Animal Science Carrière

Dier wetenschap is de complete en uitgebreide studie met betrekking tot de biologie van dieren, die zijn meestal gedomesticeerd voor verschillende doeleinden. De dieren die worden bestudeerd in deze wetenschap zijn, runderen, schapen, varkens, paarden, honden, katten en zeer recent opgenomen exotische soorten die als huisdier gehouden door mensen. Wanneer u het temmen of domesticatie van deze dieren, is het zeer belangrijk om basiskennis over het dier. Hun voedingsgewoonten, levensverwachting, temperamenten, reproductie, ziekte, medische vereisten en natuurlijk hun voeding, is nauw bestudeerd in dit gebied. Dier wetenschap omvat ook de studie van de fysiologische en biochemische aspecten van deze dieren, waardoor het een potentiële carrière optie voor miljoenen studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van dieren. In de volgende paragrafen vindt u meer te weten over dieren wetenschappelijke loopbanen en kansen. Neem een ​​kijkje.

Animal Science Career Information

Velen van ons graag dieren om ons heen hebben als huisdier. Maar dieren zijn ook belangrijk voor ons op een andere manier, als ze het uitvoeren van verschillende functies, zoals het verstrekken van ons met melk, vlees, eieren en bruikbaar voor landbouw. Maar als het gaat om domesticatie van deze dieren, is het nodig dat mensen bewust worden gemaakt over de manier waarop ze functioneren, hun medische problemen en dieetwensen. Omdat veel eigenaren hebben niet genoeg kennis over deze factoren, raadplegen zij dierenartsen of dierlijke wetenschappers. Dit kan gedaan worden met behulp van een studie die bekend staat als dier wetenschap, waar men onderzoek doet over alles wat met dieren domesticeren.

Met veel mensen nog steeds niet op de hoogte over de vereisten van hun eigen dieren, is er een behoefte aan dierlijke afgestudeerden of wetenschappers. Studenten die nemen dier wetenschap als hun belangrijkste worden getraind met diverse vaardigheden zoals; met wetenschappelijke apparatuur, kennis over dieren-industrie, het beheer van dieren, biologische kennis over dieren en de ervaring van het werken met hen. Met behulp van deze vaardigheden, zijn er verschillende mogelijkheden voor een loopbaan werken met dieren, die gerelateerd zijn aan dierlijke voortplanting, verkopen, zaken, diensten en onderzoek. Zoek uit wat zijn deze carrières hieronder genoemde, en ontdek wat u zou geïnteresseerd

Animal Technician
Ook bekend als een dier zorg technicus, de werk omvat laboratorium vaardigheden om te werken met dieren. Het draait vooral rond het onderzoek een voert op dieren zoals ratten, muizen, konijnen, katten en honden, om uit te vinden bepaalde ziekte die gelden in huisdieren en hun behandelingen. Dierverzorgers hebben ook de verantwoordelijkheid om in de dieren, kooien hen, toezicht op hun dagelijkse activiteiten, te voederen en het verzorgen van hun instellingen in de labs, kortom de volledige verantwoordelijkheid van hun bestaan ​​voor onderzoek. U krijgt veel kennis over elk van deze dieren door te werken met hen en het bestuderen van hun dagelijkse gewoonten. Dit is een van de animal science carrière mogelijkheden van het dier biowetenschappen tak.

Fokkerij Jobs
Een andere carrière optie voor mensen met een dier wetenschap graad is de fokkerij-afdeling in deze industrie. Deze banen hebben betrekking op de evaluatie van de geschatte fokwaarde (EBV) bij huisdieren. Je moet dieren, die superieur fokwaarden met betrekking tot groei, vlees, melk, wol en eieren, te selecteren en te fokken voor verschillende doeleinden. Dieren worden gefokt voor onderzoek als voor commerciële doeleinden, dus mensen die hebben gestudeerd deze cursus kan een mooie toekomst.

Animal Voedingsdeskundigen
Diervoeding is een andere tak in dierlijke wetenschap waar men moet studeren over de voedingsbehoeften van de individuele huisdieren. Deze banen zijn niet alleen nuttig voor huisdieren, maar voor dierentuin en huisdieren ook. Een voedingsdeskundige heeft carrièremogelijkheden in boerderijen, dieren onderzoeksinstituten, commerciële dierlijk voedsel industrie en klaslokalen. Voor deze banen, moet je een bachelor’s degree in dierwetenschappen en onderwerpen als biochemie en microbiologie moeten worden opgenomen.

Animal Trainers
Opleiding huisdieren kan ook een goede carrière vooruitzicht voor mensen met een dier wetenschappen graad. Animal trainers zijn nodig in politie-en veiligheidsdiensten, boerderijen, parken, dier revalidatiecentra, en soms dierentuinen. De dieren zoals paarden, runderen, honden, katten, kamelen, olifanten, enz., worden meestal opgeleid door deze trainers. Als u denkt over deze functie omdat je carrière-optie, moet u zich bewust zijn van de gewoonten en temperamenten van huisdieren, hun voedingsbehoeften en hoe ze te behandelen. Dit is een zeer interessante carrière-optie als je wilde en gedomesticeerde dieren.

Met deze keuze van de loopbaan hierboven vermeld, bent u vrij om te kiezen uit een van deze takken. Als u van dieren en zou het niet erg met hen te werken, ik denk dat een carrière in de dierwetenschappen is zeker de moeite waard!

Gouverneur Taken
Voordelen van een leraar
Lab Technician Job Description
College Professor Salaris
Waarom is College belangrijk
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Krijg een Online Teaching Job
Wat Carrière goed geld verdienen
Legitieme Online Jobs
Vacatures in de reisbranche
Goed betaalde banen met geen Degree

Leave a Reply