScript, SQL en nog veel meer. Samen met al deze technologieën, zij ook gebruik maken van andere talen en tools voor het coderen, compileren, en het uitvoeren van toepassingen.

Web Application Developer
Typisch, een web-applicaties ontwikkelaar is verantwoordelijk voor de behandeling van de werking van de toepassing van de website van zijn cliënt. Hij moet nieuwe toepassingen te ontwikkelen op het web voor zakelijke doeleinden. Hij maakt ook steun aan de professionals die normaal gebruik maken van de nieuwe toepassingen en web portals. Hij moet bedreven zijn in web technologieën zoals Java,. NET, ASP.NET, XML, HTML, XSLT, PHP, content management tools, etc.

Oracle Application Developer
Een Oracle Application developer is verantwoordelijk voor de behandeling van alle aspecten van Oracle Applications dat is een Enterprise Resource Planning (ERP)-software. Hij moet behandelen problemen met betrekking tot alle modules, zoals Financials, EBS, AP, AR, CE, enz. Welke alle modules van het ERP, kan hij op verschilt werken van klant tot klant. Samen met worden goed thuis in Oracle Applications, hij moet ook vaardig zijn in technologieën zoals PL / SQL, SQL, SQL * Plus, TOAD, Oracle Discover, en vele anderen.

Database Application Developer
Een database applicatie ontwikkelaar wordt overgedragen onder de verantwoordelijkheid van het werken aan programma’s die in sync met de databases. Hij moet ervoor zorgen dat de database werkt prima en het verstrekken van de vereiste informatie. Hij kan zelfs in de database en werk ontwerpen het wegwerken van fouten zodat de database probleemloos kan worden gebruikt. Hij moet database-tools en applicaties te gebruiken voor het uitvoeren van zijn werk.

Senior Application Developer
De lead ontwikkelaar taakomschrijving bestaat uit de behandeling van alle ontwikkelingsaspecten van een project. Een senior applicatie ontwikkelaar wordt geacht op te treden als een mentor en zijn ondergeschikten te begeleiden bij het uitvoeren van de toepassing ontwikkelingsstadia. Hij wordt verwacht om leidinggevende vaardigheden, alsook technische vaardigheden bezitten in zijn vakgebied.

Als u wilt een applicatie-ontwikkelaar te worden, je moet weten hoe je code met behulp van verschillende talen en hebben ook een breed begrip van tools, internet, database-, web servers, ERP’s, modellen in de ontwikkeling van software, en andere gerelateerde technische functionaliteiten.

Hoe maak je een loopbaanadviseur Word
Best Night Jobs
Veelbelovende werk in de gezondheidszorg
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Medical Sales Salaris
Loss Mitigation Specialist
Criminoloog Salaris
Stenograaf Salaris
Het vinden van een baan na de universiteit
Computer Information Systems Werken
Computer Hardware Engineer Salaris

Leave a Reply