Amerikaanse banengroei Rises

De wereld werd getroffen door de ergste economische recessie een paar jaar geleden, en het begon allemaal in de Verenigde Staten. Ongeveer 7 miljoen banen verloren zijn gegaan, iets dat praktisch onomkeerbaar. Maar de dingen echt op zoek bent tot nu, en het lijkt het ergste achter de rug is. Vorige maand zag de grootste Amerikaanse banengroei in de afgelopen 3 jaar. 162.000 banen werden gecreëerd in de maand, de hoogste in een lange tijd, 3 jaar om precies te zijn. Het Amerikaanse ministerie van arbeid heeft gezegd dat het scheppen van banen dramatisch is sprong in de afgelopen maand, na vele maanden van verliezen, maar dit was nog niet genoeg om een ​​positieve invloed hebben op de werkloosheid, die nog bedroeg 9,7%. Dit was nog steeds achter bij de verwachtingen, namelijk dat van de werkloosheid wordt 9,7%, maar rond 184.000 banen worden gecreëerd.

Het Amerikaanse Labor Department zei in een verklaring uitgebracht, In maart is het aantal werklozen was er weinig veranderd op 15 miljoen, en de werkloosheid bleef 9,7%. Het Witte Huis te leek een beetje opgelucht en zei dat de economie werd hersteld. Christina Romer, de top economisch adviseur van president Barack Obama, zei vandaag verslag over de werkgelegenheid geeft aan met tekenen van een geleidelijke arbeidsmarkt genezing. Het zal een duurzame, robuuste groei van de werkgelegenheid om de werkloosheid omlaag te brengen. Verdere gerichte acties van de particuliere sector de werkgelegenheid stimuleren kritisch nodig zijn om een ​​sneller, algemeen herstel te garanderen.

Maar er zijn ernstige zorgen te maken factoren die we niet kunnen negeren. Nog steeds 1 op de 10 Amerikanen niet in staat zijn om een ​​baan te vinden, iets dat moet worden onderzocht zeer zorgvuldig. Het Labor Department voegde hieraan toe dat het aantal Amerikanen die geen werk hadden in de afgelopen 27 weken verhoogd met 4,14,000, en nu in totaal 6,5 miljoen mensen.

Ten slotte zal de aandelenmarkt reactie bekend alleen op maandag, als dingen zijn gesloten voor de Goede Vrijdag-paasweekend.

Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Web Developer Salaris
Airline Pilot Salaris
Verantwoordelijkheden van een Leraar
Het kiezen van de juiste carrière
Verschillende Carrière in Fashion
Criminoloog Career Information
Beste Undergraduate Technische Scholen
Conciërge Job Description
Hoe kan ik Online Research Jobs zoeken
Career Doelstelling Voorbeelden

Leave a Reply